DV2019 bekleme odası
-
@ekpr hayır bu sayıya dahil değil onlar. Onlar zaten DV değil
-
@ahahaha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@hsndmn DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@wwinter Askerde '$' böyle şafak atardık :)
konu siz olunca bedelli mi yaptınız diye soramadan edemiyor insan.
Yazis tarzinizda sorgulayici bir hava oldugundan sormadan edemiyor insan... bu konunun neden sizi ilgilendirdigini dusunuyorsunuz sayin @AHAHAHA ? Bedelli yapmak yasal bir olay degil mi yoksa?
-
@arnblt Teşekkürler. Diğer sayfasında geçmiş yılların verilerini paylaşmışlar da DV2017'de Türkiye'den toplam 1303 vize verilmiş sayı çok az geldi gözüme hatta Dv2016'da çok çok daha düşüktü o yüzden sordum.
-
@ekpr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@arnblt Teşekkürler. Diğer sayfasında geçmiş yılların verilerini paylaşmışlar da DV2017'de Türkiye'den toplam 1303 vize verilmiş sayı çok az geldi gözüme hatta Dv2016'da çok çok daha düşüktü o yüzden sordum.
evet, 2016'da kazanan kisi sayisi da dusuktu:
https://yesilkartforum.com/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-istatistikler/ -
@crazycells Teşekkürler ben toplam kazanan sayısı içine aile üyelerinin de dahil olduğunu bilmiyordum. Bu durumda kazanma ihtimali kişi bazında olmadığından şans epey düşük demek.
-
@ekpr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Teşekkürler ben toplam kazanan sayısı içine aile üyelerinin de dahil olduğunu bilmiyordum. Bu durumda kazanma ihtimali kişi bazında olmadığından şans epey düşük demek.
Suradan Turkiye degerlerine bakarsak ve basvuranlarin sadece evli ama cocuksuz oldugunu dusunusek %60-70'i evli diyebiliriz. Tabi cocuklu aileleri de katarsak %50'den asagi duser buyuk ihtimal bu sayi. Fakat son yillarda ozellikle sosyal medyadaki reklamlardan dolayi genc ve bekar arkadaslarin daha sik basvurdugunu dusunuyorum.
-
@vecihi Merhaba geçmiş yıllarda başvurunun Ekim ayında yapıldıgını, çekilişin Şubat başında yapıldığını ve çekiliş sonuçlarınında Mayıs başında açıklandığını okumuştum. Ama nerede okuduğumu hatırlayamadım. Bencede çekiliş yapılmıştır. Mayıs’a kadarda belki gerekli inceleme ve elemeler yapılıyordur. Umarım Mayıs’ a ulaşabilen grubun içindeyizdir :)
-
@crazycells aramızda geçen konuşmalara istinaden, askerlik konusundan bağımsız şaka yollu bir mesaj attım. Bedelli hakkındaki düşünceleri mi merak ediyorsanız evet karşıyım. Profesyonel askerlik yada zorunlu askerlik arasında bir seçim yapılması taraftarıyım hepsinden biraz olsun dediğimizde oluşan tablo pek iç açıcı değil.
-
@Famel acaba ne tarz incelemeler yapıyorlar veya neye göre eleme yapıyorlar ?
-
Arkadaş kendine öyle bir nickname bulmuş ki, şaka yapıp insanlar gülmeyince nickname'i ile kendini tatmin ediyor. Bu da ilginç bir tatmin olma şekli.
-
@vecihi Dediğim gibi benim ki sadece bir tahmin. Keşke bilsem.
-
@Famel anladım teşekkür ederim :)
-
@vecihi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@Famel acaba ne tarz incelemeler yapıyorlar veya neye göre eleme yapıyorlar ?
1'den fazla basvuru yapmis olanlar bir de ulke kotasina gore fazlalik olanlar eleniyor o secimde...
Su konuya bir goz atabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış
-
Herkese günaydın.
Son 20 güne girdik. -
Bu ileti silindi! -
Günaydın saygıdeğer arkadaşlar
Bütün Türkiye'yi dolaştık geldik Denizli'ye.
Adana son durak.
Hadi bakalım kalan günlerimizde de kazasız belasız yola devam edelim de sağ salim varalım varacağımız yere inşallah. -
@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Günaydın saygıdeğer arkadaşlar
Bütün Türkiye'yi dolaştık geldik Denizli'ye.
Adana son durak.
Hadi bakalım kalan günlerimizde de kazasız belasız yola devam edelim de sağ salim varalım varacağımız yere inşallah.Son durağımız Ankara olur inşallah 😉
-
@sefer-çavuş
Adana olsa daha iyi değilmi ? -
@smesut vizeyi Ankara veriyor ama😁
-
Bostona inmeden inanamam :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum