DV2019 bekleme odası
-
@Famel acaba ne tarz incelemeler yapıyorlar veya neye göre eleme yapıyorlar ?
-
Arkadaş kendine öyle bir nickname bulmuş ki, şaka yapıp insanlar gülmeyince nickname'i ile kendini tatmin ediyor. Bu da ilginç bir tatmin olma şekli.
-
@vecihi Dediğim gibi benim ki sadece bir tahmin. Keşke bilsem.
-
@Famel anladım teşekkür ederim :)
-
@vecihi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@Famel acaba ne tarz incelemeler yapıyorlar veya neye göre eleme yapıyorlar ?
1'den fazla basvuru yapmis olanlar bir de ulke kotasina gore fazlalik olanlar eleniyor o secimde...
Su konuya bir goz atabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış
-
Herkese günaydın.
Son 20 güne girdik. -
Bu ileti silindi! -
Günaydın saygıdeğer arkadaşlar
Bütün Türkiye'yi dolaştık geldik Denizli'ye.
Adana son durak.
Hadi bakalım kalan günlerimizde de kazasız belasız yola devam edelim de sağ salim varalım varacağımız yere inşallah. -
@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Günaydın saygıdeğer arkadaşlar
Bütün Türkiye'yi dolaştık geldik Denizli'ye.
Adana son durak.
Hadi bakalım kalan günlerimizde de kazasız belasız yola devam edelim de sağ salim varalım varacağımız yere inşallah.Son durağımız Ankara olur inşallah 😉
-
@sefer-çavuş
Adana olsa daha iyi değilmi ? -
@smesut vizeyi Ankara veriyor ama😁
-
Bostona inmeden inanamam :)
-
@reader
Yinede Ben Amerika'ya giriş yapmadan inanamam.
O nedenle son durağımız Amerika olsun diyorum 👍 -
$ 20 son günler 😊 Yeter ki çıksın 10 tane ds 260 hazırlayım onada razıyım 😁
-
@hsndmn çıksın hasanda gerisi bir şekilde halledilebilir :)
-
Askerde en azından 20 gün sonra askerliğin biteceği belliydi. Şimdi hem sayıyoruz hem ne olacağı belli değil. Sabırsız bir bekleyiş ... kıpır kıpır yürekler bayram sabahını bekleyen çocuklar gibi....
-
15 i degilde 16 si olarak alabilirsiniz.cunku 15 inde site cokuyor ama sabahinda hallolmus oluyor.zateb 15 indede aksam 7 de aciklaniyor turkiye saatine gore
-
İçimde bana çıkmadığına dair büyük bir his var resmen boşuna heveslenme diyor hislerim. Çıkmazsa yaşayacağım hayal kırıklığı sonuç tarihi yaklaştıkça azalıyor. Kaderine mahkum olmak böyle bir şey demek ki.
-
Umarım hepinize çıkar. Çıktıktan sonrada işiniz çok zor. İyi bir Case Number ile çıksın inşaallah. Tabi birde Green Card ile ilgili yasa tasarısı var. O da ayrı bir gerginlik. 30 Eylül 2018 akşamına kadar yasa çıkmasın diye dua etme süreciniz başlayacak. Bunları geçince de bu sefer 5535 denen AP ye bırakan form belası var. Acaba diye içinize yiyeceğiniz. Ben banka da uygulama geliştiriyorum. Uğursuzluk getirir diye anapara değişkenine p_ap şeklinde isim veremiyorum, o derece. :) Bu kadar istedikten sonra çıkmazsa onlar düşünsün :)
İyi akşamlar. -
@arnblt iyi yönde tememnileriniz için teşekkürler ayrıca 'Bunları geçince de bu sefer 5535 denen AP ye bırakan form belası var' ne demek ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum