DV2021 Bekleme Odası
-
@bufinita, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach keske dedıgınız gıbı olsa ama napalım elımızdekı sısteme ayak uydurucaz kesınlıkle haklısınız para odemek dısındakı butun engellerı bı yol buluyorlardır su anda bıle pasaport numarasını yanlıs yazıpta katılanlar var ıse denecek bısey yok bazı ınsanların aklından bunu yaparken ne gecıyor bılemıyorum tabı ama hak gasp etmekten baska bısey degıl gıbı gelıyor yınede umudumuz var mayıs ayında o %1 lık sans belkıde bıze guler :) belkıde gulmez :D (%98 oranla gulmez :D) tanı sonucta resmı rakamlar bunlar
Sen daha başvuruda bile sahtekarlığa yelteniyorsun adamın ülkesine gitsen Allah bilir neler yapacaksın. Bu tarz başvuru yapanların bir daha turist vizesi bile alamama ihtimali var bence.
-
@bufinita ben açıkçası o şansın %8 gibi görüyorum
-
@Final-Approach sayılı insan katılırdı çıkma olasılığıda %40 falan olurdu efsane olurdu keşke olsa valla 😀
-
Hala ısrarla başvuru yapmadım. Kaç yıldır direk açıldığı gün yapıyorum bu sene de farklılık olsun istedim. İnşallah totem olur. İnşallah en çok isteyenlere çıkar ve şu gereksiz yere başvuru yapan, gitmeyeceği halde öylesine başvurayım diyenlerin de başvuruları olumsuz sonuçlanır. 😀
-
@KadirTPT inşallah
-
Şu ülkedeki insanlarımız şu başvuruyu bilinçli yapsa kesin gözüyle emin olup her türlü herşeye hazır hissedipte başuvaran sayısı az keyfi çok ondan kaybediyoruz bu senede çıkmıcak çoğumuza bakın görün ....❗️❗️
-
Aslında bu boş beleş başvuru yapanları vazgeçirmenin , engellemenin mükemmel bir yolu var! Fikrimi söyleyeyim de güzel bir linç yiyeyim forumdan...
Resmi sitede şöyle bir madde koyacaklar aslında pasaport geldi iyi hoş bir de diyecekler ki 100 dolar başvuru ücreti var... Bunu da anlaşmalı bir bankaya vs yatırıp dekont alıp pasaport gibi formda yeni bir madde ekleyecekler. Kazanan adaylara bu para konsolos görüşmesinde geri ödenecek diyecekler. Kazanamayan adaylar içinde yatırdıkları parayı 1 sene sonraki yeni gc çekilişi öncesi elinde mevcut olan com. numarana ya da elinde ki dekont ile konsoloslukla iletişime geçip geri ödeme alacaksın. Sistemi yap böyle bak bakalım sallama boş beleşçiler piyasadan nasıl yok oluyor :) sakın bana para mevzusu çeşitlilik vs o bu şu demeyin forumda üzerim sizi :) Bence gayet mantıklı ... -
@proff01, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Aslında bu boş beleş başvuru yapanları vazgeçirmenin , engellemenin mükemmel bir yolu var! Fikrimi söyleyeyim de güzel bir linç yiyeyim forumdan...
Resmi sitede şöyle bir madde koyacaklar aslında pasaport geldi iyi hoş bir de diyecekler ki 100 dolar başvuru ücreti var... Bunu da anlaşmalı bir bankaya vs yatırıp dekont alıp pasaport gibi formda yeni bir madde ekleyecekler. Kazanan adaylara bu para konsolos görüşmesinde geri ödenecek diyecekler. Kazanamayan adaylar içinde yatırdıkları parayı 1 sene sonraki yeni gc çekilişi öncesi elinde mevcut olan com. numarana ya da elinde ki dekont ile konsoloslukla iletişime geçip geri ödeme alacaksın. Sistemi yap böyle bak bakalım sallama boş beleşçiler piyasadan nasıl yok oluyor :) sakın bana para mevzusu çeşitlilik vs o bu şu demeyin forumda üzerim sizi :) Bence gayet mantıklı ...İyi de başvuru ücreti konusunu ben yazdım zaten önceki sayfada. :face_with_tears_of_joy:
-
@KadirTPT, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hala ısrarla başvuru yapmadım. Kaç yıldır direk açıldığı gün yapıyorum bu sene de farklılık olsun istedim. İnşallah totem olur. İnşallah en çok isteyenlere çıkar ve şu gereksiz yere başvuru yapan, gitmeyeceği halde öylesine başvurayım diyenlerin de başvuruları olumsuz sonuçlanır. 😀
Benim totemim de bu seferki başvurumda evde fotoğraf çekilip yollamaktı.
Evde kendim hazırladım fotoğrafımı, öyle gönderdim. :)
-
@Final-Approach Benim gayet mantıklı bir açıklamam var kayıp yok senin yorumunu okumadım ama aynı doğrultuda ise sonuna kadar haklısın kardeşim..
-
@Final-Approach Benim gayet mantıklı bir açıklamam var kayıp yok senin yorumunu okumadım ama aynı doğrultuda ise sonuna kadar haklısın kardeşim..
500 dolar başvuru ücreti olsun demiştim.
Sen yine insaflı davranıp 100 dolar demişsin.
Halkını düşünen, insaflı adamsın. :face_with_tears_of_joy:
-
@Final-Approach 1000 de olur o önemli değil geri dönüş sistemi olması önemli, o boş beleş tayfadan kimse 1 yıllığına bırak 1000 i 50 tl bağlamazlar bu işe :)
-
Başvurunun ücretli olması gerekliliği şimdiye kadar 459731597 defa yazıldı zaten.
-
Resmi sitede şöyle bir madde koyacaklar aslında pasaport geldi iyi hoş bir de diyecekler ki 100 dolar başvuru ücreti var... Bunu da anlaşmalı bir bankaya vs yatırıp dekont alıp pasaport gibi formda yeni bir madde ekleyecekler. Kazanan adaylara bu para konsolos görüşmesinde geri ödenecek diyecekler. Kazanamayan adaylar içinde yatırdıkları parayı 1 sene sonraki yeni gc çekilişi öncesi elinde mevcut olan com. numarana ya da elinde ki dekont ile konsoloslukla iletişime geçip geri ödeme alacaksın. Sistemi yap böyle bak bakalım sallama boş beleşçiler piyasadan nasıl yok oluyor :) sakın bana para mevzusu çeşitlilik vs o bu şu demeyin forumda üzerim sizi :) Bence gayet mantıklı ...hiçte mantıklı değil :D
-
tabi bence :)
-
@lalec, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar başvuru yaparken fotoğrafta 2 inç yerine daha büyük bir foto kullanmışım güncelleme yapabilir miyim yoksa direkt elendim mi bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
inc dijital bir olcu birimi degil, bilginize.
Eger fotonuz piksel sartlarini saglamiyor olsaydi, site uyari verirdi.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar geçen yıl kac kişi Turkiyeden müracaat etti bileniniz varmı?Sizce bu yıl kaç kişi müracaat eder?Şans yüzdemiz kaç sizce?
Suradan aciklanmis olan bilgileri inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-cekilis-istatistikleri -
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@KadirTPT, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Benim totemim de bu seferki başvurumda evde fotoğraf çekilip yollamaktı.
Evde kendim hazırladım fotoğrafımı, öyle gönderdim. :)
Ben aslında imzama bir sene eksik yazdım çünkü bende abuk bir şekilde en son başvuruda bir önceki senenin fotosunu kullanmıştım. Bu sene garantiye alacağım şu foto işini. Fotoğrafçıya gidip getireceğim de...
Hala şu baş fotonun şu kadar boyutlarında olacak vs konusuna takılmamış değilim...
Önceki başvurularım da pasaport fotoğrafını eklemeye çalıştığımda problem olmuyordu ama genelde kulak, saç vs tasiyordu baya uzaklaşınca oluyordu. Bunun net açıklamasını bana, çocuğa anlatır gibi anlatacak bir babayiğit var mıdır face den de dinlerim. Sonraki gün fotoğrafçıya git şunu şunu söyle şu şekilde çeksin veya fotoğrafçıya sor gc için nasıl çekiyorsun söyle söyle derse ve şunları söylerse o zaman bilmiyordur orada çektirme diyecek bir babayiğit lazım. :)
Çok fazla sıkmaya başladı şu çekiliş olayı beni çünkü çıksa da gitsem artık! İNŞALLAH -
Resmi sitede şöyle bir madde koyacaklar aslında pasaport geldi iyi hoş bir de diyecekler ki 100 dolar başvuru ücreti var... Bunu da anlaşmalı bir bankaya vs yatırıp dekont alıp pasaport gibi formda yeni bir madde ekleyecekler. Kazanan adaylara bu para konsolos görüşmesinde geri ödenecek diyecekler. Kazanamayan adaylar içinde yatırdıkları parayı 1 sene sonraki yeni gc çekilişi öncesi elinde mevcut olan com. numarana ya da elinde ki dekont ile konsoloslukla iletişime geçip geri ödeme alacaksın. Sistemi yap böyle bak bakalım sallama boş beleşçiler piyasadan nasıl yok oluyor :) sakın bana para mevzusu çeşitlilik vs o bu şu demeyin forumda üzerim sizi :) Bence gayet mantıklı ...Bence gayet güzel yazmışsın hatta bende sana ekleme olarak (madem daha sonra alınabilecek) 100 dolar değilde diğer arkadaşın dediği gibi 500 dolar hatta 1.000 dolar bile istenmeli. Sonuçta daha sonra verilecek ise bu miktar, caydırıcı bir ödeme alınmalı bence de...
-
@KadirTPT herhangi bir boyut söylemeden arka plan beyaz olan bildiğimiz cvlere koyduğumuz klasik vesikalık resim çektiriyorsun daha sonra buraya basıp 2 dakikada yapıp 2 siteden de kontrol edersin bu kadar kolay yine de olmuyorsa bana whatsapp atarsın vesikalık resmini ben yapıp gönderirim sana
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2803/resim-olayını-amma-da-büyüttünüz-alın-size-örnek/24
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum