Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• merhabalar,
    ben Turkiye dogumlu ve TC vatandasiyim ayrica sonradan aldigim Ispanyol pasaportum da var.
    Acaba Dv cekilisine Ispanya kotasindan katilma imkanim var mi? eger boyle bir imkan varsa sizce Turkiye kotasindan katilmaktan daha avantajli bir yonu var mi?
    tesekkurler

• @nedy doğdunuz ülkeden katılmak zorundasınız. sayın @crazycells den teyit alabilirsiniz

• @Final-Approach keske soyledıklerınıze kulak verılse onlemler alınsa basvuru ucretı 500 dolar olsa zaten bu kadar ınsan katılmaz kı bence sayılar cok farkeder keske sırf bunlada kalmayıp o gosterılecek olan banka dekontu ılk basta ıstense yanı buna gercekten hazır olan emın olan ınsanlarla yarıs baslasa cok daha guzel olurdu ve emınım sayılar %60 azalırdı belkıde %70

• @Ali-Dmr teşekkürler

• @Final-Approach kardeşim 500 dolar değil 100( dolar olsa başvurular yarı yarıya düşer

• Dеğil yıldız, gökyüzü dе kаysа; nаsibindе yoksа nаfilе.

• @evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Final-Approach tek kişi için 15.000 aile işi girince eklenen her kişiye +5000 dolar gerekiyor mülakattan çok daha az para ile geçer geçmez o konsolosluğun bileceği iş ama durumu olmayan kişiler kazansa bile başlamıyor sürece 1 yaşında bir bebek bile olsa konsoloslukta 330 dolar ödemek zorunda sağlık harcamalarını uçak maliyetlerini saymıyorum bile keşke daha bilinçli bir şekilde çekilişe katınılsa. kcc bunu bildiği için 55 vize verecez demesine rağmen 100.000 kişiye kazandınız ibaresi gönderiyor bunların bir çoğu kazandığından haberi yok. Bir çoğuda maddi durumlar gerekçesiyle sürece devam bile etmiyor.

Ben söylediklerine katılıyorum.

Tabii sadece teminat göstermekle de yetmiyor dediğin gibi sağlık harcamaları vs. de var.

• @dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Final-Approach kardeşim 500 dolar değil 100( dolar olsa başvurular yarı yarıya düşer

Kesinlikle cüzi de olsa bir rakam istenmeli artık.

Bu yıl pasaport şartını koydular belki ileride başka şeyler de getirebilirler.

• @bufinita, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Final-Approach keske soyledıklerınıze kulak verılse onlemler alınsa basvuru ucretı 500 dolar olsa zaten bu kadar ınsan katılmaz kı bence sayılar cok farkeder keske sırf bunlada kalmayıp o gosterılecek olan banka dekontu ılk basta ıstense yanı buna gercekten hazır olan emın olan ınsanlarla yarıs baslasa cok daha guzel olurdu ve emınım sayılar %60 azalırdı belkıde %70

Emin olun banka dekontu başta istense sahtecilik yapıp, photoshop vs. programlarla değiştirip rakamı yükselten çok çıkar.

Örneğin bu yıl pasaport şartı getirildi ancak ekşi sözlük olsun başka mecralar olsun birçok kişi pasaport numarasını salladım greencard kazanırsam o zaman pasaport çıkartırım diye yazmış.

Yalan beyan veriyorlar ama bunun ciddi sonuçlarının olabileceğinin bile farkında değiller.

Başvuru ücreti olursa böyle çakallıklara kimse başvuramaz.

• @Final-Approach keske dedıgınız gıbı olsa ama napalım elımızdekı sısteme ayak uydurucaz kesınlıkle haklısınız para odemek dısındakı butun engellerı bı yol buluyorlardır su anda bıle pasaport numarasını yanlıs yazıpta katılanlar var ıse denecek bısey yok bazı ınsanların aklından bunu yaparken ne gecıyor bılemıyorum tabı ama hak gasp etmekten baska bısey degıl gıbı gelıyor yınede umudumuz var mayıs ayında o %1 lık sans belkıde bıze guler :) belkıde gulmez :D (%98 oranla gulmez :D) tanı sonucta resmı rakamlar bunlar

• @evrennce tesekkurler

• @aysegul teşekkür ederim çekiliş için size bol şanslar umarım yolunuz buralara düşer

• @maranty rica ederim, inşallah.

• @bufinita, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Final-Approach keske dedıgınız gıbı olsa ama napalım elımızdekı sısteme ayak uydurucaz kesınlıkle haklısınız para odemek dısındakı butun engellerı bı yol buluyorlardır su anda bıle pasaport numarasını yanlıs yazıpta katılanlar var ıse denecek bısey yok bazı ınsanların aklından bunu yaparken ne gecıyor bılemıyorum tabı ama hak gasp etmekten baska bısey degıl gıbı gelıyor yınede umudumuz var mayıs ayında o %1 lık sans belkıde bıze guler :) belkıde gulmez :D (%98 oranla gulmez :D) tanı sonucta resmı rakamlar bunlar

Sen daha başvuruda bile sahtekarlığa yelteniyorsun adamın ülkesine gitsen Allah bilir neler yapacaksın. Bu tarz başvuru yapanların bir daha turist vizesi bile alamama ihtimali var bence.

• @bufinita ben açıkçası o şansın %8 gibi görüyorum

• @Final-Approach sayılı insan katılırdı çıkma olasılığıda %40 falan olurdu efsane olurdu keşke olsa valla 😀

• Hala ısrarla başvuru yapmadım. Kaç yıldır direk açıldığı gün yapıyorum bu sene de farklılık olsun istedim. İnşallah totem olur. İnşallah en çok isteyenlere çıkar ve şu gereksiz yere başvuru yapan, gitmeyeceği halde öylesine başvurayım diyenlerin de başvuruları olumsuz sonuçlanır. 😀

• @KadirTPT inşallah

• Şu ülkedeki insanlarımız şu başvuruyu bilinçli yapsa kesin gözüyle emin olup her türlü herşeye hazır hissedipte başuvaran sayısı az keyfi çok ondan kaybediyoruz bu senede çıkmıcak çoğumuza bakın görün ....❗️❗️

• Aslında bu boş beleş başvuru yapanları vazgeçirmenin , engellemenin mükemmel bir yolu var! Fikrimi söyleyeyim de güzel bir linç yiyeyim forumdan...
    Resmi sitede şöyle bir madde koyacaklar aslında pasaport geldi iyi hoş bir de diyecekler ki 100 dolar başvuru ücreti var... Bunu da anlaşmalı bir bankaya vs yatırıp dekont alıp pasaport gibi formda yeni bir madde ekleyecekler. Kazanan adaylara bu para konsolos görüşmesinde geri ödenecek diyecekler. Kazanamayan adaylar içinde yatırdıkları parayı 1 sene sonraki yeni gc çekilişi öncesi elinde mevcut olan com. numarana ya da elinde ki dekont ile konsoloslukla iletişime geçip geri ödeme alacaksın. Sistemi yap böyle bak bakalım sallama boş beleşçiler piyasadan nasıl yok oluyor :) sakın bana para mevzusu çeşitlilik vs o bu şu demeyin forumda üzerim sizi :) Bence gayet mantıklı ...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k