DV2021 Bekleme Odası
-
@AgeGuns Sizin gibi sürekli milliyetçilik vurgusu yapan biri burada kalmaya devam etmeli diye düşünüyorum. Vatan millet sakarya edebiyatı yapanlar yurtdışında pek mutlu olamıyorlar, oralara alışamıyorlar gördüğüm kadarıyla.
-
Bu ileti silindi! -
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Final Approach
dmrtkn
AgeGuns
Yunus Tilki
Oktay İbiş
gizemb
murathann07
Passion
evrennce
LordBoltonYukarıda ben de dahil burada aktif olarak yazıştığım insanlar.
Bakalım kaç kişi kazanacak bu listeden? Hepimiz kazanırsak olay. Hepimiz kazanamazsak da olay. :face_with_tears_of_joy:
Her eyalette mangal partisi yapalım 😄
-
@Passion, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Final Approach
dmrtkn
AgeGuns
Yunus Tilki
Oktay İbiş
gizemb
murathann07
Passion
evrennce
LordBoltonYukarıda ben de dahil burada aktif olarak yazıştığım insanlar.
Bakalım kaç kişi kazanacak bu listeden? Hepimiz kazanırsak olay. Hepimiz kazanamazsak da olay. :face_with_tears_of_joy:
Her eyalette mangal partisi yapalım 😄
Eyaletimin (Indiana) kapıları hepinize açık. :smiling_face_with_sunglasses:
-
@Alex, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Merika, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Ayhanes Karstan dolayi soguk iklimin yasama ve calisma sartlarina uyum sagladiginiz kanisiyla sordugunuzu anladim zaten, daha merkezi, hareketli ve gelismis sehir olarak oneride bulundum o yuzden. :) ben Los Angeles i sectim - hem sicak hem gelismis oldugu icin, ama sogukta yasayabiliyor olsaydim, Boston secerdim herhalde.) kazanirsiniz insallah :victory_hand_light_skin_tone:
Komşu olacağız o zaman :) ben de Huntingtonbeach, CA ya yerleşeceğim Los Angeles' 45 mil
Ben de tam simdi mail adresime gelen
redfin- bildirimine bakiyordum. Cok onceden uye oldum bircok yere takip edebilmek adina, Huntington taraflarda evler cok uygun gercekten 👍:) Simdiden memnun oldum diyelim o zaman ✌️😊
-
selamlar başuvuruyu büyük harflemi yapmalı adreste sokak cadeyi ingilizcemi yazmalıyız?
-
@mavi12, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
selamlar başuvuruyu büyük harflemi yapmalı adreste sokak cadeyi ingilizcemi yazmalıyız?
Merhabalar, buyuk harf, kucuk harf farketmiyor, Ama mutlaka ingilizce harflerle yazilmali (pasaportta yazildigi gibi) , turkce harf karakter kullanilmamali. Ama sokak kelimesi oldugu gibi yazilmali(turkce karakter icermiyor) - ayrica hicbir kelimeyi ingilizce karsiligina cevirmiyoruz. Bol sans 🙏:)
-
Gece gece aklıma geldi. 2021 mülakatları, seneye ABD başkanlık seçimine denk geliyor. Umarım demokratlar kazanır 🙏
-
mrhba arkslar cekiliste greencard cikar fakat sonra gitmezsek sonrasinda 3 4 sene sonra icin karar degistirip tekrar basvurmaya ve cikarsa gitmek icin engel olur mu?
-
@Merika youtubermişsiniz kanalınızı paylaşınsanıza burada :D
-
@Mansfield1, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
mrhba arkslar cekiliste greencard cikar fakat sonra gitmezsek sonrasinda 3 4 sene sonra icin karar degistirip tekrar basvurmaya ve cikarsa gitmek icin engel olur mu?
gitmeyecekseniz başvurmamanız daha iyi gitmeye karar verdiğinizde başvurursunuz.
-
@Passion, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Gece gece aklıma geldi. 2021 mülakatları, seneye ABD başkanlık seçimine denk geliyor. Umarım demokratlar kazanır 🙏
Ben de demokratların kazanmasını istiyorum.
Elizabeth Warren şu an için favorim.
-
@Mansfield1 @Rhonster e katılmakla birlikte bilgi mahiyetinde paylaşmış olayım, hayır engel olmaz.
-
gününüz güzel geçsin :) 207 gün kaldı.
-
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
-
Günaydın arkadaşlar
-
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
burdaki aktif insanlara sözüm olsun çıkarda gidebilirsem benden sonra geleceklere her türlü yardımı yapacam :)
bir yardımda benden olsun.. el ele kol kola ilerleriz tabi orada huyu suyu değişmezse :)
-
-
Haberleri okuyordum buraya da yazmak istedim Allah Askerimizin yar ve yardımcısı olsun forumda tanıdıkları, akrabası ,eşi, arkadaşı, oğlu ,kardeşi olan herkese sabır versin zorlu süreci sağ salim atlatalım inşallah..
-
beklemey devam umutlu saglıklı gunler dılerım arkadaslar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum