@mhmmdkvnci yeni baslik olusturmadan sorularinizi surada sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Gece gece aklıma geldi. 2021 mülakatları, seneye ABD başkanlık seçimine denk geliyor. Umarım demokratlar kazanır 
mrhba arkslar cekiliste greencard cikar fakat sonra gitmezsek sonrasinda 3 4 sene sonra icin karar degistirip tekrar basvurmaya ve cikarsa gitmek icin engel olur mu?
@Merika youtubermişsiniz kanalınızı paylaşınsanıza burada 
@Mansfield1, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
mrhba arkslar cekiliste greencard cikar fakat sonra gitmezsek sonrasinda 3 4 sene sonra icin karar degistirip tekrar basvurmaya ve cikarsa gitmek icin engel olur mu?
gitmeyecekseniz başvurmamanız daha iyi gitmeye karar verdiğinizde başvurursunuz.
@Passion, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Gece gece aklıma geldi. 2021 mülakatları, seneye ABD başkanlık seçimine denk geliyor. Umarım demokratlar kazanır
Ben de demokratların kazanmasını istiyorum.
Elizabeth Warren şu an için favorim.
@Mansfield1 @Rhonster e katılmakla birlikte bilgi mahiyetinde paylaşmış olayım, hayır engel olmaz.
gününüz güzel geçsin
207 gün kaldı.
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
burdaki aktif insanlara sözüm olsun çıkarda gidebilirsem benden sonra geleceklere her türlü yardımı yapacam
bir yardımda benden olsun.. el ele kol kola ilerleriz tabi orada huyu suyu değişmezse 
Haberleri okuyordum buraya da yazmak istedim Allah Askerimizin yar ve yardımcısı olsun forumda tanıdıkları, akrabası ,eşi, arkadaşı, oğlu ,kardeşi olan herkese sabır versin zorlu süreci sağ salim atlatalım inşallah..
beklemey devam umutlu saglıklı gunler dılerım arkadaslar
ınsallah bu guzel dılekler yerını bulur askerımız sagsalım doner yurduna
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Passion, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Gece gece aklıma geldi. 2021 mülakatları, seneye ABD başkanlık seçimine denk geliyor. Umarım demokratlar kazanır
Ben de demokratların kazanmasını istiyorum.
Elizabeth Warren şu an için favorim.
Trump alacak ne yazikki , görünen şimdilik bu , demokratlar çok mu iyi ? Aslında hayır , ama trump ın bu anti göçmenlik safsatası can sıkmaya başladı artık
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
burdaki aktif insanlara sözüm olsun çıkarda gidebilirsem benden sonra geleceklere her türlü yardımı yapacam
bir yardımda benden olsun.. el ele kol kola ilerleriz tabi orada huyu suyu değişmezse
Kesinlikle bir türk ağı tarzı bir oluşum olmalı , özellikle ilk 3 ay çok önemli , havalimanında elinde bavulla sağ sola bakıp yanlız hissetmek çok kötü bir histir eminim ,
Siz söz veren 3.kişisiniz
Mayısta hatırlatıcam ama 
@umutaga, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Pasaport konusu bence çok etkilemeyecek. Zaten başvuru yapan yada bu yolda niyetlenen insanlar belli bir bilgi birkime, kültüre vs.. erişmiş insanlar. Bu standartlardaki insanların zaten halihazırda çoğunun pasaportu olduğuna inanıyorum. Olmayanlar içinse çıkarmak maddi manevi çok zorlayıcı olmayacaktır. Dünyanın parasını görüşme öncesi hazırlamayı göze alan insan 500-1000 tl den kaçmaz. Zaten kazanırsa mecbur çkkaracak. Benim şahsi fikrim bu şekilde.
Merhaba, dedikleriniz çok doğru.Başvuran kişilerin yüksek çoğunluğu zaten pasaport sahibi ve ülkenin karamsarlığından veya yeni bir gelecek için bu sistemde şansını deneyen insanlar. @crazycells Evet bir noktada, insanların aracı bir kuruma para bile verdiğini unutarak başvuruları devam ediyor olabilir, hatta bu konularda araştırma yapan biri ailesinden veya arkadaş çevresinden de insanların başvurularını canı gönülden yapanlarda (mesela ben) var.Ama bunun totelde başvuran sayısını çok etkilemeyeceği görüşündeyim bende.
Bizim insanımızda, umutsuzluk çokluğundan sanırım her türlü loto şans oyunu internette gereksiz bir oylamaya bile inanılmaz başvuru oluyor, buna örnekle dünyanın en iyi futbolcusu diye fifa # açıyor kazanan Hagi
iyidir ama o kadar değil
gibi...
Ayrıca buradan kazanan arkadaşlar olur mu kaç kişi olur a '' umarım hepimiz kazanırız'' ama kendinizi şartlandırmayın lütfen, bilgi alışverişi güzel bir şey tabi ki, ama içten içe kendimizi bu çekilişe fazla şartla mayalım (yazılanlardan böyle bir izlenim aldım).
Umarım herkes için hayırlı bir sonuç olur, BOL ŞANS HEPİMİZE
saygılarımla...
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
burdaki aktif insanlara sözüm olsun çıkarda gidebilirsem benden sonra geleceklere her türlü yardımı yapacam
bir yardımda benden olsun.. el ele kol kola ilerleriz tabi orada huyu suyu değişmezse
Kesinlikle bir türk ağı tarzı bir oluşum olmalı , özellikle ilk 3 ay çok önemli , havalimanında elinde bavulla sağ sola bakıp yanlız hissetmek çok kötü bir histir eminim ,
Siz söz veren 3.kişisiniz
Mayısta hatırlatıcam ama
no problem kazanırsam kazananlar gelin beni bulun 
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Pasaport konusu bence çok etkilemeyecek. Zaten başvuru yapan yada bu yolda niyetlenen insanlar belli bir bilgi birkime, kültüre vs.. erişmiş insanlar. Bu standartlardaki insanların zaten halihazırda çoğunun pasaportu olduğuna inanıyorum. Olmayanlar içinse çıkarmak maddi manevi çok zorlayıcı olmayacaktır. Dünyanın parasını görüşme öncesi hazırlamayı göze alan insan 500-1000 tl den kaçmaz. Zaten kazanırsa mecbur çkkaracak. Benim şahsi fikrim bu şekilde.
Merhaba, dedikleriniz çok doğru.Başvuran kişilerin yüksek çoğunluğu zaten pasaport sahibi ve ülkenin karamsarlığından veya yeni bir gelecek için bu sistemde şansını deneyen insanlar. @crazycells Evet bir noktada, insanların aracı bir kuruma para bile verdiğini unutarak başvuruları devam ediyor olabilir, hatta bu konularda araştırma yapan biri ailesinden veya arkadaş çevresinden de insanların başvurularını canı gönülden yapanlarda (mesela ben) var.Ama bunun totelde başvuran sayısını çok etkilemeyeceği görüşündeyim bende.
Bizim insanımızda, umutsuzluk çokluğundan sanırım her türlü loto şans oyunu internette gereksiz bir oylamaya bile inanılmaz başvuru oluyor, buna örnekle dünyanın en iyi futbolcusu diye fifa # açıyor kazanan Hagiiyidir ama o kadar değil
gibi...
Ayrıca buradan kazanan arkadaşlar olur mu kaç kişi olur a '' umarım hepimiz kazanırız'' ama kendinizi şartlandırmayın lütfen, bilgi alışverişi güzel bir şey tabi ki, ama içten içe kendimizi bu çekilişe fazla şartla mayalım (yazılanlardan böyle bir izlenim aldım).
Umarım herkes için hayırlı bir sonuç olur, BOL ŞANS HEPİMİZE
saygılarımla...
Sayıda bir azalma olacak bu kesin , çok olmayacak ancak olacak 
Şartlama konusunda haklısınız , bende çok defa yazdım , başvurunuzu yapın ve foruma girmeyi bırakın mayısta tekrar girersiniz diye ;
Örneğin ben daha başvuru yapmadım fotoğrafı bekliyorum hem yoğunluk azalsın hemde acelesi yok diye , ama pazar günü başvurumu yapıcam ve foruma mayısa kadar girmeyeceğim
Buradaki arkadaşlarada tavsiyem foruma girmeyi bırakın başvuru yaptıktan sonra çünkü insan hayal ettikçe dahada ümitleniyor
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum