DV2021 Bekleme Odası
-
@Ayhanes daha sonra sen aileni getirtebiliyorsun @saulgoodman olsun @redsat2000 tek gittiler
Linki bu
https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak -
Ekşi sözlük'teki green card başlığını okuyanlar var mı bu sene? Bilgisizlik almış başını gitmiş, inanamazsınız! Mayıs'ta çekilişi kazanınca direkt green card alacağını düşünenler, pasaportu olmayıp internetten bulduğu rastgele bir pasaport numarası ile başvuru yapıp sorun olmayacağını zannedenler... Mülakattan hiçbir şekilde geçemeyeceklerini bilsek de, böylelerinin de çekilişe katılıp, bize çıkma oranını düşürdüğünü bilmek can sıkıyor.
-
@Passion, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ekşi sözlük'teki green card başlığını okuyanlar var mı bu sene? Bilgisizlik almış başını gitmiş, inanamazsınız! Mayıs'ta çekilişi kazanınca direkt green card alacağını düşünenler, pasaportu olmayıp internetten bulduğu rastgele bir pasaport numarası ile başvuru yapıp sorun olmayacağını zannedenler... Mülakattan hiçbir şekilde geçemeyeceklerini bilsek de, böylelerinin de çekilişe katılıp, bize çıkma oranını düşürdüğünü bilmek can sıkıyor.
Yazar olduğum halde artık orda pek yazmıyorum.
Sürekli X mesleğinin Y den çok alması, Beymen'de A liraya satılan B gibi başlıklar açılıyor.
Eski kalitesi yok.
Green Card başlığını da sinir olmamak adına okumadım. :)
-
@Passion sakın bir daha okumayın bence. ben hiç bi şekilde okumuyorum. facebookdaki garip garip sayfalardaki yorumları hele hiç okumayın. İnsanın okudukça sadece 'yazıklar olsun' diyesi geliyor..
-
@Final-Approach ben bana değilde eşime çıkacak diye hissediyorum doğrusu
-
@ayvalik10 çok teşekkürler.
-
@dmrtkn eşin tüm işlemleri yapacak bilgisi var dimi eğer o yapmam derse sende gidemezsin ondan sana çıksın
-
@Passion ben açıkçası şunu düşünmüyor değilim adam formu doldurdu pasaport bilgilerini salladı o adamda çekilişe katılmak mi ? Yada önceden bakıp onları elicekler mi
-
@ayvalik10 bilgisi var kardeşim hatta benden daha çok var bilgili çok şükür
-
@dmrtkn bizde bunubekliyorduk pasaport numara kontrolü gibi ama olmadı
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@travelleth ds 260 16 yalından itibaren tüm ikametleri yazmanı istiyorlar
Resmi olmasa da mı?
-
@dmrtkn harbide çok şanslısın kıskandık
-
@ayvalik10 işte o adamlarda çekilişe katılırsa hiç bir espirisi olmicak pasaportun daha sonradan zaten elenecek onunki çekiliş kisminda
-
@Passion büyük ihtimalle ironi ve bir dalga söz konusudur o başlıkta. ayrıca bilerek öyle yazanlar da var salak rakipler inanıp uygulayıp direkt elensin diye.
-
Resmi olmayan ikametlerini nerden bilecekler ki. :)
-
@ayvalik10 sağolasın kardeşim
-
@BenTanerGÜNDOĞDU üniversitede iken ikamet taşımıyorduk ama yazman gerekiyor ondan vukuatlı ikamet alırsan hepsi var orada
-
@keepdreaming, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Passion büyük ihtimalle ironi ve bir dalga söz konusudur o başlıkta. ayrıca bilerek öyle yazanlar da var salak rakipler inanıp uygulayıp direkt elensin diye.
Rakip diye düşünüyorlarsa daha ironik. :)
Zaten adı Lottery yani piyango. Resmi istatistikler ortada. % 1'den daha az şansı var herkesin.
-
@Final-Approach Ben de 10. nesil sabır taşıyım (nesillerin olduğu, ssg'nin yönettiği güzel zamanlar), uzun süredir yazmıyorum. Son hali köy kahvesinden hallice :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@anilcangokben Haklısınız, ben de öyle dedim. Okumaya, araştırmaya ne kadar da üşenir olmuş insanlar. Bir de başkalarına akıl veriyorlar!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum