@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
Bekarım, mutluyum.

-
@omerelci, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@optimistic, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
şahsen bana çıkarsa gc ilk etapta ben önden gidicem ailemide 5ay içinde getirmeyi planlıyorum en azından ssn numarası ehliyet ve mesleğimle alakalı sertifika işlerini ve yerleşim işini halletmiş olurum diye düşünüyorum bu şekilde düşünenler varmı acaba ?
Hocam bende sizin gibi düşünüyorum önce kendim gidip her şeyi yoluna koyduktan sonra ailemi getirmeyi planlıyorum ilk başlangıçtaki masrafları en aza indirgemek için sonuçta 4 kişilik bir aileyiz.
Yalnız değilsiniz bizde aynı kurumda 3 arkadaşız üçümüzde aynı düşünüyoruz biz de 4 er ve 5 er kişilik aileleriz.
Evet hocam eğer lotonun çıkması durumunda bizim gibi ailesi4-5 kişiden oluşan kişiler heleki aynı eyalete gidiyorsa bir arada bu 4-5 aylık süreci en iyi şekilde atlatabilir diye düşünüyorum.
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ayvalik10 evet doğru ama bildiğim kadarıyla ungan ve konsolosluk parasını zaten hepimiz için ilk başta verecez diye biliyorum
ben de öyle biliyorum erken gitmenin tek avantajı uçak bileti artı oraya gidilirse ilk başta bir ev ve diğer kişisel ihtiyaçların (araba vb) 2-3 ay da olsa tek kişi ile sınırlanması olacaktır.
Bence daha da önemlisi bir düzeni oturtana kadar çocukların düzenini bozmamak bence. -
Burda gerçekten bana çıkacak diye hisseden varmı ? Şahsen bana kesin çıkacak diye hissediyorum nedense
-
@omerelci @Oktay-İbiş
Merhabalar,
Ben de olur da lottery'i kazanırsam eşimi ve 2 kızımı bırakıp ilk önce işleri yoluna koyma adına önden kendim gitme konusunu düşünüyordum. Bununla alakalı bir başlık açacaktım madem konusu açıldı @crazycells 'e sormakta zarar yok sanırım.Gitmeye hak kazandıktan 6 ay - 1 sene içerisinde ailemiz yanımızda olmazsa gelecekleri zaman havalimanında problem çıkar mı ? Ya da şöyle sorayım; bununla ilgili bir prosedür varsa nedir ?
-
@dmrtkn bunları tek seferde vermek var birde x2 olarak vermek var
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Burda gerçekten bana çıkacak diye hisseden varmı ? Şahsen bana kesin çıkacak diye hissediyorum nedense
İlk başvurumda hiç hissiyat yoktu.
Bu sefer kesin çıkacağını hissediyorum. İkinci başvurum.
Success yazısını gördüğüm anda tamamdır gidiyorum dedim.
-
@dmrtkn ilk başvurduğum sene kesin çıkar demiştim, o sene çok hayal kırıklığına uğradım.
Gerçi ben bu konularda pek bir şanssızım. Örnek olacak olursa devlet memuruyum, benden 6 ay önce ve benimle birlikte başlayan bütün arkadaşlara 3 lük kadro verdiler ve yeşil pasaport aldılar 1 ay önce bir tek bana vermediler. Gidip normal pasaport alacağım artık
-
@Ayhanes daha sonra sen aileni getirtebiliyorsun @saulgoodman olsun @redsat2000 tek gittiler
Linki bu
https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak -
Ekşi sözlük'teki green card başlığını okuyanlar var mı bu sene? Bilgisizlik almış başını gitmiş, inanamazsınız! Mayıs'ta çekilişi kazanınca direkt green card alacağını düşünenler, pasaportu olmayıp internetten bulduğu rastgele bir pasaport numarası ile başvuru yapıp sorun olmayacağını zannedenler... Mülakattan hiçbir şekilde geçemeyeceklerini bilsek de, böylelerinin de çekilişe katılıp, bize çıkma oranını düşürdüğünü bilmek can sıkıyor.
-
@Passion, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ekşi sözlük'teki green card başlığını okuyanlar var mı bu sene? Bilgisizlik almış başını gitmiş, inanamazsınız! Mayıs'ta çekilişi kazanınca direkt green card alacağını düşünenler, pasaportu olmayıp internetten bulduğu rastgele bir pasaport numarası ile başvuru yapıp sorun olmayacağını zannedenler... Mülakattan hiçbir şekilde geçemeyeceklerini bilsek de, böylelerinin de çekilişe katılıp, bize çıkma oranını düşürdüğünü bilmek can sıkıyor.
Yazar olduğum halde artık orda pek yazmıyorum.
Sürekli X mesleğinin Y den çok alması, Beymen'de A liraya satılan B gibi başlıklar açılıyor.
Eski kalitesi yok.
Green Card başlığını da sinir olmamak adına okumadım.

-
@Passion sakın bir daha okumayın bence. ben hiç bi şekilde okumuyorum. facebookdaki garip garip sayfalardaki yorumları hele hiç okumayın. İnsanın okudukça sadece 'yazıklar olsun' diyesi geliyor..
-
@Final-Approach ben bana değilde eşime çıkacak diye hissediyorum doğrusu
-
@ayvalik10 çok teşekkürler.
-
@dmrtkn eşin tüm işlemleri yapacak bilgisi var dimi eğer o yapmam derse sende gidemezsin ondan sana çıksın
-
@Passion ben açıkçası şunu düşünmüyor değilim adam formu doldurdu pasaport bilgilerini salladı o adamda çekilişe katılmak mi ? Yada önceden bakıp onları elicekler mi
-
@ayvalik10 bilgisi var kardeşim hatta benden daha çok var bilgili çok şükür
-
@dmrtkn bizde bunubekliyorduk pasaport numara kontrolü gibi ama olmadı
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@travelleth ds 260 16 yalından itibaren tüm ikametleri yazmanı istiyorlar
Resmi olmasa da mı?
-
@dmrtkn harbide çok şanslısın kıskandık
Benzer Başlıklar
141
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum