DV2021 Bekleme Odası
-
Dün arkadaşımla kayıtlarımızı yaptık bakalım çıkarsa yeni mezunlar olarak hayatımızı orada yeni baştan şekillendireceğiz. Katılan herkese bol şanslar arkadaşlar umarım çok çok isteyen herkese vurur şans

-
@Emir600RR evet okudum yenisi cikmiyormus mezuniyet belgesi veriyorlarmis sorum bu işte mezuniyet belgesi olur mu
-
@Jam, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar benim bir sorum olacak cevabını bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.
Ben Greencard forumunu doldururken Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu mezunu olduğum için Vocational School seçeneğini işaretledim.
Yanlış mı işaretledim. High School Degree' yi mi işaretlemem gerekirdi. Yanlış yaptı isem düzeltme şansım var mıdır?
Yardım ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.Zaten okudugunuz okul, Vocational School anlamini karsiliyor
o nedenle sorun yok. Ama high school'u da secmis olsaydiniz problem olmayacakti. -
@mhmtdlvr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells anladım yanı lise mezunu olmaktan bahsediyorsunuz
evet.
-
@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Gabriel arkadaşımız gibi bende eşimin evlenmeden önce almış olduğu pasaportunda yazan şekliyle başvuruma eklemiştim geçerli pasaportu var diye çıkartmamıştık tc pasaportunu (eşim çifte vatandaş) umarım evlilik cüzdanı tc kimlik kartı vs bunlar ile durumu açıklayabiliriz kazanırsak ve bu sebep den elenirsek üzücü olur @crazycells
Bu sebepten elenmezsiniz
sadece ideal olmayan bir uygulamada israr ediyorsunuz
Eger hayatinizin kolaylasmasini istiyorsaniz en yakin zamanda eski isme ait belgeleri guncelleyip yeni isimle resmi islemlere devam etmenizi tavsiye ederim. -
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben bir soru daha sormak istiyorum çok soru soruyorsunuz yada doğmamış çocuğa don biciyorsun diyebilirsiniz ama çıkma ihtimalini degerlendiriyorum ondan dolayı. Sorum şu ben liseden mezun olduktan sonra universiteye gittim ama bıraktım lise diplomam üni.de kaldı. Bir ara üniversiteye sorduğumda bulamayiz dediler ben mezun olduğum liseden mezun olduğuma dahir bir belge alsam olur mu yoksa illa diplomayı mi bulmam lazım.
Bence resmi olarak elinizden gelen butun islemleri yapip diplomayi geri almaya calisin. Eger hicbir sekilde almayi basaramazsaniz o durumda dengini yeniden cikartabilirsiniz.
-
@Muhtaradana rica ederim, sizede teşekkürler
-
@crazycells yarın okulu tekrar aricam gerekirse milli eğitime gidecem zaten olmadığı takdirde okuldan mezuniyet belgesi Alaçam. Teşekkür ederim
-
..........MAH. .......SK. YILMAZ APT
E-devletten yerleşim adresimi kontrol ettiğimde apartman adı da yazıyor. başvuru formunda apartman adını yazmasam sorun olur mu? e devlette adresini kontrol ettiğinde apartman adresi yazan var mı? -
@ahmetaydin, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
..........MAH. .......SK. YILMAZ APT
E-devletten yerleşim adresimi kontrol ettiğimde apartman adı da yazıyor. başvuru formunda apartman adını yazmasam sorun olur mu? e devlette adresini kontrol ettiğinde apartman adresi yazan var mı?Benim yazıyor hocam apartman adresim e devletten ikametime baktığım zaman.
Başvuru formuna da e devlette nasıl yazıyorsa öyle doldurdum yani apartman adresimi yazdım.
-
Merak ettiğim bir konu var, GC başvuru süresinin bitiminden sonuçların açıklanması arası yaklaşık 6 ay, acaba bu 6 ayda ne oluyor? neler yapıyorlar da 6 ay sonra sonuçlar açıklanıyor? sonuçta bu ülke an itibarı ile Marsa insan göndermek üzere olan bir bilgi ve teknolojiye sahip.
-
@Alex benim kendi kanaatimce ne kadar kararlı olduğunuzu ölçüyorlar çünki öylesine bir hevesle başvurup sonrasında unutan çok insan var Ekim'de başvuru açılıp Aralık'ta sonuçlar açıklansa inanın başvuru sayısı dahi artar çünki insanlar beklemek istemiyor tabii benim kendi kanaatim bu

-
Bende apartman no sunu yanlış yazmışım ikamet te 6 yazıyor ben 7 yazmışım sorun olurmu acaba?
-
@Mrfirat O kadar küçük detaylara lütfen takılmayın can sıkar
çıktığı zaman DS-260'ta detaylıca dolduracaksınız zaten merak etmeyin : ) -
@Emir600RR teşekkür ederim

-
@Mrfirat Rica ederim

-
@Emir600RR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Alex benim kendi kanaatimce ne kadar kararlı olduğunuzu ölçüyorlar çünki öylesine bir hevesle başvurup sonrasında unutan çok insan var Ekim'de başvuru açılıp Aralık'ta sonuçlar açıklansa inanın başvuru sayısı dahi artar çünki insanlar beklemek istemiyor tabii benim kendi kanaatim bu

Olabilir.
Örneğin bu sebeple İngiltere'de vatandaşlık şartlarını (gerekli ikamet vs.) sağlasanız bile vatandaşlık başvurunuzu yaptıktan yaklaşık 2-2,5 yıl sonra işlemleriniz başarıyla sonuçlanıyor.
-
@Final-Approach Aynen öyle haklısınız vallahi benim kanaatimce bu şekilde
çoğu arkadaşım bile "ohhooo kim bekler 6-7 ay" diyip başvurmuyor veya öylesine başvuruyor bir nebzede olsa azalacaktır öylesine başvuran arkadaşlar 
-
Merhaba ; 2021 başvurusunu şuan yaptım.Opera da ilk sayfayı geçerken problem yaşadım.
Explorer da tek seferde sorunsuz, giriş oldu.
Herkese bol şans, Umarım o Mayıs, önümüz deki Mayıs olur
-
Geçen yıl 2 kişi katıldık bu sene tek başıma başvuru yapacağım. Eşim pasaport çıkarmak istemedi bu sene. Şansımız varsa sana da çıkar dedi. Pasaport biraz işe yaradı galiba. Ben daha başvuru yapmadım bşraz yoğunluk geçsin diye bekliyorum bu sene... Ilk sene heyecanı geçti galiba ...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum