Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

amerikada kalış süresinin uzatılması

• merhaba arkadaşlar,amerikaya turist vizesiyle girerken gümrük memurunun kalmam için verdiği süre doluyor.doğum için gelmiştim buraya ve bebeğimin bazı evraklarının çıkması için bekliyorum dolayısıyla o evraklar çıkmadan bebeğimi alıp gidemiyorum. amerikada kalış süresinin nasıl uzatılacağı prosedürünü bilenler bu prosedürü benimle paylaşırsa çok sevinirim. şimdididen yardımcı olacak herkese teşekkür ederim

• @sibel-ışık, içinde söyledi: amerikada kalış süresinin uzatılması

merhaba arkadaşlar,amerikaya turist vizesiyle girerken gümrük memurunun kalmam için verdiği süre doluyor.doğum için gelmiştim buraya ve bebeğimin bazı evraklarının çıkması için bekliyorum dolayısıyla o evraklar çıkmadan bebeğimi alıp gidemiyorum. amerikada kalış süresinin nasıl uzatılacağı prosedürünü bilenler bu prosedürü benimle paylaşırsa çok sevinirim. şimdididen yardımcı olacak herkese teşekkür ederim

@sibel-ışık hanim, giriste ne kadar sure kalacaginiz soruldugunda ne kadar sure demistiniz ve memur size ne kadar sure vermisti acaba? Bunu sormamdaki neden vermis oldugunuz sure ile memurun vermis oldugu sure dogru orantili mi diye merak ediyorum. Ornegin ben 1 ay dedim memur zaten bu 1 ay istedi 1-2 ay vereyim yeter mi diyor yoksa 1 ay dediginizde 6 ay da verebiliyor mu?

• @sibel-ışık Dogum esnasinda hastanede evraklari doldurduktan sonra Dogum Sertifikasini almak icin cok beklemenize gerek yok, 1 hafta icersinde Dogum sertifikasi hazir olacaktir, dogrudan ofise gidip 25 dolar verip dogum sertifikasini alabilirsiniz. Bunu aldiktan sonra arayin Pasaport ofisini donus ucaginizin oldugunu soyleyin donmeniz gerektigini soyleyin hemen 1-2 gun sonrasina erken randevu veriyorlar. Pasaporta basvurursunuz. Oda 3-4 gun anca surer pasaportu almaniz. Pasaportda Sosyal gunvenlik numarasi kismini doldurmaniza gerek yok. O kisma "0000" girseniz olur simdilik. Eger Sosyal Guvenlik numarasini posta yoluyla beklemek istemezseniz onlarin ofisinde ugrayip o numarayida bir kagida yazip verirler size. 2017 de bu isleri yapmis birisi olarak vizeniz bitmeden hemen bu isleride halledebilirsiniz. Ve eger bebeginiz 10 gun den buyukse ucak seyahati yapabilirsiniz. Biz bebegimiz 12 gunlukken Turkiyeye donus yaptik ve Turkiyeye Amerikan pasaportuyla girdik. Hatta konsolosluktan Nufus Cuzdaninida aldik. Turkiye pasaportu uzun surecektir onu Turkiyeden aldik, sizede oyle yapmanizi tavsiye ederim.

• @vermaynen, içinde söyledi: amerikada kalış süresinin uzatılması

nda ne kadar sure demistiniz ve memur size ne kadar sure vermisti acaba? Bunu sormamdaki neden ve

By default 6 ay veriyorlar genelde.

• @sibel-ışık, içinde söyledi: amerikada kalış süresinin uzatılması

merhaba arkadaşlar,amerikaya turist vizesiyle girerken gümrük memurunun kalmam için verdiği süre doluyor.doğum için gelmiştim buraya ve bebeğimin bazı evraklarının çıkması için bekliyorum dolayısıyla o evraklar çıkmadan bebeğimi alıp gidemiyorum. amerikada kalış süresinin nasıl uzatılacağı prosedürünü bilenler bu prosedürü benimle paylaşırsa çok sevinirim. şimdididen yardımcı olacak herkese teşekkür ederim

Su konudan devam edebilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/247/change-of-status-i-539-gocmen-olmayan-vizeyi-uzatma-ya-da-degistirme

Maalesef sizin dediginiz nedenlerden oturu bir vize uzatmasi yapabileceginizi zannetmiyorum, ABD'ye gelip ABD'de dogum yapmak icin verilen bir vize mevcut degil.

Benzer Başlıklar

• 17 yasinda amerikaya turist vizesi ile gitme.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    3
    0 Oy
    3 İleti
    133 Bakış
    semaviS
    Evet, gidebilirsin. Anne ve babandan noter onaylı muvafakatname alman gerekiyor, onun dışında bir sorun olmaz. Bunu söyleyen kişi yanlış bilgi vermiş.
  • 0 Oy
    7 İleti
    438 Bakış
    kemalcapanogluK
    @gucarslan tam anlatamadım sanırım özür dilerim. Teşekkür ederim dediğiniz gibi süreci araştırıp ona göre devam edeyim.
  • 1 Oy
    5 İleti
    841 Bakış
    A
    Herkese iyi gunler! Ben Green Card sahibiyim ve suan da Amerika da yasiyorum. Annem icin 3 kere Turist vizesine basvurduk ve 3 basvuruda da red cevabi olduk. Gecen gunler de 4. basvuru icin gerekli hazirligi yaptim fakat randevu secimi icin sadece Istanbul da, Haziran 2025'ten itibaren tarihler gorunmekte. Acaba 3 kere red almis basvuru sahipleri icin farkli bir durum mu bulunmakta? Boyle bir durumlar karsilasan var mi?
  • 1 Oy
    60 İleti
    14k Bakış
    SerappS
    @Venom, içinde söyledi: Turist Vizesiyle ABD'ye girdikten sonra verilen kalış süresi (I-94) Dostlar merhaba, Ağustos ayında turist vizem ile Amerikaya geldim. Ekim ayında Amerikaya ait başka bir adaya tatile geldim. Amerikaya ilk giriş yaptığımda kalış sürem 6 ay yani şubat ayına kadardı. Buraya giriş yaptıktan sonra Nisan ayı olarak güncellendi. Yani yeniden 6 ay verildi. Tek seferde ulaşım olmadığından yine başka bir ülke üzerinden aktarma yaparak Amerika’ya geri gitmeyi düşünüyorum. 6 aylık süremin dolmasına yaklaşık 3 ay daha var. 1 ay sıcak eyaletlerde gezmeyi düşünüyorum. Araba kiralayıp otel rezervasyonlarımı sunacağım. Sizce bu durumda girişte problem yaşar mıyım Kısa süre içinde tekrar giriş yapmanızın nedenini sorgulayabilirler. Ben 17 Ekim’de çıkış yapıp 5 Kasım’da yeniden gitmiştim. Bunun sorgulanabileceğini öngördüğüm için, tekrar geliş sebebimi açıklayan kısa bir yazı hazırladım. Yazıda, önceki gelişimde 1 ay kaldığımı, sağlık nedeniyle çıkış yaptığımı, ancak oğlumun 23 Kasım’da PA maratonunda koşacağı için ona destek olmak amacıyla yeniden geldiğimi belirttim. Ayrıca, 20 gün sonrasına ait dönüş biletimi de ibraz ettim. Görevli yazıyı dikkatlice okudu ve ikna oldu. Kısacası, tekrar girişinizin makul ve belgelenebilir bir nedeni varsa sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k