Uber ve Lyft Şoförlüğü
-
@travelleth burada detaylı yazmış zaten
https://www.lyft.com/driver-application-requirements/new-york-state
-
@mhepekiz bununkisi texas'a göre daha kolay resmen :)
-
Lyft için Virginia’da bazı bölgelerinde lux black yok sistem illaki DC bölgesine kayıt ol diyor buna benzer bir olay yaşayan oldumu?
inspection yani aractaki camda olan stiker degismesi gerekiyormus acaba Dmw ilemi yoksa inspection Yapan tamirciler ilemi halletmeliyiz uzakta gidip soracagim ama dedim hazir girmisken burada sorayim belki bilen biri vardir. -
@travelleth, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
@Cihangir-KARABAGCI sorduğunuz soruya ek olarak bir soru sorayım ben de.. diyelim texas'a yerleştik ve lyft yapmaya başladık. sonra da florida'yı gezmek istedik, arabamızla yola çıktık. arada bir kaç saat para kazanayım dersek lyft yapabiliyor muyuz orada da?
bende merak ediyorum
-
Böyle bir alan belirlenmiş durumda size. Bunun dışında yolcu vermez. Ha buradan alır, götürürüm derseniz onda da 300 USD sınırı var. Ondan daha pahalı bir sürüş alamazsınız. Gittiğiniz yerde de size yolcu vermeyecektir.

-
-
@mhepekiz, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
Böyle bir alan belirlenmiş durumda size. Bunun dışında yolcu vermez. Ha buradan alır, götürürüm derseniz onda da 300 USD sınırı var. Ondan daha pahalı bir sürüş alamazsınız. Gittiğiniz yerde de size yolcu vermeyecektir.

Bu olay büyük ihtimal texas için geçerlidir çünkü şehirlere göre araç farklılıklarından dolayı. California da her yerden veriyor sıkıntı olmuyor. Sf den alıp tahoe’ya gitseniz oradan yolcu alıp dönersiniz eğer öyle giden bulursanız :)
Not öteki arkadaşlara cevap olsun buda başka eyaletten müşteri alma gibi bir durum yok tabi. Onun için ehliyet ve araç plakasını değiştirdikten sonra tekrar muayene olunacak o zaman çalışma yapabilirler.
-
new york’ta ehliyetin adrese ulaşması iki haftayı buluyormuş, verdikleri geçici ehliyet yerine geçen belgeyle Lyft’e kayıt olmak mümkün mü acaba, bilgisi olan var mı?
-
@gkhanfeez aslında bu sınır hepsi için var şimdi baktım SF için de sınır belirlenmiş durumda. Zira kayıtları da alırken eyalet değil şehir bazlı alıyorlar. San Antonio'ya yolcu götürdüm ama dönüşe yolcu bulmak büyük şans zaten veriyorsa bile anca bu alanın dışında yolcu alabilen varsa ona sormak lazım
-
@keepdreaming ben Maryland de geçici belgeyle üye oldum siz de bir deneyin bence
-
@keepdreaming direksiyon sınavını geçtikten sonra size verilen paperla kayıt olabilirsiniz. Ben öyle oldum
-
-
Sinirlar sadece temelde Lyft/Uber yapilacak bolge icin. Eyalet sinirlari kanunlar nedeniyle belirleyici. TX icin Austin-> Houston ve sonrasinda ayni gun Houston-> Austin yolcu alan Lyft driver tecrubesi biliniyor. Ayrica bolgeler fiyatlandirma icin belirlenmis durumda. Eger komsu bolgelere bakarsaniz (Austin/Houston gibi) ederseniz aradaki bosluk alanlari farkedersiniz.
-
Dallasta ben actim ama olmadi :)
-
@semavi sana vermemişler
-
@mhepekiz
kaç günde aktif olmuştu hesabınız? -
-
@keepdreaming aynı gün kabul edildi ve çalışmaya başladım :)
-
Son dakika haberi :dog: Austin'de Lyft'le 1 günde $400 yapılabiliyormuş :deer: şimdi biraz dinleneyim
-
@mhepekiz, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
Son dakika haberi :dog: Austin'de Lyft'le 1 günde $400 yapılabiliyormuş :deer: şimdi biraz dinleneyim
dunyalik icin yasiyorsun azizim...
selam ve dua ile...
amin :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum