Uber ve Lyft Şoförlüğü
-
@keepdreaming ben Maryland de geçici belgeyle üye oldum siz de bir deneyin bence
-
@keepdreaming direksiyon sınavını geçtikten sonra size verilen paperla kayıt olabilirsiniz. Ben öyle oldum
-
-
Sinirlar sadece temelde Lyft/Uber yapilacak bolge icin. Eyalet sinirlari kanunlar nedeniyle belirleyici. TX icin Austin-> Houston ve sonrasinda ayni gun Houston-> Austin yolcu alan Lyft driver tecrubesi biliniyor. Ayrica bolgeler fiyatlandirma icin belirlenmis durumda. Eger komsu bolgelere bakarsaniz (Austin/Houston gibi) ederseniz aradaki bosluk alanlari farkedersiniz.
-
Dallasta ben actim ama olmadi :)
-
@semavi sana vermemişler
-
@mhepekiz
kaç günde aktif olmuştu hesabınız? -
-
@keepdreaming aynı gün kabul edildi ve çalışmaya başladım :)
-
Son dakika haberi :dog: Austin'de Lyft'le 1 günde $400 yapılabiliyormuş :deer: şimdi biraz dinleneyim
-
@mhepekiz, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
Son dakika haberi :dog: Austin'de Lyft'le 1 günde $400 yapılabiliyormuş :deer: şimdi biraz dinleneyim
dunyalik icin yasiyorsun azizim...
selam ve dua ile...
amin :D
-
@semavi kazandığımın tamamını hayır işlerine yatırıyorum yahu :duck:
-
@mhepekiz masallah diyelim :)
-
@Sefa cumartesi özel bir gündü büyük bir maç vardı falan Lyft sürekli bonus bastı. 4 dolarlık sürüşe 16.38 bonus aldım falan... Onun gazı yani :D hep olmaz
-
Hep olması dilegi ile abi @mhepekiz
-
@mhepekiz, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
@Sefa cumartesi özel bir gündü büyük bir maç vardı falan Lyft sürekli bonus bastı. 4 dolarlık sürüşe 16.38 bonus aldım falan... Onun gazı yani :D hep olmaz
Ne verirsen elinle o gelir seninle :)
Maç vs zamanları iyi oluyor ama trafikte bazen çok kilitleniyor insan...
-
Merhaba ben immigrant visa ile ABD'ye giriş yapıyorum, gidince niyetim ehliyet vs sonrasi hemen araba almak. Bir arkadasim da benle beraber geliyor, kendisi B1/B2 turistik vize sahibi. Kendisine benim arabayı versem Uber, Lyft vb yapabilir mi ? Yasallik anlamında sorun teşkil eder mi ?
Teşekkürler
-
@semavi rahmetli dedem güzel bir söz söylerdi hep. g.t ıslanmadan balık avlanmaz.. bir şeylerden fedakarlık yapmak lazım neticeen
-
@caglarcan turist vizesiyle çalışması suç. hesap sizin üzerinize olacak, o çalışacaksa, kaza bela durumunda da direkt siz sorumlu olacaksınız, şu ya da bu şekilde yasadışı bir şeye iştirak etmiş olacağınız için (yasadışı çalışmaya zemin) muhtemelen başınız ciddi derde girecektir
-
@mhepekiz teşekkürler bilgilendirme için, direkt eledim bu yöntemi , kendisi araç kiralamalı bu durumda.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum