Kaçımızın hali hazırda pasaportu var? (Sadece Green Card çekilişine başvuracaklar)
-
Günaydın iyi haftalar arkadaşlar.DV2020 kazanları için numaralarının en kısa sürede current olması dileğiyle.DV2021 yönergesi için zaman daralıyor.sanırım 1 ay sonra açıklanır.
Anket ile ilgili son durumVar 55 kişi %72,37
Yok 21 kişi %27,63 -
Bu anketi sadece forum uyeleri icin dusunmemek gerekli ornegin benim uyeligim var fakat esimin uyeligi olmadi icin sadece ben katilmis oluyorum ve bu da pasaportlu olan kisi sayisini az gosterecektir bu bir olcu olarak saglikli sonuc vermeyecektir kanimca. Bir aile de birden fazla kisilerde mevcut. Malesef pasaportsuz insan sayisi cok olmuyor bu durumda olmayan da zaten istiyorsa gercekten gitmek ne yapar eder pasaportu cikarttirir diye dusunuyorum o yuzden cok da sevinmeyelim bence :)
-
@vermaynen, içinde söyledi: Kaçımızın hali hazırda pasaportu var? (Sadece Green Card çekilişine başvuracaklar)
Bu anketi sadece forum uyeleri icin dusunmemek gerekli ornegin benim uyeligim var fakat esimin uyeligi olmadi icin sadece ben katilmis oluyorum ve bu da pasaportlu olan kisi sayisini az gosterecektir bu bir olcu olarak saglikli sonuc vermeyecektir kanimca. Bir aile de birden fazla kisilerde mevcut. Malesef pasaportsuz insan sayisi cok olmuyor bu durumda olmayan da zaten istiyorsa gercekten gitmek ne yapar eder pasaportu cikarttirir diye dusunuyorum o yuzden cok da sevinmeyelim bence
haklısın.ben şimdiden tüm aile üyeleri için pasaport çıkarttım.bence çok pahalı ama çıkarttık mecburen
-
@sadikcagan, içinde söyledi: Kaçımızın hali hazırda pasaportu var? (Sadece Green Card çekilişine başvuracaklar)
@vermaynen, içinde söyledi: Kaçımızın hali hazırda pasaportu var? (Sadece Green Card çekilişine başvuracaklar)
Bu anketi sadece forum uyeleri icin dusunmemek gerekli ornegin benim uyeligim var fakat esimin uyeligi olmadi icin sadece ben katilmis oluyorum ve bu da pasaportlu olan kisi sayisini az gosterecektir bu bir olcu olarak saglikli sonuc vermeyecektir kanimca. Bir aile de birden fazla kisilerde mevcut. Malesef pasaportsuz insan sayisi cok olmuyor bu durumda olmayan da zaten istiyorsa gercekten gitmek ne yapar eder pasaportu cikarttirir diye dusunuyorum o yuzden cok da sevinmeyelim bence
haklısın.ben şimdiden tüm aile üyeleri için pasaport çıkarttım.bence çok pahalı ama çıkarttık mecburen
Hayirli olsun bol sanslar simdiden :) cikana zaten cikiyor bir sekilde isterse milyonlarca basvuru olsun cikmaya da 10 kiside olsa cikmiyor malesef.
-
Merhaba arkadaşlar.kurban bayramınız mübarek olsun.
Anket sonuçları
VAR 71 kişi %75,53
YOK 23 kişi %24,47 -
Merhaba şuan için pasaport zorunluluğu resmî olarak geldimi?
-
@anilcangokben %80geldi gibi ama eylul ayini bekleyecegiz resmi sitelerde yayimlnmasi icin
-
@anilcangokben, içinde söyledi: Kaçımızın hali hazırda pasaportu var? (Sadece Green Card çekilişine başvuracaklar)
Merhaba şuan için pasaport zorunluluğu resmî olarak geldimi?
Evet, uygulamaya konuldu. Fakat henuz DV2021 yonergeleri aciklanmadigi icin bunu yazili olarak goremiyoruz.
-
Başvurduğumda geçerli pasaportum yoktu, hayır cevabıyla katıldım.
-
@ikizbabasi, içinde söyledi: Kaçımızın hali hazırda pasaportu var? (Sadece Green Card çekilişine başvuracaklar)
Arkadaşlar bir anket yaptım.Bu seneki başvuruda pasaport zorunluluğu olacak.Bu konu oldukça konuşuldu.Etkileyip etkilemediği konusunda ankete katılır mısınız?S
Ankette sadece 1 sorudan ibaret.
Teşekkürler
https://tr.surveymonkey.com/r/65Z5NWSAnketteki son durum
VAR 75 kişi %75
YOK 25 kişi %25 -
benim var en son 2017 rusya'ya gitmiştim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum