IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@sailorwife merhaba hastahaneden randevu yu telefonla mi aldin ben internetten ağustos 21 istedim bir türlü olmadı son ağustos 17 de duruyor PTT nasıl yaptın yine internet mi yoksa PTT ye mi gittiniz teşekkürler
-
@hüseyin, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells teşekkürler yani beklememize gerek yok muyahane için randevu ve PTT adres seçme için gerekli işlemleri yapabiliriz değil mi
Mulakata 1 aydan fazla zaman var, yapmaniz gereken islemler birkac gunde bitecek seyler, o nedenle belgeleri simdiden almaniza gerek yok, sadece neyi nereden temin edeceginizi planlayabilirsiniz. Birkac hafta sonra da belgeleri toparlamaya baslarsiniz.
-
@sailorwife, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@hüseyin, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@sailorwife crazycell dedi ki NVC den evraklarınız ankara ya geldiğine dair bir e mail gelecek ondan sordum
@hüseyin gelmedi benim bir fikrim yok ? @crazycells sizce o Mail herkese geliyor mu ?
Hayir, email gelmeyen de cok kisi oluyor, o nedenle dert etmenize gerek yok. Zaten email'de bilmediginiz bir sey yok.
-
@sailorwife merhaba hastahaneden randevu yu telefonla mi aldin ben internetten ağustos 21 istedim bir türlü olmadı son ağustos 17 de duruyor PTT nasıl yaptın yine internet mi yoksa PTT ye mi gittiniz teşekkürler
PTT kaydini suradan yapabilirsiniz:
https://ais.usvisa-info.com/10 gun sonra saglik raporu icin randevu alabilirsiniz.
-
Merhabalar, IR1 için NVC'den 10 gün önce mülakat randevusu ayarlanacak maili geldi, kaç ay sürüyor bu işlem bu sıralar? Teşekkürler.
-
@paimei İnşallah sizinkisi erken gelir benim Mayısın 13'ünde aynı mail geldi hala mülakat tarihi bekliyorum.
-
@paimei NVC den bana mülakat günü randevusu gelecek e mail inden sonra sanırım 45 gün sonra oldu neredeyse ama onu sorun etmeyiniz benden 1 ay önce başvuran arkadaşa 27 ağustos mülakat günü verildi ben ondan sonra başvurmama rağmen 26 ağustos a gün verdiler 1 gün öncesine yani karamsar olmayın her an gelebilir biraz hızlandı gibiler tabii kısmet diyelim inanın gelecek sadece bekleyin derim
-
@cooper1524 bende mayıs ın 13 de başvuru yaptım geldi ağustos 26 mülakat günü verdiler demek ki eli kulağın da inşallah en kısa zaman da size de gelecek sabır
-
@hüseyin valla Hüseyin çocuklar orda hemen hemen seneyi geçti özledim onları,onlar gelemedi bende gidemedim. İnşallah bu hafta geldi geldi yoksa eylüle kalacak sanırım.😔
-
@cooper1524 karamsar olma pozitif ol lütfen belki gelecek mülakat bizden önce olabilir çünkü sistem i kimse bilmiyor ama inşallah hafta ya gelir de rahatlarsın
-
@hüseyin İnşallah, Allah herkesi sevenlerinden ayırmasın. Ben siz ve tüm arkadaşlar en kısa zamanda green card'ı alırız.
-
@hüseyin @cooper1524 @sailorwife Selamlar, süreçleri tamamlayıp uzun süreçte son adımlara kadar gelmişsiniz hayırlı uğurlu olsun.
Ben de 14 Haziran'da NVC'den onayı aldım şuanda vize randevusu bekliyorum.
Sizlerin de tarihlerini anlayabilmek için tüm postları tek tek okudum, rica etsem tüm süreci imzalara taşıyabilir misiniz? Bu sayede herkesin adımlar ve aralardaki süreçlerle ilgili bilgisi olur.
-
@paimei, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
NVC'den 10 gün önce mülakat randevusu ayarlanacak maili geldi, kaç ay sürüyor bu işlem bu sıralar? Teşekkürler.
aynı soruyu ben de çok merak ediyorum. 16 Haziran'da NVC dökümanlarımı onayladığı için Ekim başından önce randevu gelmez diye alıştırdım kendimi psikolojik olarak :)
-
@dnzzzsvr merhaba ilk başvuru
NOA1 Mayıs 29 -2018
NOA2 Aralık 27-2018
NVC received Ocak 15 -2019
NVC complete Mayıs 13 -2019
Finally interview Ağustos 26 -2019
İnşallah seninkisi de erken gelir bende gelmiyecek diye düşünürken dün akşam saatlerinde mülakat tarihi belli oldu @hüseyin ile konuştuğumuzda gelmez falan diyordum şimdi hepimizin Ağustos 26 bende sitem ediyordum sağolsun @hüseyin destek olmaya çalıştı ve bu arada @crazycells unutmamak lazım sağolsun her konuda yardımcı oluyor. -
NVC belgeleri onaylandıktan 11 gün sonra randevu verdi bugün 23 Ağustos'a arkadaşlar, galiba hızlanmıș durumda gerçekten, umarım bekleyen herkese hızla randevu verilir, zor bir süreç, mülakat ile ilgili kolaylık sağlayacak bilgiler paylaşırsanız sevinirim.
-
@dnzzzsvr inşallah bu ay sonuna doğru sana da mülakat tarihi verilir çünkü benimde NVC den sonra sanırım 45 gün sonra gün verdiler
-
@dnzzzsvr sizi üzmek istemem ama NVC den sonra 45 gün sürdü mülakat tarihi almam için sizin herhalde en az 1 ay var sanırım normalde 1 ay yada 45 gün şimdi bayramda var bilmiyorum bakarsınız yarında gelebilir ama dediğim gibi siz kendinizi 45 güne adapte edin
-
@paimei aynen bende arkadaşlara anlatmak istediğim normalde 45 gün ama NVC nin nasıl bir süpriz yaptığını bilemiyoruz size de hayırlı olsun inşallah sorunsuz geçersiniz benimde ağustos 26
-
@crazycells mülakat tarihi belli oldu fakat ben şimdi ben nvc,ye herhangi yada ceac'ye evrak göndermeyeğim sanırım galiba öyle bir mail'de gelmedi. 🙄
-
@hüseyin senin mülakat agustos,un 26'da idi sanırım saat kaçta acaba? Benimkisi sabah 7:30 sizinkisi kaçta acaba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum