Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Muslu Law Firm

    b5240357-00f2-45a0-a0f3-0be1fe60690e-image.png
    İç Güvenlik Departmanı Vekili Sekreteri Kevin McAleenan, Kenneth T. (Ken) Cuccinelli'nin ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri'nin (USCIS) 10 Haziran 2019 tarihi itibariyle yeni genel müdür vekili olarak görev alacağını açıkladı.
    Cuccinelli, ülkenin yasal göç sistemini yönetmekten sorumlu olan 19.000 çalışanı ve yükleniciden oluşan bir daireye liderlik edecek. Yalnızca 2018 mali yılında, USCIS göçmenlik konusunda 8,7 milyondan fazla talebi karara bağladığını belirtti.
    Genel müdür vekili Cuccinelli “ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetlerine bu kritik zamanda önderlik etme ve bu kurumun özel işgücüne hizmet etme fırsatı verdiğim için onur duyuyorum.” dedi. Ayrıca “USCIS, ülkemizin yasal göç sisteminin bütünlüğünü yönetme ve koruma konusunda olağanüstü bir sorumluluğa sahiptir. Ülkemiz dünyadaki en cömert yasal göç sistemine sahiptir ve yasal olarak buraya gelenler için verdiği sözünü gayretle korumalıyız. Hukuki göç sistemimizin etkili ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak ve Amerikan halkını korumak ve dolandırıcılığı önlemek için USCIS'in kadınlarıyla ve erkekleriyle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.” ifadelerinde bulundu.
    Cuccinelli daha önce 2010'dan 2014'e kadar Virginia’nın Adalet Bakanı olarak görev yapmıştı. Adalet Bakanı olarak görev yaptığı süre boyunca, Milletler Topluluğu’nda insan ticareti ile mücadele konusunda öncülük yaptı. Ayrıca, çetelere, sağlık dolandırıcılığına ve çocuk istismarcılarına karşı rekor uygulamalarla sonuçlanan çabalara öncülük etti. Cuccinelli ayrıca 2002'den 2010'a kadar Virginia Senatosunda görev yaptı ve yaklaşık 25 yıl boyunca avukatlık yaptı.
    Cuccinelli, Virginia Üniversitesi'nden Makine Mühendisliği, George Mason Üniversitesi Antonin Scalia Hukuk Fakültesi'nden hukuk derecesi ve George Mason Üniversitesi'nden Uluslararası Ticaret ve Politika alanında yüksek lisans derecesi aldı.
    Cuccinelli ve karısı Teiro Virginia'da büyüdü, yaşadı ve yedi çocuğu oldu.
    USCIS ve programlarımız hakkında daha fazla bilgi için, lütfen uscis.gov adresini ziyaret edin veya Twitter (@uscis), YouTube (/ uscis) ve Facebook (/ uscis) adresleri üzerinden takip edin.
    Daha fazla bilgi için internet adresimizi ( http://amerikavatandas.com/tr/anasayfa/ ) ve Facebook sayfamızı ( https://tr-tr.facebook.com/musluhukuk/ ) ziyaret edebilirsiniz.


Benzer Başlıklar

  • 1
  • 1
  • 3
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

68
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum