Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS, N-400 ve I-485 Formları İçin İşleme Zamanlarını Azaltmayı Amaçlıyor!

  • Muslu Law Firm

    USCIS, yere göre N-400 Formu, Vatandaşlığa Kabul Başvurusu ve I-485 Formu, Daimi İkametgah kaydı veya Statü Değişikliği için başvuru işlem sürelerindeki farklılıkları azaltmak için ulusal bir strateji uygulayacak.
    2015 yılının sonundan bu yana, 2016 ve 2017 mali yıllarında, tahmin edilenden daha yüksek hacimde başvuru olması ve öngörüldüğü gibi hacmin azalmaması nedeniyle işlem sürelerinde bir artış yaşanmıştır. 2017 gelirleri 2016 yılına göre %15,6, 2016 gelirleri 2015 yılına göre %25,5 arttı. Artan dosyalama hacimleri ofisleri eşit şekilde etkilememiştir, bu da ofisler arasındaki işlem sürelerinde bir miktar eşitsizlikle sonuçlanmıştır.
    İşlem sürelerini azaltmak için işleri ofisler arasında kaydırırken, başvuru sahiplerini normal yetki alanlarının dışındaki bir ofisde görüşme yapmak üzere programlanabilir. Başvuranlar, normal yetki alanlarının dışındaki bir ofisten görüşme randevu bildirimi veya başka tür bildirimler (Kanıt Talebi gibi) alabilirler. Ancak, bu değişiklikler, başvuru sahiplerinin biyometrik randevularına nerede katıldığını etkilemeyecektir. Başvuranlar en yakın uygulama destek merkezine yönlendirmeye devam edilecektir. Başvuru sahipleri, USCIS'ten aldıkları bildirimler ve/ya talimatları izlemelidir.
    USCIS, göç sisteminin bütünlüğünü güvence altına alırken geçerli tüm yasalara, politikalara ve düzenlemelere uygun olarak başvuruları, dilekçeleri ve göçmenlikten yararlanma taleplerini mümkün olduğunca etkin ve verimli bir şekilde karara bağlamaya çalışacaktır.
    Randevu bildirimi ile ilgili soruları olanlar USCIS İletişim Merkezi (https://www.uscis.gov/contactcenter) ile iletişime geçebilir.

    Diğer güncel haberler için: http://amerikavatandas.com ve https://tr-tr.facebook.com/musluhukuk/ adreslerini ziyaret edebilirsiniz.


  • @yusuf-saraçoğlu Merhaba, i-485 formu tam olarak nedır bılgı alabılırmıyım ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @belmasarvan, içinde söyledi: USCIS, N-400 ve I-485 Formları İçin İşleme Zamanlarını Azaltmayı Amaçlıyor!

    @yusuf-saraçoğlu Merhaba, i-485 formu tam olarak nedır bılgı alabılırmıyım ?

    ABD icindeyken GC alma surecinizi baslatan form oluyor. Ayrintili bilgi icin su basligi incelemelisiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

117
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum