Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor
-
@ayvalik10 selam, her sene yeni bir yöntem deniyorlar. Geçen sene evrak isteme maili bu sene sosyal medya ve pasaport isteme demişsiniz. Pasaportum duydum da sosyal medya hakkında bilgim yok, nedirmerak ettim?
-
@neandertal1 sosyal medya kullanıcı adı istiyorlar nasıl bir sorun yaratacak ekim ayında belli olacak
-
ŞİFREYİDEMİ İSTİYORLAR BU NE YA
-
@crazycells benim silinmiş yada donddurulmuş sosyal medya hesaplarım var facebook vs. bunlar sıkıntı çıkarır mı sizce?
-
Şifre istemelerini etik bulmuyorum. Zira özel denen bir şey var. Bu nasıl bir yenilik işin doğrusu bu hoşuma gitmedi. Çünkü İnsanlarla aramda geçen konuşmayı görmek istemeleri etik gelmedi bilemiyorum yani. Her anlamda tuhaf geldi bana sosyal medya şifre olayı.
-
Hiç değilse boş başvurular azalır. Birde 50 100 dolar başvuru ücreti olsa tadından yenmez.
-
@neandertal1 Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor içinde söyledi:
@ayvalik10 selam, her sene yeni bir yöntem deniyorlar. Geçen sene evrak isteme maili bu sene sosyal medya ve pasaport isteme demişsiniz. Pasaportum duydum da sosyal medya hakkında bilgim yok, nedirmerak ettim?
bu, cekilisi kazandiktan sonraki asamalara eklendi. Oncesi icin gerekmiyor, bilginize.
-
@serkanist Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor içinde söyledi:
ŞİFREYİDEMİ İSTİYORLAR BU NE YA
yok, sifreler istenmiyor. Yanlis yazildi o buyuk ihtimal.
Kullanici isimleri yeterli.edit: @mutlukurt0534
-
@mutlukurt0534 zira şifre istenmemek ile birlikte zaten mesajlar okunup anlık seste dinlenebilmektedir.
-
@crazycells Ha o zaman iyiymiş :slight_smile:
-
ama bana çıksa - veririm ne yapayım alsınlar çokta umrumda değil - şimdi dil F! başvurma amacım var o zaman isterse ne yapalım vereceğim yinede. Fb kullanıyorum onu verebilirim.başka çare yok parmak izi verdik foto verdik onuda veirirsiz.
-
Bu sosyal medya olayını anlamadım. Benim hiçbir sosyal medyada hesabım yok ne twitter ne facebook ne instagram ne de digerleri açsammı ki şimdiden🤔
-
yoksa açma bence yoksa yoktur. bence gerekte yok .
-
@mrbye altında yoksa kısmını işaretlicen
-
@ayvalik10 Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor içinde söyledi:
@mrbye altında yoksa kısmını işaretlicen
Bencede...
çook eskiden vardı çocuklar saçma mesajlar gönderebiliyor diye kapatmıştım facebook u o kadar -
sızce eskı tıp pasaportlar ab standardında çipli pasaportla değiştirilmeli mi https://www.cnnturk.com/ekonomi/turkiye/cipli-pasaport-donemi-basladi-eski-pasaportlara-ne-olacak bende yenitip pasaport var ama ab standardında değil sanırım.2015 te aldım.bu pasaportlar 2016 da başlamış
-
@jinglebells eski ehliyetler nasıl amerikada geçerli olmuyorsa ki bizzat forumdaki birinin başına geldi pasaportlarda sana sıkıntı yaratmaması için değiştirmen çok daha mantıklı olur ki zaten 2 günde basılıyor.
-
@jinglebells benim pasaportum 2010 yılına ait 10 yıllık ne Ankarada ki görüşme de ne de Amerikaya girişte hiçbir sorun yaşamadım.
-
@jinglebells Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor içinde söyledi:
sızce eskı tıp pasaportlar ab standardında çipli pasaportla değiştirilmeli mi https://www.cnnturk.com/ekonomi/turkiye/cipli-pasaport-donemi-basladi-eski-pasaportlara-ne-olacak bende yenitip pasaport var ama ab standardında değil sanırım.2015 te aldım.bu pasaportlar 2016 da başlamış
sorun olmaz.
( @ayvalik10 , sayin @jinglebells aslinda eski tip pasaportlardan degil, eski cipli pasaportlardan yeni cipli pasaportlara gecmekten bahsediyor; pasaportlar cipli oldugu surece sorun olmaz )
-
Bu haberi ilk duyduğumda pek sevinememiştim, herkese mümkün olduğu kadar eşit koşulların sağlanması gerektiğini düşündüğümden, ama sonra eğer dolandırıcı firmalar tarafından kandırılmak istenen bir kişinin bile mağduriyetini önleyebilecekse iyi bir uygulama olabilir diye düşündüm. Uzun süreli pasaport çıkartacak imkanı olmayan biri çok çok bir başvuru kaçırabilir. Pasaport numarası zorunluluğunu başvuru esnasında öğrense uygun bir planlamayla bir sonraki başvuruya kadar para biriktirebilir, sırf bunun için geçici bir süre çalışabilir. Şu anda öğrense hiç başvuru kaçırmayabilir de.
Başvurularla ilgili verileri daha sonra göreceğiz ama örneğin bu uygulama ilk birkaç yıl başvuru sayısını azaltır, sonra başvurular yine artarak devam eder diye düşünüyorum. Şimdiki kadar artmaz muhtemelen ama pasaport numarası gerekliliği öğrenildikçe insanlar pasaport çıkartabilir veya firmalar başvuru yaptıkları kişileri kazanma şansınız daha yüksek olacak pasaport çıkartmalısınız diye türlü şekilde ikna etmeye çalışabilir. Başvuru yapan firmaların boş duracağını sanmıyorum.
Başvuranlar için özellikle bu yıl ve sonrasındaki birkaç yıl talihli olma ihtimalinin en yüksek olabileceği yıllar olabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum