Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
512 102 37.6k 69

Benzer Başlıklar

• Başka Ülkede Öğrenci Olup Greencard Çekilişine Başvurmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    0 Oy
    1 İleti
    22 Bakış
    T
    Merhaba. İtalya'da lisans eğitimine başlayacağım. Ondan sonra da master düşünüyorum. Öğrenciyken çekilişe başvurup eğer kazanırsak, hemen amerikaya gidemeyecek olmamız bir problem oluşturur mu? Mesleğimi amerikada yapmak istiyorum. Greencard çıktıktan sonra belirli işlemler var sanırım. Konsoloslukta görevli öğrenci olduğumu görürse vermeme ihtimali olur mu? Ayrıca orada bir süre kalma zorunluluğum var mı? Başvurmadan önce aklıma takılan sorular bunlar eğer problem olacaksa başkasının şansını elinden almak istemem. Herkese yardımları için şimdiden teşekkürler
  • 0 Oy
    58 İleti
    8k Bakış
    RuhunGemisiR
    Küçük bir başlık olmasında rağmen biz askeri personellerin denk geldiği ve işe yarayabilecek bir başlık. Ben de süreç içinde bu başlığı okudum ve bilgi almaya çalıştım. Önümüzdeki dönemlerde bu iletiyi okuyup birileri faydalanır umarım, dolayışıyla süreç içinde kafamda yer eden soruları cevapları ile birlikte alt tarafa kısa ve net şekilde yazacağım. İyi forumlar ! -Askeri personel olmam artı/eksi bir katkı sağlar mı? Hayır askeri personel olmanızın greencart mülakatı esnasında bir artısı veya eksisi yok -Muvazzaf personel olduğum için e-devletten "askerlik durum belgesi" alamıyorum, ne yapmalıyım? Bangkok özelinde ben sadece askeri kimliğimi gösterdim ve yeterli oldu, bunun yanı sıra birliğinizden "görev belgesi" alabilirsiniz. -Hala personelim greencart kazandım ve mesleği disiplin suçu işleyerek bırakmaya çalışıyorum(15 yılı doldurmadım) ve vize sürem içerisinde ihraç edilemeyeceğim. Ne yapmalıyım. -Kişiye göre değişmekle beraber ihraç süresi içinde vizenizin süresi dolmadan Amerika'ya gir çık yapmalısınız, elinizde greencart olmasa bile ilk giriş tarihinden itibaren Amerika'ya tekrar girebilirsiniz. Eğer TSK'dan "yurt dışı izni" almadan çıkacaksanız(ki yıllık izninizi mülakat süresi için harcayacağınızdan büyük ihtimal öyle olacak) Amerika'da kesinlikle polislik vb. olaya karışmamalısınız ki izinsiz çıktığınız anlaşılmasın aksi taktirde yaptırımları çok kötü olabilir.
  • Greencard için ikinci şans

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    393 Bakış
    crazycellsC
    @aslanamca, içinde söyledi: Greencard için ikinci şans Merhabalar değerli forum üyeleri.Netden edindiğim bilgiye göre greencard çıkmayanlar eylül ayı sonunda bir daha kontrol etsinler demişlerdi.Sizce ne kadar doğrudur bu? Oyle demiyor. Numaranizi program bitene kadar yani Eylul'e kadar saklayin diyor. Oldukca sagduyulu bir yonlendirme, eger programda bir sorun cikarsa ve yeniden kontrol etmeniz gereken bir durum olursa (ki daha once de cekilisin iptal edilip, yeniden cekilmesi durumu olmustu) ayni numarayi kullanacaginiz icin boyle bir yonlendirme yapmislar. Bunun altinda baska bir anlam aramaniza gerek yok.
  • Yeşilkart Başvurusunda Pasaport Bilgisi Zorunluluğu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    262 Bakış
    K
    @mgmar48 Forumda başlık açmadan arama özelliğini kullanmanızı rica ederiz. https://yesilkartforum.com/forum/search?term=pasaport zorunlu&in=titlesposts&matchWords=all&sortBy=relevance&sortDirection=desc&showAs=posts https://yesilkartforum.com/forum/topic/2380/greencard-çekiliş-başvurusunda-pasaport-zorunluluğu-geliyor
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k