@ayvalik10 DV2021 Bekleme Odası içinde söyledi:
@crazycells 7 mayıstan sonra ki yazılan tüm soruların cevapları forumda var zaten insanlar neden arama kısmına basmıyorlar. Forum da bir soru en az 10 defa soruluyor. Bunun önüne geçmek için bir şeyler yapalım hep siz yapmayın bizde yardım edelim forum oldu çöp varsa bir yolu söylersen hep birlikte el atarız her soru için altına link koyulacak bir tablo yaparız köprü şeklinde soru mu sorucan sorma git bu listeye bak köprüden de linke gidip cevabını okusun.
Dogrusunu soylemek gerekirse, ayni sorularin dogru baslik altinda sorulmasi bizim icin buyuk bir sorun degil (yani olmamali
). Zaten cevap kisaysa yaziyoruz, cevap uzunsa ilgili linki veriyoruz. Ama burada sizin rahatsiz oldugunuz durum bence "yanlis baslikta" bu sorularin sorulmasi... Yukaridaki sorular cunku bu kategoriye giriyor kanimca... Ben de farketmeden cevap vermeye devam etmisim, aslinda bu konularda daha sert olmanin vakti geldi bence de
Yanlis basliklar altinda soru soran kisileri uyarmaktan ve gerekiyorsa eksilemekten cekinmeyin ve ayrica mumkunse link verin.
Bu surede kabul edilmeyecek bir baska durum da, bu konular icin yeni basliklar acilmasi. Zaten bu arkadaslari eksilemek serbest
hatta tavsiye edilir 
Bu arada dediginiz gibi bir F.A.Q. listesi ve Green Card sureclerine dair semalar konusunda sayin @Sharm 'in , sayin @FreeWoRLD 'un ve sayin @caglaror 'un bazi fikirleri var. Bence uygulanabilir fikirler ama su an icin baska oncelikler var halletmemiz gereken, bu konuda birkac aya kadar bir adim atariz, o durumda size de haber verecegim. Tesekkurler.