DV2021 Bekleme Odası
-
Ve yine dönüp dolaşıp hergün bu başlığa giriyoruz, ümit olmazsa ne olur sonumuz...
-
-
😂 333 gün baya varmış daha...
-
başvurudan sonra saymak daha mantıklı.şuanda kafanızı yormayın bence.uğurlu rakam 6 sanırım.dv2021 başvurum 6.olacak.umarım bu sefer çıkar.
-
Başvuruya 4 ay, sonuçların açıklanmasına da 11 ay varmış :)
Sayılacak gibi değil valla.
-
@darkred daha iyi böyle. Önce başvuru için gün sayıp, ardından da 100 gün kala sonuçların açıklanması için gün sayarsak zaman çabuk geçer. Hedefler iyidir. Yoksa belirsizlik hakim olur. 🤭👍🏻🗽🇺🇸
-
ekime şafak sayalım bence 110 diyelimmi düz hesap. şekerli dost yogurt yeyip wallmart süt dondurma videoları izlerken buluyorum kendimi.Costco alıs veris yapana dodge challenger veriyomus dur petrolden benim arabaya 20 liralık gaz alıpta geleyim. Gece yakıt alırsan daha yogun olur bol km gider.Ama bu benzin için geçerli Gaz sisteminde regulator var asdsadadada keşke okumasaydım otopark valesi olsaydım.Labrador nerde benim adamım
-
DV2021 Başvuru tarihleri ne zaman açıklanır acaba geçen senelerde nasıl olmuştu ?
-
@mrbye her yıl aynıdır değişmez ekim ayı ile kasım ayları arasında olur.
-
@ayvalik10 DV2021 Bekleme Odası içinde söyledi:
@mrbye her yıl aynıdır değişmez ekim ayı ile kasım ayları arasında olur.
Teşekkürler @ayvalik10
-
100 gün kaldı basvuruya
-
Merhabalar herkese bende rezerve yaptırayım :) bu sene başvurucaktım fakat yeni evlendiğim için başvurmadım İnşallah bu sene eşim ile başvurucaz bakalım çıkar İnşallah :)
-
@onurfidan siz de herkes gibi hosgeldiniz :slight_smile: bol sanslar...
-
Teşekkürler :)
-
Kaldı şurada 99 gün 😊 çabucak geçer mi acaba 🤔
318 gün biraz zor da 😏 -
neler geldi neler geçti bu senede geçer ekimde gelir mayısta gelir.yıllar çabuk geçiyor.umudu kaybetmemek gerekir.mayıs ayında açıklandığında hüsran oluyor ama bir gün bize de çıkacağını umuyorum.umutlarımızı körertmeyelim.
-
#HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
-
herkese merhabalar!!! bizde burada yerimizi ayıralım eşimle birlikte ilk başvurumuzu yapıcaz bu sene. inşallah hayırlısı olur ya nasip diyelim beklemedeyız :)
-
@tayfun-durkaya hosgeldiniz, bol sanslar!
-
Valla askerde bu kadar şafak saymadık :)
Hayır gezmeye de gidemiyoruz malum dolar kuru sayesinde. Dolar ucuz olsaydı nefsimizi körlerdik :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum