Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir!
-
İdolümüzsün @crazycells

-
@crazycells idolümüzsün

-
@crazycells Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir! içinde söyledi:
@hockeyumpire2 Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir! içinde söyledi:
Adımın kenarında yıldız
ı farkettim. Cok tatlıs olmus
️ şimdilik bir tane ama 5sene sonra ki hedefim gs gibi 5

️uygundur, not ediyorum bu vaatleri
vaatlerini zamaninda gerceklestirmeyen uyelerden bir yildiz sokelim bence 
Sn @crazycells , Sn @HockeyUmpire2 ‘ye temkinli yaklasmak yerinde olur zira kendisi forumda yeni yil icin Green Card dileyip kazanmisti, hatirlarsiniz

-
@hockeyumpire2 benim icin cok uzak bir hedef
uzaktan iyi bir okuyucuyum.ahh ahh okumak prim yapmiyo iste 
-
tam amerika gibi kapitalist olmus

helal olsun sana @crazycells 

-
@sharm @crazycells hahahha sabah sabah gülerek okudum çok yaşa
️
️
️
️@Sharm senin adının neden yanında yok, senide cok imrenerek takip ediyoruz. İyiki bu forumda varsınız

-
@hockeyumpire2 @Muhtaradana estagfurullah arkadaslar, siz forum icin faydali paylasimlar yapin yeterli, ilerde baska rozetler de eklenecek bu arada.
-
@sharm Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir! içinde söyledi:
@crazycells Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir! içinde söyledi:
Adımın kenarında yıldız
ı farkettim. Cok tatlıs olmus
️ şimdilik bir tane ama 5sene sonra ki hedefim gs gibi 5

️uygundur, not ediyorum bu vaatleri
vaatlerini zamaninda gerceklestirmeyen uyelerden bir yildiz sokelim bence 
Sn @crazycells , Sn @HockeyUmpire2 ‘ye temkinli yaklasmak yerinde olur zira kendisi forumda yeni yil icin Green Card dileyip kazanmisti, hatirlarsiniz

haklisiniz
6. yildiza bile cikmak zorunda kalabiliriz 
sayin @HockeyUmpire2 'nin sansli konusu...
-
@ercan-tekoglan Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir! içinde söyledi:
@hockeyumpire2 benim icin cok uzak bir hedef
uzaktan iyi bir okuyucuyum.ahh ahh okumak prim yapmiyo iste 
bildiginiz konularda yorum yapmaktan cekinmeyin sayin @Ercan-Tekoglan , eminim birkac ay icinde tahmin ettiginizden daha yuksek seviyeye ulasacaksiniz.
-
@kivo Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir! içinde söyledi:
tam amerika gibi kapitalist olmus

helal olsun sana @crazycells 

aslinda ranking sistemi tum forumlarda olan bir sistem sayin @kivo , bu forumda da dogustan vardi ama ilk yillarda deaktive etmeyi daha uygun bulduk.
Bu arada ilerde sizi ilgilendiren gruplar da acilacak ama gruplara girebilmek icin en az 25 sayginlik gerekecek, bilginize

-
@sharm @crazycells hahahha sabah sabah gülerek okudum çok yaşa
️
️
️
️@Sharm senin adının neden yanında yok, senide cok imrenerek takip ediyoruz. İyiki bu forumda varsınız

rozetleri gosterip gostermemek tamamen kisilere kalmis, profilden ayarini yapabilirsiniz.
-
@hockeyumpire2 bende yıldız uygulaması çıktığında hemen sayın @Sharm ın yıldızına bakmış, olmadığını görünce şaşırmıştım
-
bir kaç gün giremedim neler değişmiş çok güzel olmuş bence bu sistem
-
@muhtaradana Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir! içinde söyledi:
@hockeyumpire2 bende yıldız uygulaması çıktığında hemen sayın @Sharm ın yıldızına bakmış, olmadığını görünce şaşırmıştım
@Muhtaradana @HockeyUmpire2
Deger gordugunuz icin tesekkur ederim. Profil duzenleme sayfasinda gerekli guncellemeyi yaptim. -
Youtube kanali veya Blog sayfasi bulunan uyelerimiz icin iki yeni grup olusturulmustur, fakat bu gruplara katilim icin minimum 25 sayginlik gerekiyor.
25 sayginlik puanini gecen ve sayfalarini tanitmak isteyen arkadaslar, gruplara katilim istegi gonderebilirler. Bu sekilde forumdaki her iletinizde kucuk youtube veya blog rozetleri gorulebilir olacak.
Ben, daha once bana kanalinin ya da sayfasinin linkini gonderen veya forumdaki ilgili konularda paylasan arkadaslari -sayginlik puanlarini kontrol edip- gruplara ekledim. Bu arkadaslar lutfen sayfa linklerini forum profillerine eklediklerine emin olsunlar. Ilerde bunun icin ayri bir bilgi kismi da olusturmak mumkun, bu gerceklesince guncelleme yaparim.
Grup sistemine yeni gecis yaptigimiz icin, bu alisma doneminde rozetlerdeki ikonlarin yaninda uzun uzun "youtube" ve "blog" yazilari goreceksiniz, ama bir sure sonra bu yazilar kalkacak ve rozetlerde sadece ikonlar kalacak. Su an icin mumkun degil ama cok yakinda birden fazla rozet de tasimak mumkun olacak. Bu mumkun olunca, forumda yine duyurusunu yapacagim.
Forum kullanicilarinin dikkatine!
-
@crazycells nasıl yani sizi ilgilendiren
yani seni ilgilendirmiyor mu diyorsun aşk olsun -
O iki yildizini cok kiskaniyorum @caglaror

-
Herkese merhaba ben de tek yıldızı almışım(teğmen) şimdi amaç en kısa sürede üsteğmen olmak sonra da Yüzbaşı.....
Ehh şimdi 2021 kazansak Amerika ya gidene kadar Yüzbaşı oluruz.
Teşekkürler @crazycells -
@sadriabi Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir! içinde söyledi:
O iki yildizini cok kiskaniyorum @caglaror

forumda kiskanmak yasaktir

-
@crazycells bence çok güzel olmuş bu uygulama,formun takipçileri, bizim gibi youtube da içerik üreten insanlarla iletişimi daha kolay olur, elinize sağlık, formun her geçen gün ilerlemesi çok sevindirici
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum