DV2019 bekleme odası
-
Merhabalar, ben de dahil olmak üzere forumdan mail almadan evrak gönderen kişiler oldu. Ama çoğumuz onay alamadık, sadece otomatik mail alabildik... Ardından normal sürecimizde evrak talep maili geldi. Kısaca fayda etmedi ne yazık ki.
Mulakat ile ilgili olarak şöyle örnek vereyim: Mart ve nisan ayında evrak gönderip onay mailini alanlara ve current olanlara temmuz ayına randevu verildi. Bir excel dosyası var bu forumun ilk sayfasında paylaşıldı, onu takip ederseniz siz de tarihleri göreceksiniz. Biz numarası yüksek olanlar ise en erken ağustosu bekliyoruz şimdi.
Size tavsiyem sürecinizi imzanıza taşımanız olacak. Ben 2019 talihlisi olduğunuzu umut ederek yazıyorum, sakın 2020 olmayasınız? Bu sayede daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
Bol şans dileğiyle,
-
sayın @tuan keşke kcc ağustos ve eylül randevularının tarihlerini şimdiden belirlese de bizlerde önümüzü görsek ,
kendi adıma çocuğun okulu kısmı beni zaman anlamında çok köşeye sıkıştırıyor, umarım ağustosa randevu alırız... -
@onrozr sabirlar dilerim :) . Cocugu okula burada mi Amerika da mi yazdirmayi dusunuyorsunuz .
-
@cnpist yeni seneye orada başlamasını istiyoruz, eylüle kayarsa görüşme gidişimiz 2 ayı bulur, burdaki okula 3 ay devam etmesi maliyet, dönem yarısında orada başlasa adaptasyon kısmı düşündürüyor, çok karıştık bu konuda...
-
@ONROZR endişelenmeyin.Bu sürece en çabuk adapte olanlar çocuklar.Daha önce de yarı yıl da giden forum üyelerinden biliyoruz sıkıntı yaşayan olmadı.
-
@onrozr cok endise etmeyin . Cocuklar herseye en cabuk adapte olanlar . Sureci her iki sekilde olacak sekilde planlarsiniz , detaylandirmayi gidisata gore yaparsaniz . Hic endise etmeyiniz , sevgiler
-
sayın @ikizbabasi @cnpist teşekkürler telkin için, çocuk olunca dünya duruyor, hayatımızı onun adına endişelenerek geçiriyoruz, hayırlısı ile süreci hepimizin tamamlaması dileğiyle...
-
@beti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Evet inceledim yönergeyi 16 yaş ve üstü bireylerden sicil kaydı isteniyor ama benim anladığım sanırım bizim götürmemize gerek yok doğru mudur tam emin olamadığım için size danışmak istedim
Ben sizi dogru konuya yonlendirmeye calisiyorum, siz israrla sorularinizi yanlis baslikta soruyorsunuz :slight_smile:
Size daha once yazdiklarimin disinda soyleyebilecegim tek sey yonergenin cok net cumleler icerdigi. Dogdugunuz ulkeden ve uzun sureli kaldiginiz ulkelerden polis belgesi almaniz gerekiyor. 'Kucuk yasta' diye bir tabir yok , neden bu ibareyi kullanarak soru sordugunuzu anlayamadim :slight_smile:
"dogdugunuz ulke"den istiyorlar bu belgeyi. bilginize.
Su konulari bir daha inceleyin isterseniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleriBu da resmi yonerge:
https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/DV-Instructions-TR.pdf -
@yasemen DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba
Case numberım 18*** lerde her şeyi zamanında yapmama rağmen henüz randevu ve onay maili dahi almadım. 21 binlere mail geldi ama bana neden gelmedi bir fikriniz var mı?KCC'ye email gonderip durumunuzu sorabilirsiniz.
-
@crazycells Yardımınız için teşekkür ederim tedirginliğimden dolayı bu kadar soru sordum kusura bakmayın 🙏🏻
-
Merhaba. DS260 formunu doldururken yedek subay olarak askerdeydim şuanki mesleğiniz kısmını MILITARY olarak doldurdum. Şuan askerliğim bitti. henüz mülakata çağırılmadım. Acaba bi sıkıntı yaşarmıyım.
-
@mindi benim de numaram 29 binlerde ve henüz evrak maili almadım ay sonunda ağustos için alacağımı düşünüyorum..
-
@hls yanlış bilmiyorsam yedek subaylık bir meslek değil zaten yedek subay olabilmeniz için bir üniversite bitirmeniz yani mesleğiniz olması lazım onu yazmanız gerekmez miydi. yanlışım varsa @crazycells düzeltirmisin.
-
@beti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Yardımınız için teşekkür ederim tedirginliğimden dolayı bu kadar soru sordum kusura bakmayın 🙏🏻
Telasa gerek yok, sadece yonlendirmeleri takip etmeniz yeterli olur. :slight_smile:
-
@hls DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba. DS260 formunu doldururken yedek subay olarak askerdeydim şuanki mesleğiniz kısmını MILITARY olarak doldurdum. Şuan askerliğim bitti. henüz mülakata çağırılmadım. Acaba bi sıkıntı yaşarmıyım.
@cerca-trova DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@hls yanlış bilmiyorsam yedek subaylık bir meslek değil zaten yedek subay olabilmeniz için bir üniversite bitirmeniz yani mesleğiniz olması lazım onu yazmanız gerekmez miydi. yanlışım varsa @crazycells düzeltirmisin.
Sorun degil, bu bilgiyi mulakat gunu guncellersiniz.
-
@cerca-trova Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ancak mühendisliği seçtiğimde iş yeri adı,adresi vs. soruyo budurumda neyapabilirdim?
-
@hls sayın @crazycells cevap verdi zaten. ben sadece yedek subaylığın meslek olmadığını bildiğimi ve bunu belirtmek istediğim için yazdım iletimi, çokta bişey değişmiyormuş zaten bende sizin gibi öğrenmiş oldum.
-
@yasemen Kardesime cikti, 20 binlerin sonu numarasi. Taa Ocak ayinda geldi dokuman talebi. 1 hafta sonrasinda gonderdim, "dokumanlariniz alindi sorun cikarsa biz size yazacagiz" temali email geldi. Baktim Mayis oldu randevudan yana ses seda yok, KCC'yi aradim dediler ki "evraklariniz gelmemis." :( Tekrar gonderdim, uc gun sonra evraklariniz tamamdir diyen "Records indicate" seklinde baslayan email geldi.
Bu ay sonu mulakat tarihi gelir beklentisindeydim ama gelen giden yok. Herhalde onumuzdeki ay gelir. Onumuzdeki ay da gelmezse bunlarin sisteminin aptalligi yuzunden hakki yanarsa icime oturur.
Siz de mumkunse KCC'yi arayin direkt, email atip soru sorarak zaman kaybetmeyin. Emaile donus yapmalari 48 saate kadar surebiliyor.
-
@crazycells Tamamdir anlastik ☺️
-
Hala evrak talep maili almış değilim ve mülakat için son 2 ay kaldı. Evrak talep maili almayan var mı aramızda yoksa, bikaç arkadaşımızla konuştum onlar dışında, acaba yetiştirebilirler mi süreci bir telaş var bende dizin düşünceleriniz nedir.
Evraklarımı gönderdim ve KCC 'e de yazdım hala DS_260 süreciniz devam ediyor diyolar.
Var mı benim gibi durumda olan arkadaşım acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum