Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba. DS260 formunu doldururken yedek subay olarak askerdeydim şuanki mesleğiniz kısmını MILITARY olarak doldurdum. Şuan askerliğim bitti. henüz mülakata çağırılmadım. Acaba bi sıkıntı yaşarmıyım.


  • @mindi benim de numaram 29 binlerde ve henüz evrak maili almadım ay sonunda ağustos için alacağımı düşünüyorum..


  • @hls yanlış bilmiyorsam yedek subaylık bir meslek değil zaten yedek subay olabilmeniz için bir üniversite bitirmeniz yani mesleğiniz olması lazım onu yazmanız gerekmez miydi. yanlışım varsa @crazycells düzeltirmisin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @beti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells Yardımınız için teşekkür ederim tedirginliğimden dolayı bu kadar soru sordum kusura bakmayın 🙏🏻

    Telasa gerek yok, sadece yonlendirmeleri takip etmeniz yeterli olur. 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hls DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhaba. DS260 formunu doldururken yedek subay olarak askerdeydim şuanki mesleğiniz kısmını MILITARY olarak doldurdum. Şuan askerliğim bitti. henüz mülakata çağırılmadım. Acaba bi sıkıntı yaşarmıyım.

    @cerca-trova DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @hls yanlış bilmiyorsam yedek subaylık bir meslek değil zaten yedek subay olabilmeniz için bir üniversite bitirmeniz yani mesleğiniz olması lazım onu yazmanız gerekmez miydi. yanlışım varsa @crazycells düzeltirmisin.

    Sorun degil, bu bilgiyi mulakat gunu guncellersiniz.


  • @cerca-trova Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ancak mühendisliği seçtiğimde iş yeri adı,adresi vs. soruyo budurumda neyapabilirdim?


  • @hls sayın @crazycells cevap verdi zaten. ben sadece yedek subaylığın meslek olmadığını bildiğimi ve bunu belirtmek istediğim için yazdım iletimi, çokta bişey değişmiyormuş zaten bende sizin gibi öğrenmiş oldum.


  • @yasemen Kardesime cikti, 20 binlerin sonu numarasi. Taa Ocak ayinda geldi dokuman talebi. 1 hafta sonrasinda gonderdim, "dokumanlariniz alindi sorun cikarsa biz size yazacagiz" temali email geldi. Baktim Mayis oldu randevudan yana ses seda yok, KCC'yi aradim dediler ki "evraklariniz gelmemis." 😞 Tekrar gonderdim, uc gun sonra evraklariniz tamamdir diyen "Records indicate" seklinde baslayan email geldi.

    Bu ay sonu mulakat tarihi gelir beklentisindeydim ama gelen giden yok. Herhalde onumuzdeki ay gelir. Onumuzdeki ay da gelmezse bunlarin sisteminin aptalligi yuzunden hakki yanarsa icime oturur.

    Siz de mumkunse KCC'yi arayin direkt, email atip soru sorarak zaman kaybetmeyin. Emaile donus yapmalari 48 saate kadar surebiliyor.


  • @crazycells Tamamdir anlastik ☺


  • Hala evrak talep maili almış değilim ve mülakat için son 2 ay kaldı. Evrak talep maili almayan var mı aramızda yoksa, bikaç arkadaşımızla konuştum onlar dışında, acaba yetiştirebilirler mi süreci bir telaş var bende dizin düşünceleriniz nedir.
    Evraklarımı gönderdim ve KCC 'e de yazdım hala DS_260 süreciniz devam ediyor diyolar.
    Var mı benim gibi durumda olan arkadaşım acaba ?


  • @ibo0 evraklarınızı KCC ye göndermenizi tavsiye ederim az zaman kaldı.KCC maillere hep standart cevap veriyor yada otomatik hazır mail atıyor.


  • Evraklarımı gönderdim fakat sadece evraklarınız alındı diye otomatik mail geldi ondan, henüz onay maili gelmedi. Aradım DS-260 formunuz işlemde mail gelcek 15ine kadar dedi ama o kadar bekledikten sonra son 2 ay kalmış telaş yapıyor insan.


  • Sayın @ibo0 tekrar mail atıp evraklarınızın ellerine ulaşıp ulaşmadığını sormanızı tavsiye ederim, bende ilk yolladığımda yanıt alamadım ikinci yollamamda evrakların işlendiğini randevu tarihi beklemem gerektiği ile ilgili geri dönüş oldu, yurtdışı forumlarındada mail yerine telefon ile arayıp sormanın daha etkili olacağı yazmakta, karar sizin tabi...


  • @mindi 2020 mi miymiş? 🙂


  • @dscrt bilmiyorum, umarım değildir çünkü 2020'lilerin 2019 sayfasını tacizi hiç bitmiyor 🙂


  • Bu ileti silindi!

  • merhaba numaram 29ların ortalarında evrak maili almadım.Beklemeli miyim?Evraklarımı göndermeli miyim?Bir de ds260 ı doldururken lise mezunu olarak doldurdum simdi üniversiteden mezun oldum.Dosyayı açtırıp bilgilerimi güncellemeyi düşünmedim fakat evrak maili geldiği zaman lise diplomasına ekstra üniversiteden alınan öğrenci belgesi veya üniversite diplomamı eklemeli miyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @basak DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    merhaba numaram 29ların ortalarında evrak maili almadım.Beklemeli miyim?Evraklarımı göndermeli miyim?Bir de ds260 ı doldururken lise mezunu olarak doldurdum simdi üniversiteden mezun oldum.Dosyayı açtırıp bilgilerimi güncellemeyi düşünmedim fakat evrak maili geldiği zaman lise diplomasına ekstra üniversiteden alınan öğrenci belgesi veya üniversite diplomamı eklemeli miyim?

    Su konunun ilk iletisinde gerekli belgeler var:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri

    Oradan okuyabilirsiniz. Eger hicbir bilgilendirme gelmediyse KCC'ye sormanizi tavsiye ederim.

  • Yasaklı

    Herkese merhaba...

    ABD'ye ilk giriş için kaldı son 3 gün.. Her şey hazır gibi. Heyecan ve gerilim de başladı.

    Umuyorum ki başarılı oluruz. Herkese, her şey için teşekkürler.


  • @mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Herkese merhaba...

    ABD'ye ilk giriş için kaldı son 3 gün.. Her şey hazır gibi. Heyecan ve gerilim de başladı.

    Umuyorum ki başarılı oluruz. Herkese, her şey için teşekkürler.

    Yeni hayatinizda mutluluklar diliyorum.

    Son bir kez su konuya gozatmak isteyebilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilacaklar

    Ikinci sayfadaki onerilerimden birini ozellikle Google gecmisi olan size hatirlatayim 🙂

    Gidilecek yerin GoogleMaps haritasinin "offline" olarak download edilmesi (ilk gittiginizde internet baglantiniz olmayabilir, yine de offline harita ile yolunuzu bulabilirsiniz).

    Yolunuz acik sansiniz bol olsun !


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

113
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum