(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Merhaba arkadaşlar,
bu yaz tatilinde turist vizesi ile eşim ve çocuklarımla newyork’a geleceğim ve 2 ay kalacağız,bu sırada herhangi bir dil kursuna yazılabilirmiyim,turist vizemi riske atacak bir durum oluştururmu bu,bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. -
@ysmn B1/B2 turist vizesi hakkında... içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar,
bu yaz tatilinde turist vizesi ile eşim ve çocuklarımla newyork’a geleceğim ve 2 ay kalacağız,bu sırada herhangi bir dil kursuna yazılabilirmiyim,turist vizemi riske atacak bir durum oluştururmu bu,bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.Maalesef turist vizesini bu amacla kullanamazsiniz. Dil okulu icin ya F1 vizesine gecis yapmalisiniz, ya da direkt F1 vizesine basvuru yapmalisiniz.
-
Merhaba,turist vizesi ile ilgili birkaç sorum olacak...
*pasaportu yeni aldım,ilk yurtdışı seyehatım olacak,bu durum vize almamı etkilermi?
*direkt kendimmi basvurmalıyım,yada danismanlık sirketi aracılığı ile basvursam daha sağlıklık olurmu?
*varsa bildiğiniz danısmanlık sirketi(ankara için)
*diğer istenilen bütün kosulları sağlıyorum(bankada yetecek kadar para,ev tapusu,araba tapusu,12 yıldır aynı isyerinde çalışıyorum,hanım ve çocuklar burda kalacak.yanı geri döneceğim garanti:)
cevap verirseniz sevinirim
not:son iki yıldır green card çekilisine katılıyorum. -
@n-aytekin başvurmadan bilemek imkansız.şartlarınız uygunsa şhengen vizesi almayı deneyim bir kaç ülkeye gitseniz şansınız daha fazla olur. birde 2 hafta içinde s400 ile ilgli yaptırımlar olacağı haberleri çıkyor ilişkilerin kötü olmasıda etkiliyor vize durumunu.bunuda göz önünde bulundurun
-
tesekkür ederim.
-
@n-aytekin B1/B2 turist vizesi hakkında... içinde söyledi:
Merhaba,turist vizesi ile ilgili birkaç sorum olacak...
*pasaportu yeni aldım,ilk yurtdışı seyehatım olacak,bu durum vize almamı etkilermi?
*direkt kendimmi basvurmalıyım,yada danismanlık sirketi aracılığı ile basvursam daha sağlıklık olurmu?
*varsa bildiğiniz danısmanlık sirketi(ankara için)
*diğer istenilen bütün kosulları sağlıyorum(bankada yetecek kadar para,ev tapusu,araba tapusu,12 yıldır aynı isyerinde çalışıyorum,hanım ve çocuklar burda kalacak.yanı geri döneceğim garanti:)
cevap verirseniz sevinirim
not:son iki yıldır green card çekilisine katılıyorum.Su konunun ilk iletisini inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
Bu dediklerinizin hicbiri tek basina size vizeyi garanti etmez ya da sizi vizeden etmez, dosyanin tamamina bakip konsolos karar verecek.
Hic yurtdisi seyahati olmamasi bir dezavantaj ama para/is meselesi avantaj. Konsolos topluca degerlendirecektir. Danismanla basvurmaniza gerek yok.
Bol sanslar! -
tesekkür ederim ..
-
@volkanu pardon yeni okuduğum için detaylı bilgi için teşekkürü ancak edebiliyorum:)
-
Kızım Temmuz ayı için bir üniversitede 2 haftalık programa katılmak istedi, non credit bir program o nedenle öğrenci vizesi aranmıyor, , peşinat ödemelerini yaptık, bazı fıormlar gönderdik bir mektup gönderdiler. Ben de kızıma eşlik etmek amacıyla başvuru harçlarını ödeyerek vize başvurusu yaptık, bu Salı günü randevumuz var, sonrasında izlenimlerimi umarım mutlu bir şekilde yazarım :)
-
@arkben (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ içinde söyledi:
Kızım Temmuz ayı için bir üniversitede 2 haftalık programa katılmak istedi, non credit bir program o nedenle öğrenci vizesi aranmıyor, , peşinat ödemelerini yaptık, bazı fıormlar gönderdik bir mektup gönderdiler. Ben de kızıma eşlik etmek amacıyla başvuru harçlarını ödeyerek vize başvurusu yaptık, bu Salı günü randevumuz var, sonrasında izlenimlerimi umarım mutlu bir şekilde yazarım :)
Simdiden bol sanslar. Ilk iletideki tavsiyeleri okumayi unutmayin, Turkiye'ye geri doneceginizi gormek isteyeceklerdir. Mutlu haberlerinizi bekliyoruz.
-
@crazycells (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ içinde söyledi:
mektup gönderdiler. Ben de kızıma eşlik etmek amacıyla başvuru harçlarını ödeyerek vize başvurusu yaptık, bu Salı günü randevumuz var, sonrasında izlenimlerimi umarım mutlu bir şekilde
üstadım , zaten o tavsiyeler herkese ışık oluyor ve ayrıca buralara uğrayan yararlanan her arkadaşın deneyimini mutlaka anlatması gerekiyor. Zira belli prosedürler herkes için standart ama özele geldiğinde bir bakıyorsun , kaç kişi varsa forumda onun misli kadarıyla farklı "case" var... tüm soru işaretleri ve tereddütleri bu forum yardımıyla aşabiliyoruz, sevgiyle...
-
@arkben (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ içinde söyledi:
@crazycells (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ içinde söyledi:
mektup gönderdiler. Ben de kızıma eşlik etmek amacıyla başvuru harçlarını ödeyerek vize başvurusu yaptık, bu Salı günü randevumuz var, sonrasında izlenimlerimi umarım mutlu bir şekilde
üstadım , zaten o tavsiyeler herkese ışık oluyor ve ayrıca buralara uğrayan yararlanan her arkadaşın deneyimini mutlaka anlatması gerekiyor. Zira belli prosedürler herkes için standart ama özele geldiğinde bir bakıyorsun , kaç kişi varsa forumda onun misli kadarıyla farklı "case" var... tüm soru işaretleri ve tereddütleri bu forum yardımıyla aşabiliyoruz, sevgiyle...
bol sanslar :slight_smile:
-
merhaba, DS160 onay çıktımda doğum yeri kısmımın doğduğum şehir değil de yaşadığım şehir olarak yazıldığını gördüm. Bu hatayı ya ben yaptım ya da sistemsel bir sıkıntı oldu. Ben böyle bir hata yaptığımı sanmıyorum aslında ama bununla ilgili bir sorun yaşar mıyım acaba? Haftaya cuma vize görüşmem var.
@crazycells hocam yanlış bir şey yazmadığıma emin gibiyim ama internette biraz baktım aynı sorunu yaşayanlar olmuş. daha önce karşılaştınız mı?
-
Merhaba b2 vizesi için başvuru yapmak istiyoruz ama daha önce hiç yurtdışı deneyimimiz olmadı . Sizce ilk yurtdışına çıkacağımız için vize almamıza ne kadar olumsuz etkisi olur
-
@keepdreaming (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ içinde söyledi:
merhaba, DS160 onay çıktımda doğum yeri kısmımın doğduğum şehir değil de yaşadığım şehir olarak yazıldığını gördüm. Bu hatayı ya ben yaptım ya da sistemsel bir sıkıntı oldu. Ben böyle bir hata yaptığımı sanmıyorum aslında ama bununla ilgili bir sorun yaşar mıyım acaba? Haftaya cuma vize görüşmem var.
@crazycells hocam yanlış bir şey yazmadığıma emin gibiyim ama internette biraz baktım aynı sorunu yaşayanlar olmuş. daha önce karşılaştınız mı?
Problem degil, bunu mulakat sirasinda soyleyebilirsiniz. Masum bir hata oldugu belli :slight_smile: telas etmenize gerek yok sayin @keepdreaming
-
@hakangokhan (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ içinde söyledi:
Merhaba b2 vizesi için başvuru yapmak istiyoruz ama daha önce hiç yurtdışı deneyimimiz olmadı . Sizce ilk yurtdışına çıkacağımız için vize almamıza ne kadar olumsuz etkisi olur
sayin @hakangokhan maalesef bunu kestirmek cok zor. Vize almak icin Turkiye disina cikmis olmaniz tabii ki gerekli degil, ama yardimci oldugu da bir gercek. Fakat unutmayin ki dosyanin tamamini degerlendiriyorlar, bu dediginiz sorunun cevabi sizin butun dosyanin geneline bagli.
-
@crazycells teşekkür ederim sağolun bakalım deneyelim şansımızı 🙂
-
@hakangokhan (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ içinde söyledi:
@crazycells teşekkür ederim sağolun bakalım deneyelim şansımızı 🙂
bol sanslar! :slight_smile: mutlu haberlerinizi bekliyoruz.
-
@crazycells konsolosluğu aradım az önce ve geldiğiniz zaman söyleyin görüşmede bir sorun olmaz dedi görevli. belki söylemesem bile bir sorun olmaz ama söylerim büyük ihtimalle. teşekkürler cevap için.
-
@keepdreaming (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ içinde söyledi:
@crazycells konsolosluğu aradım az önce ve geldiğiniz zaman söyleyin görüşmede bir sorun olmaz dedi görevli. belki söylemesem bile bir sorun olmaz ama söylerim büyük ihtimalle. teşekkürler cevap için.
gelen cevap sasirtici degil :slight_smile: neye onem verdiklerini iyice anlamalisiniz.
Bu dediginiz sekilde dikkatsizlik sonucu olusan hatalar ya da teknik yanlisliklar bir kriter olarak kullanilmayacaktir. Bu vize turunde en onemli kriter "Turkiye'ye geri doneceginizi" formda gosterebilmek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum