IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)
-
@crazycells Cihan Bey, bir şey daha var.. Benim oğlum her seferinde FORM I-864 AFFIDAVIT OF SUPPORT da belgelerini yolluyor ve her seferinde sorun çıkıyor. Acaba contact NVC online via Ask NVC 'e yollasa mı daha iyi olur? Yoksa post mail ile mi daha iyi olur? Yoksa tekrar dan yine belgeleri upload yapıp yine submit mı yapsın? Ne yapacağımızı şaşırdık.
-
@crazycells Cihan Bey, bir kere submitted yapıldıktan sonra upload kısmı yok. O yüzden o yolu düşündüm. Yeminli Tercümana çevirtmiştim. Noterde çalışan kişi.
-
@cavedo IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi) içinde söyledi:
@crazycells Teşekkürler cevaplarınız için. Cihan Bey, az ever National Visa Center dan email aldım. PASSPORT BIOGRAPHIC PAGE ve POLICE CERTIFICATE (TURKEY) are MISSING. Halbuki bu belgeleri 19 Nisan 2019 tarihinde göndermiştim ve bu belgeler ACCEPTED diyordu daha bugüne kadar. Nasıl oluyorda MISSING oluyor şimdi. Bu NVC dalga mı geçiyor bizlerle? Bu beni endişelendiriyor . Yarın yine gönderecem. Ayrıca, My Birth Certificate size bahsetmiştim bu mail gelmeden önce. Birth Certificate yi 15 Mayıs 2019 tarihinde yollamıştım sadece İnglizcesini. Şimdi bu belgenin karşında REJECTED yazıyor. Açıklaması ise: This document is not in the right-side up position. Please this with a scan which displays the words horizontally on the screen. Please replace this document with the original language document and a certified English translation.
Oğlumun documents larınnda ise FORM I-864 AFFIDAVIT OF SUPPORT ise REJECTED yazıyor. En son yine 8 Mayıs 2019 tarihinde yollamıştı. Mesaj olarak da diyor ki , Part of this document is missing in the scan. Please replace this with a scan that shows the complete document. Oğlum kaç kere yolladı Affidavit of Support unu yine problem çıktı. Daha önce ki problem 2MB den küçük olacak diye söyleniyordu benim oğlum da istenilenden daha da küçük yapıp göndermişti. Oğlum yine deliricek.. Cihan Bey, iyi ki varsınız.. Size gerçekten minnettarım..Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
size son ay icinde gonderilen butun emailleri bana forward'lar misiniz?
-
@crazycells Cihan Bey, size NVC 'sen gelen 3 tane emaili gönderdim. Başka mail yok. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Sizden cevap bekliyorum.
-
@crazycells Cihan Bey, ben Passport Biographic Page belgesini ve Police Certificate (TURKEY) internet cafe den tarayıp upload yaptım fakat henüz submit yapmadım. Sizin bakmanızı istedim.
-
@crazycells Cihan Bey, ben Passport Biographic Page belgesini ve Police Certificate (TURKEY) internet cafe den tarayıp upload yaptım fakat henüz submit yapmadım. Sizin bakmanızı istedim.
Banu Hanim , I-864 belgesini bana gonderir misiniz? Sanirim bu belgenin tamamini scan etmemissiniz, oyle bir uyari vermis sistem. Bir de en son yuklediginiz vukuatli nufus kayit ornegini yine gonderir misiniz?
Sizin su an sorunlu olan iki belgeniz bunlar. Yine [email protected] adresine godnerebilirsiniz, merak etmeyin benim disimda kimse gormuyor belgeleri.
Zaten yonlendirmede ve emaillerde acikca sadece belgeleri sisteme yukleyin, bize posta ile gondermeyin diyor. Dolayisiyla bu isi cozduk mu, sureciniz devam edecek demektir.
-
@crazycells Cihan Bey, size çok çok teşekkür ederim. Ben gönderdim belgeleri adresinize.
-
@crazycells Cihan Bey, size çok çok teşekkür ederim. Ben gönderdim belgeleri adresinize.
tamamdir, aksama bakip size bilgi verecegim.
-
@crazycells OK.
-
@crazycells OK.
Banu Hanim, ben eksik belgelerinizi sisteme upload ettim, su an hazirlamis oldugunuz belgelerde hicbir sorun gorunmuyor. Sizin belgeleri review icin NVC'e de gonderdim, bu kisimda bir sorun yasayacaginizi zannetmiyorum.
Fakat su an dosyanizdaki tek eksik I-864 formu, sizin upload ettiginiz form oldukca kotu taranmis maalesef o nedenle yazilanlar net okunmuyor, bir de sagdan ve soldan kelime ve cumleler kesilerek taranmis. Buyuk ihtimal sorun cikmasinin nedeni bunlar, yoksa formda bir sorun yok. Size tavsiyem bu formun fotografini telefonunuzla renkli ve tam bir sekilde cekip fotograflari bana gondermeniz. Ben birlestirmeyi yaparim.
Eger form sizde degilse, oglunuzdaysa daha kaliteli bir tarayicida tarayabilir (mumkunse en dusuk 300 dpi taransin) ya da fotografini tam ortadan cekecek sekilde (fotografi alt taraftan cekince, cekme acisindan dolayi alt sag ve sol kenarlar gorunmemis) bir daha denesin ve sonrasinda bana fotograflari gonderebilirsiniz.
-
@crazycells Tamam, Cihan Bey bugün yapacam.Tekrar teşekkür ederim.
-
@crazycells Formlar bende.
-
@crazycells Cihan Bey, ben istediğiniz belgeleri hem tarayıp gönderdim hemde cep telefonuyla çekileni gönderdim. İnşallah bir sorun çıkmaz . Şimdiden teşekkürler.
-
@crazycells Cihan Bey, size şimdi özelden email atıcam. Okursanız sevinirim. Size güveniyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
@crazycells Cihan Bey, ben size özelden maiileri attım. Sizden haber bekliyorum. Şimdiden çok teşşkürler.
-
@crazycells Cihan Bey, size şimdi özelden email atıcam. Okursanız sevinirim. Size güveniyorum. Şimdiden teşekkürler.
tamamdir, emailleri gordum. Birazdan ilgilenecegim.
-
@crazycells çok teşekkür ederim.
-
@crazycells Cihan Bey, az ever kendi ceac sayfama girdim baktım 2 tane evrak missing yazıyor. Halbuki ben onları göndermiştim. 12 Temmuz'da ben NVC e mail aldım ve hepsi NVC den kabul edildiğine dair. Hiç anlamıyorum neden böyle bir durumla karşılaşıyorum. Rica etsem bakarmısınız sayfama? Şimdiden teşekkürler.
-
@crazycells Cihan Bey, size özelden e mail attım. Teşekkür ederim.
-
@crazycells Cihan Bey, sizden ricam benim ceac sayfama girip, mesaj kutusundaki son maili okumanızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum