DV2020 Sonuç Odası
-
Merhabalar. Ben kazandim ancak benim durumum biraz farkli,bilgili olan arkadaslar yardimci olabilir mi?
-
- denememizde de maalesef çıkmadı. Çekilişi kazanan arkadaşlara bundan sonraki tüm süreçlerinde başarılar. Umarım tüm numaralar current olur da herkes hayallerine kavuşur.
-
@evildoer ne gibi bi farklılık var hocam durumunuzda
-
@huseyın-d tebrikler arkadasim. Surecte bol sans. Burasi konu ile alakali bilgi ve deneyim kazanabileceginiz cok guzel bir yer.
-
@uysalkedi Teşekkür ederim. Kazanan herkesin dileği olur inşallah
-
Bizim bi tanidiga ilk basvuruda cikti.ama adam googleda calisan birisiydi.green kart cekilis falan değil.sansi mansda yok tamamen islerine yaricak insanlari aliyolar.hic lise mezununa green kart ciktimi acaba.yada cikmis olsa bile trdeki meslegi neydi.ben bunlari cok merak ediyorum
-
@unborn DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
Danışmanlık firması ile ilerlenmesi konusunda düşünceleriniz nedir?
Örneğin Ankara'da My Vizyon isimli bir danışmanlık firması var, uzun yıllardır bu işi yaptıklarını belirtiyorlar.
Internette www.abdyolu.com ve www.vizyongreencard.com adresleri var.Bence hiç gerek yok firma üzerinden ilerlemeye. Bu sitedeki bilgiler fazlasıyla yeterli ve takıldığınız noktada sizler adına yönlendirici.
-
@nesatceri Kendi adıma konuşayım üniversitem henüz bitmedi ve lise mezunu gözüküyorum bir mesleğim de yok.Tamemen çekilişin şans olduğunu düşünüyorum.
-
@ugurksknbck Şoyle ki ben yaklasik 16 yil falan once amerikada yasiyordum. 10 yillik vizem vardi ve 6 aylik oturum izni almistim. Ancak 5 yil boyunca yasadim ve orada oglum dogdu amerikan vatandasi ve suan 18 yasinda. 5 yil sonra turkiyeye geri donduk. Ancak 2.kere gitmek istedigimde 6 aydan fazla kaldigim icin beni sinirdan deport ettiler. Ancak ben cekilisi kazandim. Deport edilmem benim green card almami engeller mi? Yoksa hala alabilir miyim?
-
@fitperson siz numarayi mi kaydetmediniz? Eger oyleyse com number unuttum dan girip adinizi soyadinizi ve email adresinizi yazip numarayi ogrenebilirsiniz. Turkce karekter kullanmayin ve buyuk harflerle yazin. E mail adresini farkli girdiyseniz bundan da oluyor.
-
Bu yaz 3. olmak üzere tekrardan wat yapacağım.J-1 vizemi çoktan aldım.Sizce ds-260 formumu şimdiden doldurmalı mıyım?yoksa beklememi mi tavsiye edersiniz.Case numberim 33 binlerde
-
@repatita case number dediginiz eu dan sonra yazan mi?
-
@nesatceri düz lise mezunuyum. Eşim kimya müh. Ona çıkmadı bana çıktı.
-
@evildoer evet
-
@repatita benim case number'im eu00045xxx yani ben 45 binlerde miyim?
-
@uysalkedi DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
@fitperson siz numarayi mi kaydetmediniz? Eger oyleyse com number unuttum dan girip adinizi soyadinizi ve email adresinizi yazip numarayi ogrenebilirsiniz. Turkce karekter kullanmayin ve buyuk harflerle yazin. E mail adresini farkli girdiyseniz bundan da oluyor.
şimdi arkadaşlar ben dün numaramı bilip sonucunu bildiğim halde unuttum bakayım ne zaman mail atacaklar diye formu doldurdum. mail adresimde başvuruda yazdığım adres hatalı yada kullanmadığım bir adres değil yaklaşık 24 saat oldu hala bana no gelecek mail ile. ya çok yoğunlar diye düşünüyorum yada başka bir şey sayfanın çalışmaması imkansız olması lazım bence .
-
@evildoer DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
@ugurksknbck Şoyle ki ben yaklasik 16 yil falan once amerikada yasiyordum. 10 yillik vizem vardi ve 6 aylik oturum izni almistim. Ancak 5 yil boyunca yasadim ve orada oglum dogdu amerikan vatandasi ve suan 18 yasinda. 5 yil sonra turkiyeye geri donduk. Ancak 2.kere gitmek istedigimde 6 aydan fazla kaldigim icin beni sinirdan deport ettiler. Ancak ben cekilisi kazandim. Deport edilmem benim green card almami engeller mi? Yoksa hala alabilir miyim?
Bu soruya cevap vermek beni aşar ustad bilgim haricinde bi husus ancak @crazycells arkadaşımız sizin için gerekli bilgiye sahip olmasada danışabileceği hukukcular bulunuyor en doğru bilgiyi kendisinden alabileceğinizden şüphem yok gc için tebrikler umarım engel ile karşılaşmadan süreci tamamlarsınız
-
@evildoer DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
10 yillik ban almissiniz, o nedenle deport etmeleri normal. Ne zaman ABD'den cikis yaptiniz?
Deport edilmeniz bir sorun olusturmaz ama 10 yillik ban devam ediyor mu, onemli olan o. 18 yil once mi ABD'den ciktiniz?
-
@repatita DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
Bu yaz 3. olmak üzere tekrardan wat yapacağım.J-1 vizemi çoktan aldım.Sizce ds-260 formumu şimdiden doldurmalı mıyım?yoksa beklememi mi tavsiye edersiniz.Case numberim 33 binlerde
Sorulari su konuda sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari -
Yiğenim için başvurmuştum. İlk başvurusunda çıktı. İzlememiz gereken adımlar için yardımcı bir link var mı acaba?

Case Number: 2020EU00019***
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum