DV2020 bekleme odası
-
Baksanıza forum bile 3-4 dakikadır rahatladı. Yazamamak da çıldırttı. Sözde destek olacaktık insanlara. Herkes kaçtı biz sonra girebildik.
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@brkgrms ben umutsuzum. Hala açamıyorum. Hiç bakmasam mı diyorum. 🤣🇺🇸🗽
Al benden de o kadar. Nasıl olsa kazanamadım düşüncesiyle hiç kasmıyorum bakmak için. Ne kadar geç görürsem o sayfayı o kadar iyi zihniyetindeyim.
-
@dreams_usa iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ☺️ DV-2021 totemim @crazycells
-
@gokcell Saat 7 den beridir ne kadar bir trafik düşüşü olmuş?
-
Kaçmadık buradayız ama öğrenemedik sonucu. Kazanan makine mühendisi arkadaş kaçıncı seferde kazanmış ?
-
........
-
@gokcell Deme ya daha bekleyeceğiz yani 😀
-
HAS NOT BEEN SELECTED'i görmek için 2.5 saat uğraştım. Seneye artık... :)
-
Şimdiye kadar 2 ya da 3 kişiden olumlu haber aldık, hiç birini de daha önce DV2020 bekleme odasından hatırlamıyorum.
-
@dreams_usa Aynen o olay meşhurdur zaten kazandığında kayıt olur 1-2 mesaj yazar çıkar. 1-2 tanesi troll gelmedide değil 😒
-
@737 üzüldüm dostum. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah şans birdahakine güler.
-
Bu ileti silindi! -
Birisi uçak teknikeri idi sanırım. Hayırlı olsun. 40binlerde case number.
-
@topraxxx Evet gördüm bende umarım sırası gelir ve gider 👍
-
bu case number muhabbetı nedır olaya yabancı kalmısım kusura bakmayın
-
@mesaçüsetli Vardır bir kapı elbet be abi üzme canını gönlüne göre olsun.
-
Gün saydık, saat saydık, dakika saydık; gene has not been selected :( O kadar mutsuzum ki şu an kelimeler yetmez anlatmaya.
-
bakamayanlar olarak daha şanslıyız sanırım. bu kadar üzücü yazmayın arkadaşlar hayat devam ediyor.
-
Bakan arkadaşlara helal olsun. Biz giremedik sonucu bilmiyoruz hayırlısı bakalım.
-
@chromium Aslında sadece bu GC çekilişende sırt yaslamamak lazım başka yollar bulup deneyip GC'ide yan planlara atmak lazım. Vardır elbet bir kapı sıkma sende canını 👍🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum