DV2020 bekleme odası
-
@dreams_usa Aynen o olay meşhurdur zaten kazandığında kayıt olur 1-2 mesaj yazar çıkar. 1-2 tanesi troll gelmedide değil 😒
-
@737 üzüldüm dostum. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah şans birdahakine güler.
-
Bu ileti silindi! -
Birisi uçak teknikeri idi sanırım. Hayırlı olsun. 40binlerde case number.
-
@topraxxx Evet gördüm bende umarım sırası gelir ve gider 👍
-
bu case number muhabbetı nedır olaya yabancı kalmısım kusura bakmayın
-
@mesaçüsetli Vardır bir kapı elbet be abi üzme canını gönlüne göre olsun.
-
Gün saydık, saat saydık, dakika saydık; gene has not been selected :( O kadar mutsuzum ki şu an kelimeler yetmez anlatmaya.
-
bakamayanlar olarak daha şanslıyız sanırım. bu kadar üzücü yazmayın arkadaşlar hayat devam ediyor.
-
Bakan arkadaşlara helal olsun. Biz giremedik sonucu bilmiyoruz hayırlısı bakalım.
-
@chromium Aslında sadece bu GC çekilişende sırt yaslamamak lazım başka yollar bulup deneyip GC'ide yan planlara atmak lazım. Vardır elbet bir kapı sıkma sende canını 👍🙂
-
Hiç bakmak istemedim bugun umudum güzel ya çıkmayacak diye umut bile güzel diyordum baktım ve çıkmamış umudu daha heyecanlı güzeldi
-
F5 tuşunu ezmiş durumdayım
-
@chromium dostum kelimeler bu hayal için yetersiz kalıyor ama... Aması var, deneyerek şansımızı arttıracağız. Sakin kalmaya bak. Önümüzdeki kura inşallah kazanırsın...
-
güç bela siteye girdim check status butonuna bastım ama tık yok :D
-
@brkgrms DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@chromium Aslında sadece bu GC çekilişende sırt yaslamamak lazım başka yollar bulup deneyip GC'ide yan planlara atmak lazım. Vardır elbet bir kapı sıkma sende canını 👍🙂
Bilmiyorum hocam valla. AB vatandaşı değiliz ki istediğimiz gibi arkamıza bakmadan gidelim. Tek umudumuz bu green card işte, o da çıkmıyor bir türü. Kaldık bu lanet olası yerde kurtulamıyoruz. Tek istediğim medeni bir ülkede medeni insanlarla değeri tuvalet kağıdı olmayan biri para birimiyle yaşamak işte. Çok mu şey istiyorum?
-
Bu ileti silindi! -
@richthofen DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
bakamayanlar olarak daha şanslıyız sanırım. bu kadar üzücü yazmayın arkadaşlar hayat devam ediyor.
Birazdan aynı üzücü şeyleri bizde yazacağız 🤦♂️💆♂️🤷♂️
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@chromium dostum kelimeler bu hayal için yetersiz kalıyor ama... Aması var, deneyerek şansımızı arttıracağız. Sakin kalmaya bak. Önümüzdeki kura inşallah kazanırsın...
Güzel dilekleriniz için teşekkürler, aynı dileklerim sizinle. Üzülmemek elde değil %1 şans ama işte o kadar çok umut bağladım ki... Kafa yapısı olarak zaten yaşadığım yerden kopmuşum. Ne sevgi besliyorum ne aidiyet. Haberleri izlemeye bile tahammül edemiyorum. Adeta bir yerde hapis tutuluyor gibi hissediyorum. Çıkışa ulaşamıyorum bir türlü sanki..
-
@chromium aynı duygular içerisindeyiz....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum