DV2020 bekleme odası
-
arkadaşlar yakınıma çıkmış ama talihli kişi annesi ama vefat etti kanserden . Onun eşi ve çocukları gidebilir mi? @crazycells
-
@asil DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
arkadaşlar yakınıma çıkmış ama talihli kişi annesi ama vefat etti kanserden . Onun eşi ve çocukları gidebilir mi? @crazycells
Maalesef
-
arkadaşlar yakınıma çıkmış talihli kişi annesi ama vefat etti kanserden . Onun eşi ve çocukları gidebilir mi? @crazycells
-
@asil DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
arkadaşlar yakınıma çıkmış talihli kişi annesi ama vefat etti kanserden . Onun eşi ve çocukları gidebilir mi? @crazycells
Maalesef talihli kisi vize almadan es veya cocuklari vize alamaz. Dediginiz durumda bu sanstan hickimse yararlanamiyor.
-
Ee girmiyor
-
- denemede de
HAS NOT BEEN SELECTED
henüz eşim için kontrol edemedim ama. sonra eş dost arkadaş kontrolleri var. :-) en azından bir tanıdığa çıksın diyorum artık. yoksa çıktığına inanamıcam. :-P
- denemede de
-
İlk başvurum, HAS NOT BEEN SELECTED. En azından Amerika'ya yerleşme hayalleri bile güzeldi, eğer DV Lottery kaldırılmazsa seneye tekrar başvururuz artık...
-
daha hiç kimseye bakamadım gram ilerleyemiyorum neyse elbet bakıcaz...
-
Herkese merhaba forum üyeleri.. sizi çok takip ettim çok da bel bağladım çok da umutlandım. Hep ama hep hayal kurdum. 3. Başvurumdada not selected aldım. Belkide olmayacak şeyleri oldurmaya çalışmaktan yoruluyoruzdur.. 1 sene daha beklermiyim bilmiyorum ama ömrümden ömür gittiğine eminim.. Umarım çok isteyen kişilere çıkmıştırda belki o zaman mutlu olurum.. hoşça kalın sevgiler
-
2 has not been selected da bizden..
Bu arada iftardan 10-15 dk önce baktım ama buraya bir türlü mesaj gönderemedim.
-
3/3 HAS NOT BEEN SELECTED ...
-
1/1 Has not been selected
-
Arkadaşlar nasıl bakıyorsunuz ben hiç giremiyorum...
-
4 kişiye baktım illaki birimize çıkar canım filan diyoduk 4ümüze de çıkmadı. İlk başvurunun rehavetine kapılmışız 😂
-
HAS NOT BEEN SELECTED
-
nasıl çıkmaz abi hiç birşey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama farkedemedik :)
-
daha hiç kimseye bakamadım gram ilerleyemiyorum neyse elbet bakıcaz...
-
çıkarsa eylüle çıkmazsa ekime arkadaşlar motivasyonum buydu ekime kaldık.. kaptırmamak gerek.
-
@aysegul üzüldüm ya :(
-
@aysegul üzüldüm ya :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum