DV2020 bekleme odası
-
@ayvalik10 o işler hiç öyle olmuyor diye biliyorum, ancak kendinizi ispatlayip iş bulabilirseniz öyle aksi takdirde muhendisligin bir önemi yoktur diye dusunuyorum. Bu YouTube linki ne için ?
-
@gözde o halde gider gitmez araç konusunda sknti yaşamayacagiz , ya kiralarsin ya da satın alırsın, hatta ilk aylarda ev veya oda kirası vermek istemeyenler araba satın alıp hem iş yapıp hemde arabada konaklayabilir sanırım :)
-
34 saat kalmis
-
@emir600rr arkadaş otomotiv sektöründe çalışıyorum , en yaygın eyalette kuzeyde Detroit city de imiş, bütün şehir ghetto zencileriyle dolu, esrar kokain hirsizlik ne ararsan var, beni güneyde Texas paklar , Houston Austin gbi güzelim şehirler varken , neyse ki texasda da yayginlardan bir eyalet ..
-
@oz-engineer bu kişi de makine mühendisi 7 yıldır amerika da mesleğinle ilgili olarak sana yardımcı olabilir
-
@ayvalik10 iyimiş, teşekkürler kardeş
-
@oz-engineer biz burada aileyiz tabiki de birbirimize yardim edicez
-
günaydın yurdumun güzel insanları.. Umarım herkesin hayali gerçekleşir.. şafak doğan güneş artık..
-
Hayırlı Ramzanlar güzel günler arkadaşlar. Neşeniz şansınız daim olsun.... 👍🏻
-
Günaydın, cümleten hayırlı ramazanlar olsun.
Bu güzel günler hürmetine sen bizleri Amerika'ya gönder Yarabbim.. :) -
Son 34 (İstanbul) saat içindeyiz :-)
-
Heyecanlı bekleyişin sona ermesine saatler kaldı... Umarım gerçekten isteyenlere ve gerçekten bu şansı değerlendirebileceklere çıkar diyorum. Amerika'dan hepinize sevgiler, selamlar...
-
Bugün 01-Adana. İnşallah sonuçlarınız Adana Kebabı gibi lezzetli olur :)
-
Şafak doğan güneş, 33 saat 40 dakika
-
Günaydın arkadaşlar buralar 2 gün yangın yeri olacak sanırım :)
-
@captainblue Yok şafak doğan güneş değil :) bu geceden itibaren şafak batan güneş diyeceğiz :) Malum yarın gün batımı civarı açıklanacak sonuçlar.
-
@rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
sonra 3 ay uğrayan olmaz buralara :)
-
@apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
sonra 3 ay uğrayan olmaz buralara :)
Aynen gelen giden olmaz simdi ise populer konu
-
Günaydın mutlu sabahlar olsun herkese!! Nasılsınız?
-
Bu ara malesef dolar füze 6 lira oluş ya
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum