DV2020 bekleme odası
-
Can can can kalddıı 2 gün caaan ne yapıcaz ulan ☺️ hadi artık görünsün akla kara
-
Aynen öyle. Bende bıktım aklıma getirip durmaktan :))
-
35 saat 37 dk.
-
Bu sefer olacak *
-
@onursevgi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
21 ekim 2018 de green card başvurusu yaptım nişanlıma ve kendime sonra bu siteye üye oldum gün sayıyodum 7 mayısa hiçbişi kalmadı herkese bol şans bana yada nişanlıma çıkarsa ilk iş nikah kıymak sonrası kolay
hoşgeldin uzun zamandır ortalarda yoktun.:)
-
Günaydın, iyi Ramazanlar 🤗
Bakalım yarın akşam itibariyle yeni dv2020 mülakat deneyimleri ve loto süreci başlıklarına transfer olacaklar kimler olacak..😏😏
Herkesin hakkında hayırlısı olsun, hayrını görecek olanlar talihli olsun, amin 😊 -
@aysegul aynen öyle birinin bu doğrultuda hayatı değişicek bakalım bu siteden birine Green card vuracak ama kime :)
-
Bu arada yeni dv2020 başlıkları da pek bir fiyakalı göründü gözüme 😎😁
(Sürece dahil olmaya çalışmamın da bunda bir etkisi olabilir tabi 😜)Crazy Bey in ellerine sağlık, hayırlı uğurlu olsun yeni başlıklar da, yeni mutlu hayatların yol göstericisi olacaklar 😊
-
@emir600rr inşallah bu kez 2-3 rakamlarının üzerine çıkılır, bakalım 😊
-
@ayvalik10 o işler hiç öyle olmuyor diye biliyorum, ancak kendinizi ispatlayip iş bulabilirseniz öyle aksi takdirde muhendisligin bir önemi yoktur diye dusunuyorum. Bu YouTube linki ne için ?
-
@gözde o halde gider gitmez araç konusunda sknti yaşamayacagiz , ya kiralarsin ya da satın alırsın, hatta ilk aylarda ev veya oda kirası vermek istemeyenler araba satın alıp hem iş yapıp hemde arabada konaklayabilir sanırım :)
-
34 saat kalmis
-
@emir600rr arkadaş otomotiv sektöründe çalışıyorum , en yaygın eyalette kuzeyde Detroit city de imiş, bütün şehir ghetto zencileriyle dolu, esrar kokain hirsizlik ne ararsan var, beni güneyde Texas paklar , Houston Austin gbi güzelim şehirler varken , neyse ki texasda da yayginlardan bir eyalet ..
-
@oz-engineer bu kişi de makine mühendisi 7 yıldır amerika da mesleğinle ilgili olarak sana yardımcı olabilir
-
@ayvalik10 iyimiş, teşekkürler kardeş
-
@oz-engineer biz burada aileyiz tabiki de birbirimize yardim edicez
-
günaydın yurdumun güzel insanları.. Umarım herkesin hayali gerçekleşir.. şafak doğan güneş artık..
-
Hayırlı Ramzanlar güzel günler arkadaşlar. Neşeniz şansınız daim olsun.... 👍🏻
-
Günaydın, cümleten hayırlı ramazanlar olsun.
Bu güzel günler hürmetine sen bizleri Amerika'ya gönder Yarabbim.. :) -
Son 34 (İstanbul) saat içindeyiz :-)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum