Tamamdır hemen yapıyorum.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Green Card'in Geldigi Adres ve Yasadigimiz Adresin Farkli Olmasi Durumu
-
@begench bu arada DMV, sizin pasaportunuzdaki vizeyi de kabul etmeli. O vize ilk giristen itibaren 1 yil boyunca Green Card yerine kullanilabilir.
-
@crazycells merhaba, benim bu problem birturlu cozulmedi!
Ben Şubat 20’sinde USCIS’i arayarak Green Cart’ımı almadığımı bildirdim. Yeni istek oluşturdum..
7 Mart’ta adresime USCIS’den mektup geldi. Mektupta aynı eski bilgiler tekrarlanıyordu (Eylülde gönderildiğini ama eski adres olduğu için kimsenin aşmadığını ve kartın geri gittiğini) ve sonunda ‘We will re-mail your card to you as soon as posible’ yazıyor.. ama hala gelen giden yok, ne yapmalıyım, biraz daha beklemeli miyim?Bugün USCIS’i tekrar aradım, niye green cart’ım hala gelmedi diye istek açtılar, 30 gün sonra mektup şekilinde cevap alırsınız dediler, sanırım aynı bilgiler içerecek. (Eylülde gönderdik blah blah..)
I-90 doldurup tekrar isteyim mi? Kaybettim desem daha mı hızlı gelir? Bilemedim ben şimdi?! Kimden yardım alabileceğimi de bilemiyorum.. arıyorum olmuyor, görüşmeye gidiyorum USCİS’e randevu alıp, onlar da bilmiyor!
Teşekkürler!
Ps. Süreç ile alakalı bilgiler önceki mesajlarda yazılı. -
@begench Green Card'in Geldigi Adres ve Yasadigimiz Adresin Farkli Olmasi Durumu içinde söyledi:
@crazycells merhaba, benim bu problem birturlu cozulmedi!
Ben Şubat 20’sinde USCIS’i arayarak Green Cart’ımı almadığımı bildirdim. Yeni istek oluşturdum..
7 Mart’ta adresime USCIS’den mektup geldi. Mektupta aynı eski bilgiler tekrarlanıyordu (Eylülde gönderildiğini ama eski adres olduğu için kimsenin aşmadığını ve kartın geri gittiğini) ve sonunda ‘We will re-mail your card to you as soon as posible’ yazıyor.. ama hala gelen giden yok, ne yapmalıyım, biraz daha beklemeli miyim?Bugün USCIS’i tekrar aradım, niye green cart’ım hala gelmedi diye istek açtılar, 30 gün sonra mektup şekilinde cevap alırsınız dediler, sanırım aynı bilgiler içerecek. (Eylülde gönderdik blah blah..)
I-90 doldurup tekrar isteyim mi? Kaybettim desem daha mı hızlı gelir? Bilemedim ben şimdi?! Kimden yardım alabileceğimi de bilemiyorum.. arıyorum olmuyor, görüşmeye gidiyorum USCİS’e randevu alıp, onlar da bilmiyor!
Teşekkürler!
Ps. Süreç ile alakalı bilgiler önceki mesajlarda yazılı.Eger soyledikleri sure gectiyse, USCIS uzerinden yeni bir istekte bulunabilirsiniz.
Eger yine I-90 doldurup kayboldu derseniz, ucretini odemeniz gerekir.
Resmi surecler bir sisteme gore ilerliyor, eger sistemin disina cikarsaniz maalesef sizin her seyle ugrasmaniz gerekiyor. Dolayisiyla mumkun oldugu kadar sisteme uymanizi tavsiye ederim. Su an icin istek yapip beklemelisiniz sadece.
-
@sharm buradan numaramla kontrol ettiğimde böyle bir no yok hatası alıyorum. normal mi bugun ülkeye girişimin 12.gunu
-
@begench DMV pasaport (vizeli) ve yerlesik olma ispati istiyor (fatura, kira kontrati vb). GC gerekmiyor.
-
@gls Green Card'in Geldigi Adres ve Yasadigimiz Adresin Farkli Olmasi Durumu içinde söyledi:
@sharm buradan numaramla kontrol ettiğimde böyle bir no yok hatası alıyorum. normal mi bugun ülkeye girişimin 12.gunu
https://egov.uscis.gov/casestatus adresindeki sorgu kutucuguna odeme yaptiginizda size verilen, ilk uc karakteri harf olan ve toplam onuc karakterden olusan, buyuk ihtimal "IOE" ile baslayan "receipt number"inizi giriyorsunuz degil mi?
Eger evet ise sistemde olusmasi biraz vakit aliyor olabilir. Birkac gun daha bekledikten sonra hala goruntulenmiyorsa USCIS telefon ile arayip sormanizi onerebilirim.
Kolay gelsin.NOT:
USCIS aradiginizda otomatik sesli yanit sistemine receipt numaranizi girmeniz istenirse, soyle tuslamalisiniz:Ornek receipt ID: IOE1234567890
Yapilacak tel tuslamasi:4631234567890
(IOE harflerinin telefon uzerindeki tuslara gore yerlerine bakildiginda 463 oluyor) -
@sharm tamamcok teşekkürler
-
Arkadaslar bizim greencardlar hala ulasmadi nasil uscis e ulasabiliriz ? Suan da pandemic den dolayi gecici olarak kapali. Acaba uscis sistemine girip online iletisim kurabilirmiyim ?
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Green Card'in Geldigi Adres ve Yasadigimiz Adresin Farkli Olmasi Durumu
Arkadaslar bizim greencardlar hala ulasmadi nasil uscis e ulasabiliriz ? Suan da pandemic den dolayi gecici olarak kapali. Acaba uscis sistemine girip online iletisim kurabilirmiyim ?
Suradan tekrar isteyebilirsiniz:
-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı: A aysegul
Benzer Başlıklar
153
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum