@serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor
Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ?
isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...

.
. Insulin direnci demişken cumartesi doktora gittim hap kullanıyorum şimdi
. Teyzem bir hafta hastanede kaldi Kanada da. Tertemiz ilgi super ama bilgi olduguna inanmadim acikcasi ben
. Iki hemsire geldi damar yolu acamadi da 3. hemsire geldi yapti. Dedim bizde olsa lisede saglik okuyanlar bile yapardi simdiye kadar. Kan da mikrop varmis. Kadincagiz geldi de Turkiye de ıyi oldu gitti. Acikcasi ben saglik derken maddi anlamda dedim. Hangi youtuberi izlesen kesinlikle saglik konusunun asiri oneminden bahsetmistir. Ha uyuşturucu küçük yaşta ilişki hamile kalmalar sana burada kesinlikle katılmıyorum. Yani kanada da vardır da amerika da olmadığına katılmıyorum eğer bunu kastediyorsan. Umarım dediğin gibidir amerika. Bende çok isterim. Sonuçta gitmek istediğimiz yer orası
. Umarım bu yıl olur.
Benimde akrabam var emekli oldu. O artık uzmandı o konuda
. Doktorlar da öyle inanın kanada da. Bence sorumluluk almak istemedikleri için kolay kolay iğne ilaç birşey vermiyorlar. hizmet kotu olsa da kanada fena değil ne diyeyim