Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

.
. Insulin direnci demişken cumartesi doktora gittim hap kullanıyorum şimdi
. Teyzem bir hafta hastanede kaldi Kanada da. Tertemiz ilgi super ama bilgi olduguna inanmadim acikcasi ben
. Iki hemsire geldi damar yolu acamadi da 3. hemsire geldi yapti. Dedim bizde olsa lisede saglik okuyanlar bile yapardi simdiye kadar. Kan da mikrop varmis. Kadincagiz geldi de Turkiye de ıyi oldu gitti. Acikcasi ben saglik derken maddi anlamda dedim. Hangi youtuberi izlesen kesinlikle saglik konusunun asiri oneminden bahsetmistir. Ha uyuşturucu küçük yaşta ilişki hamile kalmalar sana burada kesinlikle katılmıyorum. Yani kanada da vardır da amerika da olmadığına katılmıyorum eğer bunu kastediyorsan. Umarım dediğin gibidir amerika. Bende çok isterim. Sonuçta gitmek istediğimiz yer orası
. Umarım bu yıl olur.
Benimde akrabam var emekli oldu. O artık uzmandı o konuda
. Doktorlar da öyle inanın kanada da. Bence sorumluluk almak istemedikleri için kolay kolay iğne ilaç birşey vermiyorlar. hizmet kotu olsa da kanada fena değil ne diyeyim