@gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi:
Arkadaslar bir sorum olacak.
Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar.
Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ?
yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ?
Tesekkurler
Cekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.

.
. Insulin direnci demişken cumartesi doktora gittim hap kullanıyorum şimdi
. Teyzem bir hafta hastanede kaldi Kanada da. Tertemiz ilgi super ama bilgi olduguna inanmadim acikcasi ben
. Iki hemsire geldi damar yolu acamadi da 3. hemsire geldi yapti. Dedim bizde olsa lisede saglik okuyanlar bile yapardi simdiye kadar. Kan da mikrop varmis. Kadincagiz geldi de Turkiye de ıyi oldu gitti. Acikcasi ben saglik derken maddi anlamda dedim. Hangi youtuberi izlesen kesinlikle saglik konusunun asiri oneminden bahsetmistir. Ha uyuşturucu küçük yaşta ilişki hamile kalmalar sana burada kesinlikle katılmıyorum. Yani kanada da vardır da amerika da olmadığına katılmıyorum eğer bunu kastediyorsan. Umarım dediğin gibidir amerika. Bende çok isterim. Sonuçta gitmek istediğimiz yer orası
. Umarım bu yıl olur.
Benimde akrabam var emekli oldu. O artık uzmandı o konuda
. Doktorlar da öyle inanın kanada da. Bence sorumluluk almak istemedikleri için kolay kolay iğne ilaç birşey vermiyorlar. hizmet kotu olsa da kanada fena değil ne diyeyim