Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri

• @jinglebells inanmak başarmanın yarısı

• @toronaga

@toronaga Dv2020 sonuçları bekleme teknikleri içinde söyledi:

Amerika'ya Türkiye'den uçaktan inmeden aktarmalı seferler var mı?

bildiğim kadarıyla yok.hiç duymadım.Aktarmalı uçacaksan şuna dikkat et bazı hava yollarının birbiriyle bilet satış anlaşması oluyo fakat bagaj anlaşması olmuyor.bagajı diğer hava yoluna teslim etmiyor.içeri banta gönderiyor.o zamanda bavulları senin alıp diğer havayoluna vermen lazım.Bunun içinde transit vize gerekiyor.O ulkeye girip pasaport kontrolu geçip yeniden binmen lazım.Bileti aldığın iki havayolu farklı ise mesela linkte thy+virgin air var ben onu alıcak olsam thy ve virgin airi arar sorarım.bagaj aktarımı var mı diye yoksa transit ingiltere vizesi almak gerekir.Bagaj aktarması yapılıyorsa yada kabin bagajından fazla değilse ozamn sıkıntı olmaz.bagajın varsa bagaj kurallarını ağırlık vs araştır.thy mesala çok zorlamaz 2 bavul alır.Virgin air tek bagaj.thy 2 alıyo diye aktarmada 2 bagajla virgine gidersen senden ekstra bagaj ücreti alabilir.incelemen için linkhttps://www.turkishairlines.com/tr-int/bilgi-edin/abd-bagaj-kurallari/index.html virgin atlantic https://flywith.virginatlantic.com/gb/en/at-the-airport/check-in/check-in-baggage-allowance.html not virgin linkini googledan çevirmedim sen çevirip bir daha oku

Not virgin air diye bahsettiğim aslında virgin atlantic link doğru

• @panda azmetim sonunda 3 pasaportum olucak 1 tr ,2 ab ,3 abd. 1 zaten var 2.si için işler yolunda.3.su 7 mayıstan sonra bakıcaz.İnşallah sanada kısmet olur.

• @toronaga ayrıca 24 saati geçen aktarmalı bir seferse transit vize gerektirebiliyo.

• Green Kart ile taşınacak olanlar bavul kaybolma durumunu göz önüne alıp direk uçuş yapması daha iyi olacak gibi.

• dv2019 çekilişinde bir akrabam vize aldı eylüde gitti newyorka.aktarmalı olarak.Bana söylediği şu ilk gidişin aktarmasız olması en iyisi .aktarma beklerken insanın canı sıkılıyor.Aktarmalı uçuş zor değil bence sade bagaj aktarımı nasıl transit vize gerekiyomu onu öğren.lufthansa ile aktarmalı git genelde lufthansa istanbul frankfurt newyork aktarmalı uçusu olur burdan lufthansaya bin frankfurtta in tekrar bin lufthansa bagaj aktarımı sorun değil çünkü butun uçuşlar lufthansanın .farklı havayolları arasında aktarım yoksa bagaj problemin yok sade transit vize gerekiyomu onu öğren hava yolundan yeter.

• Direk uçuş her zaman aktarmalı uçuştan iyidir bence.bin uçağa in git

• @jinglebells evet bende gideceğim yere herzaman direk uçuş tercih ederim beklemek bagaj vb sorun olmasın diye. En güzeli direk uçmak bence

• @toronaga Dv2020 sonuçları bekleme teknikleri içinde söyledi:

Amerika'ya Türkiye'den uçaktan inmeden aktarmalı seferler var mı?

Sorularinizi, sadece ilgili basliklarda sormalisiniz!

• son dokuz gün.

• temkinli bir iyimserlik ile bekliyorum.Çıkmasını umut ederken, çıkmama ihtimali olduğunu hep kendime hatırlatıyorum.

• konu başlığının kalıcı olması için başlığı değiştirdim.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.@Rüzgar ,@heavenblue

• @jinglebells

Rica ederim :slight_smile: umarim guzel tavsiyelerle dolar bu baslik

• sonuçların açıklaması için 5 gün kaldı.

• ⭐⭐⭐⭐

Bence bu kısa süreyi beklemekten çok kazandığınızı ekranda gördüğünüz anda ne yaptığınız. Ben kızıldereli gibi dans etmiştim.

• ⭐⭐⭐⭐

İnanır mısınız, az önce bulaşıkları makinaya koyarken ilk kez "eğer ekranda randomly selected yazısını görürsem nasıl tepki veririm acaba o an" diye düşündüm. Daha önce bu anı hiç düşünmemişim onu farkettim 😂😂 Hep çıkmayacakmış gibi düşünmüşüm sanırım bunca zaman, pesimistlikten değil de olasılıktan dolayı gerçekçi ve temkinli davrandım sanırım 🤗 Aklımdan geçen cümleyi buraya yazmiyim şimdi, gerçekleşirse yazarım 😆😆 hakikaten o anı düşününce bile çok tuhaf hissediyor insan, bir de gerçekleşse nasıl olur tasavvur edemiyorum şuan ☺️

• 3gün kaldı.steamden oyun aldım oynayıp hafta sonu vakit geçiricem.

• totem yaptım.sanki çıkmış gibi imzama case number ekledim her mesajda totem devam ediyor.

• @jinglebells 2020 olması gerekmiyor mu çünkü 2019 olanlar amerikadalar

• @redsat2000 Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri içinde söyledi:

Bence bu kısa süreyi beklemekten çok kazandığınızı ekranda gördüğünüz anda ne yaptığınız. Ben kızıldereli gibi dans etmiştim.

Üstad sizin case da şahane çıkmış..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k