Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    756 Bakış
    crazycellsC
    @wild-rift, içinde söyledi: Koşullu Green Card devam ederken boşanmanın göçmenlik sürecine etkileri Diyelim ki Amerika'ya gittik gerçekten birisiyle severek evlendik ve 6 ay 1 yıl sonra koşullu greencard olan 2 yıllık greencardımızı aldık ve aldıktan sonra aramız bozuldu boşanmaya karar verdik ve boşandık. 1-Boşandıktan sonra hala 2 yıllık greencardımızı kullanabiliyor muyuz? 2-Bildiğim kadarıyla 2 yıllık greencardın son 3 ayı kalıcı greencarda başvurabiliyoruz. Bunu boşansak bile yapabiliyor muyuz? 3-Yapabiliyorsak bile boşandığımız kişinin evrakla alakalı işi kalıcak mı? (ingilizce kaynaklardan okuduğum kadarıyla eğer gerekli yere boşandığımızı belirtirsek son 3 ay yine kalıcı greencarda başvurma hakkımız var ve boşandığımız kişinin artık işi kalmayacak ama yine de sormak istedim çünkü ingilizcem muhteşem ötesi sayılmaz belki atladığım bir şey vardır) Şimdiden teşekkürler. Kosullu Green Card'inizin suresi gecmeden onceki 90 gun icinde kosulu kaldirmak icin basvuru yapmaniz gerekiyor. Bunun icin I-751 formunu dolduracaksiniz ve esinizle beraber imzalayacaksiniz: https://www.uscis.gov/i-751 Eger esinizle bosandiysaniz ve tek basiniza gocmenlik surecine devam ediyorsaniz bu durumda ikinizin imzasi formda olmayacagi icin I-751 doldururken "waiver" talep etmelisiniz. Bu talebi ancak su kosullarda talep edebiliyorsunuz ve bu kosullarin oldugunu sizin kanitlamaniz gerekiyor: Evlenirken iyi niyetle gercek bir evlilik yaptiysaniz ama buna ragmen bosandiysaniz... Evlenirken iyi niyetle gercek bir evlilik yaptiysaniz ve evlilik sirasinda ABD vatandasi olan (veya GC sahibi olan) esinizden siddet gorduyseniz... Eger ulkenize geri donmeniz sizin icin ciddi sikintilara neden olacaksa... Bu 3 durum icin I-751 waiver talep edebiliyorsunuz, ama dedigim gibi bu durumlarin gerceklestigini sizin gosterebilmeniz gerekiyor.
  • Greencard ile Türkiye de evlenmek

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    203 Bakış
    crazycellsC
    @Meltem-Koç, içinde söyledi: Greencard ile Türkiye de evlenmek Eşim greencard sahibi 1.5 yıldır Amerika da yaşıyor. Yanına gitmek için turistik vizeye başvurdum iki kere red yedim. Şimdi Türkiye de evlendik. Bundan sonra ki süreç nedir. En az ne kadar beklemem gerekiyor. Nereye başvuru yapacağız? https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari
  • dv 2020 talihlisiyim

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -3 Oy
    3 İleti
    425 Bakış
    A
    @ismailcanbolat dv 2020 talihlisiyim içinde söyledi: iyi akşamlar arkadaşlar geçen sene ben ve eşim ayrı ayrı başvuru yapmıştık eşimin başvurusu kabul oldu başvuru formunda beni ve iki kızımı da eklemişti ds 260 formunu her birey için ayrı ayrı mı mi dolduracağız ? ayrıca ilk doldurması gereken kişi eşim mi olmalı,? ve en önemlisi sıra numaramız biraz yüksek 38663 bu sıkıntı oluyormu? ds 260 formunu en kısa zamanda doldurursak şansımız artar mı ? ankaraya mülakata sadece kazanan eşim mi katılacak ? ilginizden dolayı şimdiden teşekkür derim. Tebrik ederim yolunuz acik olsun http://bit.ly/2V0zMOz Bu forma da bilgilerinizi işlerseniz güncel durum takibi yapılabilir
  • Greencard Lottery Evreleri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    2 Oy
    2 İleti
    464 Bakış
    crazycellsC
    Su konulardan devam edebilirsiniz: DV2020 Bekleme Odasi [image: HjIpAE.png] DV 2019 Sureci Asamalari
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k