Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri

Benzer Başlıklar

• Non Resident Alien Tax Return

Vergi Sistemi non resident alien evlilik yoluyla greencard tax
    5
    3 Oy
    5 İleti
    460 Bakış
    M
    @Tugba biz randevu aldik gittik itin number icin basvuru formu doldurduk ve tax formlarini doldurduk ikisi ile beraber irs te elden verdik kagitlari. pasaport alin yaniniza ve kagitlarda hicbir bilgi eksik vermeyin. ben adresimi hatirlayamadim tr deki adam da hic onemli degil ulke adini yaz birak dedi bize de kanit lazim adres kaniti istiyoruz foreign adresi kanitiyla birlikte ekle diye kagit geldi. aklinizda bulunsun irs i randevu almak icin arayin esinizle birlikte belgeler doldurulmus halde gidin yardimci olurlar.
  • MERAK ETTİĞİM BİR SORU

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik başvuru greencard soru
    8
    -5 Oy
    8 İleti
    367 Bakış
    crazycellsC
    @firatturan ayrica bu sekilde basliklar da olusturamazsiniz. basliga tiklayan kisi konunun ne ile ilgili oldugunu anlayabilmeli.
  • DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    40
    0 Oy
    40 İleti
    3k Bakış
    kursat68K
    Tamamen kismet ben arabalara olan merakim vesilesiyle geldim bir gun YouTube da ilkay zamanin arabalar la ilgili videosunu seyrettikten sonra basvuru karari aldim ve ilk basvurumda cikti ve case numaramda cok dusuktu bende yillarca kpss ye girdim olmadi neye niyet neye kismet
  • Randevu tarihini kaçırdım 😢

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik greencard
    45
    0 Oy
    45 İleti
    9k Bakış
    crazycellsC
    @cemeskiyurt deneyimlerinizi ayrintili olarak en yakin zamanda mulakat deneyimleri konusunda bekliyoruz :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k