Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Sayın @civilengineer_83 Hayırlı olsun gözünüz aydın


  • @murat34 teşekkürler


  • @crazycells çok teşekkür ederim. Destekleriniz için müteşekkirim😊


  • @civilengineer_83 gözünüz aydın darısı bize olsun tam 3 hafta oldu bizimde.


  • @bsk teşekkürler. Inşaalah en yakın zamanda onaylanır sizin de.
    Belki faydası olur diye söylüyorum. Ben vize durumunu öğrenmek için Ankara konsolosluğa site üzerinden son durumumuz nedir diye soru sormuştum. 3 gün sonra ap işleminiz devam ediyor diye standart bir mail attılar. Bir gün sonra da ap bitti maili geldi. Belki faydası olur siz de sorabilirsiniz... Allah sabırlar versin


  • @civilengineer_83 teşekkür ederiz bizde bu hafta mail atmayı düşünüyoruz, beklemek çok yıpratıcı bir süreç, yeni yaşamınızda bol şans dileriz.


  • @civilengineer_83 hayırlı olsun


  • @civilengineer_83 nekadar süre bekledikten sonra mail attınız?


  • @aydeniz ben 6 gün sonra mail atmışım. Ama bunun standart bir tarafı yok, benim sürecime bu mailim bir katkısı olup olmadığından emin değilim. Ama insan psikolojisi bir bağlantı kuruyor. Belki faydası olur diye atılabilir.


  • @civilengineer_83 Gözünüz aydın tebrikler


  • @civilengineer_83 @aydeniz merhabalar, @civilengineer_83 sizinle konustuktan sonra geçen hafta pazar günü bizde mail attık ve idari işlem için 4 hafta sürer dendiğini nerdeyse 1 ay oldugunu, işlem sürecimizin ne durumda oldugunu ve yapmamız gereken herhangi birsey olup olmadığını sorduk,hemen donus yaptılar işleminiz devam ediyor sabrınız için teşekkürler diye, sonrasında mail attılar kızımızın amerikada doğum masraflarının ödendiğine dair belgeleri istediler gönderdik, daha sonra bir mail ile doldurmamız gereken bir form gönderdiler formda 5535 diye bişey yazmıyordu ancak istenilen bilgiler aynıydı doldurup gönderdik sadece eşim doldurdu benimle ilgili doldurulması belirtilmiyordu, bu süreçte mülakattan itibaren hiç güncellenmeyen ceactada tarihlerimiz 4 kere güncellendi en son 3 mayısta güncellendi.şimdi heycanla bekliyoruz umarım en kısa zamanda pasaportlarınızı gönderin maili alırız.


  • Bu arada mail olayına kadar https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas sitesinde her hafta güncelleme oluyordu tarihlerden sonra burada hiç güncelleme olmadı sadece ceacta olmaya başladı,şimdi baktım bugün yine güncellenme olmuş.


  • @crazycells
    Biz bugün çok hareketli bir gün geçiriyoruz, 25 nisansan beri iv status check sayfasında güncelleme olmuyordu sadece ceacta oluyordu bugün iv status check sayfasındada güncelleme oldu ve “processing pending” yazan durumumuz “pending for missing documents” olarak güncellendi, bizden istedikleri bütün evrakları geçen hafta içerisinde gönderdik yarın arayıp evraklarımızın ulaşıp ulaşmadığını, başkaca göndermemiz gereken eksik evrak olup olmadığını sormak istiyoruz, Eksik belgeler için beklemede yazdığından acaba iletilmeyen belgelerimiz olabilir mi? Sizce telefonla arayıp sormakmı uygun olur yoksa mail atmakmı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bsk FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    @crazycells
    Biz bugün çok hareketli bir gün geçiriyoruz, 25 nisansan beri iv status check sayfasında güncelleme olmuyordu sadece ceacta oluyordu bugün iv status check sayfasındada güncelleme oldu ve “processing pending” yazan durumumuz “pending for missing documents” olarak güncellendi, bizden istedikleri bütün evrakları geçen hafta içerisinde gönderdik yarın arayıp evraklarımızın ulaşıp ulaşmadığını, başkaca göndermemiz gereken eksik evrak olup olmadığını sormak istiyoruz, Eksik belgeler için beklemede yazdığından acaba iletilmeyen belgelerimiz olabilir mi? Sizce telefonla arayıp sormakmı uygun olur yoksa mail atmakmı?

    Suradan ulasmanizi tavsiye ederim:

    Eksik oldugunu sanmiyorum, zaten hangi belgelerin eksik oldugu konusunda oldukca netler.


  • @crazycells evet çok netler geçen hafta 2 mail geldi iki mailede ayrı ayrı cevap vererek gönderdik evrakları ve bize emailiniz için teşekkürler konsolosluk görevlimiz ekteki dosyayı inceleyip donus yapacak diye mail de geldi, bugünde eksik belge bekleniyor seklinde güncellendi, dediğiniz gibi bu adresten ulaşıp soralım. Cok teşekkürler tam 1 ay oldu umarım yakın zamanda pasaportlarımızı isterler 🙂


  • Ben de pasaportumu 29 nisan da gönderdim. 6 mayıs ta dokümanlarınız ulaştı diye mail geldi. Ben mail attım durum nedir diye, cevap olarak vize paketiniz hazırlanıyor hafta sonu kayıt yaptırdığınız ptt şubesine gelir diye söylediler.
    Hafta sonu nasıl gelecek bu pasaport oda ayrı bir muamma 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @civilengineer_83 FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    Ben de pasaportumu 29 nisan da gönderdim. 6 mayıs ta dokümanlarınız ulaştı diye mail geldi. Ben mail attım durum nedir diye, cevap olarak vize paketiniz hazırlanıyor hafta sonu kayıt yaptırdığınız ptt şubesine gelir diye söylediler.
    Hafta sonu nasıl gelecek bu pasaport oda ayrı bir muamma 🙂

    sanirim PTT haftasonu kisitli da olsa calismaya devam ediyor.


  • Merhaba,

    12 nisanda görüşmem oldu, sonrasında DS-5535 formu ve mail ile benzer bilgileri iki kere gönderdim. 25 nisandan beri bir güncelleme gelmemişti, bugün baktığımda durum aşağıdaki gibi güncellenmiş. Herhangi bir mail almadım.
    Bu durum, AP işleminin konsoloslukta değil de orada yapıldığını mı gösterir? Forumda incelediğim kadarıyla detaylı bir bilgi göremedim. Ne beklemeliyim, konsoloslukla eksik belge konusunu kesinleştirmek iletişime geçmem gerekir mi? Bilgi verebilir misiniz?

    Case Number: 2019EU14***
    Case Status: Processing Pending
    Website Updated: 6 May 2019
    Special Notes: Update email was sent to the principal applicant on 12 April 2019.
    Processing Pending

    Your visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.

    Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.

    As soon as this processing is completed, the Embassy will send you an email providing further instructions.

    Note: If the status of the principal applicant is “pending”, derivatives must need to wait for the principal applicant.

    @crazycells


  • Merhabalar arkadaşlar, benim ap 26.04.2019 tarihinde bitmişti. Ben 29.04.2019 tarihinde pasaportumu göndermiştim. BU tarihe kadar vize basılı pasaportum elime ulaşmadı. Ben de dün konsolosluğa mail atmıştım. Cevap olarak "dosyanız son anda idari işlem yapılması gerektiğinden vize işleminiz tamamlanamamıştır. İdari işleminiz sonuçlanır sonuçlanmaz size bilgi verilecektir." diye mail geldi. Yani anlayacağınız pasaportum onlarda benim idari işlemim yine başladı malesefff


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum