DV2020 bekleme odası
-
@crazycells kesinlikle cinsiyetci değilim ayrımcı değilim sayın @crazycells . 🤗 Sayın @sinem ve sayın @tanti arasında ki bir parodi sırasında yazdım genelleme yapmadan 🤭 gideceğimiz yeni dünya için herşeye hazırlıklı ve adapteyim. Herkes benim için öncelikle insan. Bu kadar fazla olduğunu düşünmemiştim. 5-10 adetini biliyordum lakin hemen çalışalım dersimize bilgi için teşekkürler 👍🤗 Ben sizi "Adamın Dibi" olarak nitelendireceğim izninizle. Sizden aldığımız bilgilerle kendimizi orada çokkk rahat yaşarken, hiçbirşeyden korkmaz bir şekilde görüyorum. Saygılar...
-
@daydreamer TL olarak girme bahse dolar olarak gir ki kazanç muhteşe olur 6 TL oldu
-
Bu ileti silindi! -
@topraxxx Amerika da cinsiyeti nasıl değerlendiriyorlarsa artık, kiralık oda ilanlarına bakıyordum, ilan verenler ''straight male'', ''straight female'' ibaresi belirtmişler. Straight düz anlamına geliyor. Düz kadın ya da düz erkek arıyorlar, artık yamuk ne kadar çoksa, özellikle belirtmişler düz olsun diye :)
Sahi, şaka bir yana, bu kelimenin ne anlama geldiğini bilen var mı, ben ciddi bir anlam veremedim. -
@dreams_usa gay değilim demek istiyor ellam😊
-
@sadikcagan değerli dostlar lütfen Nefret Söylemlerinden uzak durun...! Bu forum çeşitlilik üzerine unutmayın.
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan değerli dostlar lütfen Nefret Söylemlerinden uzak durun...! Bu forum çeşitlilik üzerine unutmayın.
Katılıyorum, şakanın dozu kaçıp iş hakarete kadar gelince ben de şahsen rahatsızlık duyuyorum...
-
Bu ileti silindi! -
https://www.youtube.com/watch?v=nWe_deOt5Z0 amerikada yaşayan bir türk ve anlattıkları gerçekten harika izlemenizi rica ederim..
-
@dreams_usa burada paylaştığım bayan Türk ve bana soru sorun diyor ücretsiz yardımcı olucam diyor
https://yesilkartforum.com/forum/topic/738/houston-a-taşınma-süreci/11 -
Şu konu hakkında bilgisi olan var mı; kart çıkması durumunda eşim Tr de kalıp öğretmenliğe devam etse ben gidip 5 sene orada kalsam çalışsam eşim 3-4 aya bir yanıma gidip gelse olası bir vatandaşlık kazanma durumunda eşimde kazanabilir mi diğer senaryo ise; eşimin durumundan ötürü ben 5 sene geçirmiş olsamda eşim arada gidip geldiği için benim vatandaşlık statüsü almama engel olur mu?
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@topraxxx Amerika da cinsiyeti nasıl değerlendiriyorlarsa artık, kiralık oda ilanlarına bakıyordum, ilan verenler ''straight male'', ''straight female'' ibaresi belirtmişler. Straight düz anlamına geliyor. Düz kadın ya da düz erkek arıyorlar, artık yamuk ne kadar çoksa, özellikle belirtmişler düz olsun diye :)
Sahi, şaka bir yana, bu kelimenin ne anlama geldiğini bilen var mı, ben ciddi bir anlam veremedim.Eşcinsel olmayan Erkek ve Eşcinsel olmayan kadın arıyorlar demek.
-
@emre2093 ungan sağlık muayenesinden sonra 6 ay içinde giriş yapmanız gerekiyor daha sonra 6 ay geçmeyecek şekilde giriş çıkış yapması gerekiyor ki hakkını kaybetmemesi için 2 yıl içinde 6 aydan fazla yurtdışında kalan insan vatandaş olamaz yani sürekli amerikada yaşamayan insana bu hakkı vermiyorlar
-
Şafak kaç arkadaslar, ailemden 5 kişiye başvurdum birine çıkar heralde. Bende Şafak saymaya başlayayım artık
-
@ayvalik10 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa burada paylaştığım bayan Türk ve bana soru sorun diyor ücretsiz yardımcı olucam diyor
https://yesilkartforum.com/forum/topic/738/houston-a-taşınma-süreci/11Eyvallah @ayvalik10 , umarım hepimiz aramak zorunda kalırız bu bayanı ;)
-
@birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@gokcell vize ücretleri sağlık raporu ücreti green kart ücreti ucak bileti ücreti .rakamları bilen yazsın forumda var detayları
Muayne : 1200$
Vize harcı : 330x4: 1320$
Usics c. : 220x4: 880 $
Uçak bileti : 12k TL, 14k TL arası
En az : 15k$-20 k $ gösterip, yanınızda götüreceğinizi var sayalım. (15k kabul edelim)- Ankara gidiş kalış masraflarınız+ yoksa pasaport çıkartma maliyetiniz.
( 4 kişilik aile baz alarak x4)
- Ankara gidiş kalış masraflarınız+ yoksa pasaport çıkartma maliyetiniz.
-
@chromium bunu özellikle belirtmiş olmaları ürkütücü :anguished:
-
gerekirse veririz o paraları yeterki çıksın bu kadar kafelerde dolanmamanın her sene yenı telefon araba almama marka giyinmeme diyetinin bedeli olur. Keser doner sap güler gün gelir cankayalı güler
-
Çoğunuz gidemiceksiniz niye kırıyorsunuz birbirinizi
-
11 gün
26 Nisan 2019 - 7 Mayıs 2019Son günler..
Seneye bu zamanlar ya yerleşmiş ya yolculuğa hazırlık ya da yerleşmiş olmayı umuyorum 😌 Hadi bakalım hayırlısı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum