DV2020 bekleme odası
-
@tanti ahahahaha... Kaç kaçççç geliyo valla 🤣
-
izin vermezseniz öpücük kısmını silerim.:D
-
valla billa grip diilim :D
-
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti bilakis IQ mün dogal bi sonucu olarak sizden sizi öpmek için müsade istiyorum alnınızdan öpücem zaten. :)
olmaz zinhar günah
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti ahahahaha... Kaç kaçççç geliyo valla 🤣
kendim kaşındım sonuçlarına beraber katlanalım mı allah rızası için?
-
@tanti niçün karşı cins msinz. :D
-
-
@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti niçün karşı cins msinz. :D
poahahahaha günaydın
tamam o vakit öptüm sayıyorum. :D nasıl yapıyolardı fransız usulü havayı öpüyolar aahahahaaa :D -
@sinem doların ne ilk ne ilk çıkışı da ne yaw :D 2002 de dolar 1.5 liraydı hanfendi ne inmesi, önlenemez sert bir kalkış söz konusu hemde çok sert :D
-
Herkeste ayrı bir cins burada 😅
-
@aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem doların ne ilk ne ilk çıkışı da ne yaw :D 2002 de dolar 1.5 liraydı hanfendi ne inmesi, önlenemez sert bir kalkış söz konusu hemde çok sert :D
kıymetli @aayhann kardeşim bn 45 yaşındayım dolar ha bire hem iniyor hem çıkıyor performansından bişey kaybetmiyor ne menapoza ne andropoza ne alzheimere ne demansa falan girmiyor eşşek sıpası olan hep bize oluyor ama bize de pek bişey olmuyor öyle oturup bakıyoruz kalıyoruz yani bişey oldugu yok hayata devam. :D
-
@sinem hanfendi inişlere günlük bakmayın aylık hatta yıllık olarak baz alın..bir geri iki ileri giden bişeyin nasıl indiğinden bahsedebiliriz..herşeyi dalgaya aldığınız için sizinle bir sonuca varmak imkansız ama okuyan arkadaşlardan bir kişiyi bile aydınlatsak yeterli yoksa sizi aydınlatmak ne haddimize onu ampul yapıyor zaten :D
-
@aayhann diyorum ben 45 yaşındayım benim bakışım ömürlük dolarla oynaya oynaya ülkemizin yoluna taş olmaya çalışanlar taş olsun amin der susarım. :D
-
@sinem susarmısınız gerçekten :D renk katıyosunuz aslında..
-
Bu ileti silindi! -
@aayhann bu konuda susarım sadece. 6 aylıktan beri konuşan biri sence susar mı. :D güzel düşüncelerinize teşekkürler. :)
-
@sinem şu dış mihraklar yokmu hep onların başın altından çıkıyor zaten ne uğraşılar .zaten onlar söyledi sıcak para akarken yandaş mütahitleri zengin edip tüm parayı betona gömün diye.enflasyon altı faiz uygulayıp para çıkışını hızlandırın diye silah dayadı dış mihraklar.hep onların sucu ekonomi yönetiminin hiç suçu yok.
-
Siyasete geri dönmesek arkadaşlar ne kadar güzel olur biliyormusunuz....ben de dahil bir çok kişi sıkıldı. Fitili (sinem hanımı) lütfen ateşlemeyin. Sonra susmuyor 🤣🤣😆
-
@topraxxx vakit gecmiyor ne yapalım :)
-
@birumut haklısınız evet ama siyaset dışı herşeyi konuşalım. Zaten bu siyasetten de sıkılıp gitmek istemiyormuyuz? Nedenlerinden biride bu deyilmi? Evde tv de bile açmıyorum 3 senedir. Böööö geldi 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum