Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gokcell masraflar bu şekilde sadece 820 dolar olarak bakarsan çok değil diğer harcamalar ve gidecek kişi sayı önemli .


  • @aysegul en basit örnek ile birikimiz hariç arabanız var ve bunu gitme aşamasına yakın nakite çevirebilirsiniz.yılbaşında satmış ve dolar almış olan ile yarın satıp dolar alacak biri yüzde 12 daha az dolar alacak .


  • @gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @birumut Ya bende baska bir sey var sandim.

    var @gokcell , asıl masrafı hesabında göstermen gereken meblağ oluşturuyor. Asıl talihli için 15.000$ yanılmıyorsam. Sonrasında diğer aile bireylerinin her biri için 4.000 er $. Tabi bunu harcamıyorsunuz, hesabınızda göstermeniz gerekiyor yahut aynı değerde mal varlığı beyanı.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @eyup DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Siyasetsiz Sohbetleriniz olsun daima 🙂
    Forumda Aradım da bulamadım 'Olumsuz Sonuclanan Mülakatlar' Konulu bir Post var mı ? Rastlayan okuyan arkadaş beni bilgilendirebilir mi ?
    Çekilişe Kadar Forumu Komple okuyup bitircem Sanırım 🙂 Deneyimler Tecrübeler Okudukça Mutlu Oluyor insan ama olumsuzluklarıda görmek bilmek hayal etmek istiorum. Forumda yada başka bir sitede örneklerini benzerlerini okumuş olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

    su arkadaslar genelde red aliyorlar:

    adli sicil kaydinda sucu olan ve 6 aydan uzun hapis yatan arkadaslar, ya da para cezasina cevrilmesine ragmen 1 yildan fazla ceza alan arkadaslar, (eger adli sicil kaydinizda suc varsa, mahkeme kayitlarini ve ingilizce tercumelerini de konsoloslukta yaninizda goturmelisiniz, vizeye uygunluk durumunuza dosyaniza bakan konsolos karar verecek. ilgili konu icin tiklayin), basvuru sirasinda GC alacak bir aile uyesini basvuruya eklememis olan arkadaslar, basvuru sirasinda medeni durumunu yanlis olarak evli/bekar belirten arkadaslar, formlarda ya da belgelerde sahtecilik yapan arkadaslar, yanlis bilgi veren ya da bilgi saklayan arkadaslar (bu ortaya cikarsa)...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    hadi size moral bozacak bi gıcık soru sorayım. 🙂 Abd green card çıktı gittiniiiz. iyi güzel ala.. Tam oh dyecekken 3. dünya savaşı çıktı ve kuzey kore rusya ya da abd ye düşman ve elinde nükleer füze olan bi ülke tuttu abd ye elindeki füzeleri salladı. Siz de oradasınız... Nasıl bi hazırlıgınız filan var mı ? .:D

    Ne kadar ic acici bir senaryo...

    Boyle bir durumda ilgili tum sehirlerde acil durum sirenlerini duyarsiniz, bu sirenleri duydugunuz anda sizin bina ya da bolgenizdeki siginma alanina gitmelisiniz.

    Ayrica birebir ayni olmasa da, sayin @Rüzgar 'in dogal afetlere hazirlik iletilerinde de bu durumda isinize yarayacak cok bilgi var:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1486/abd-deki-dogal-afet-bolgeleri-ve-dogal-afetlere-hazirlik


  • Herkezin değerli fikirleri var ama,ekonomiye dönmüşsünüz bir bakdim patetes soğan sohbetleri başlamış lakin iki hafta sonra çok atıp tutanlar formu eksiksiz okuyanlar bile çıkarsa ne yapacağını şaşıracak yaşım 48 oldu ben bile babamın gözünde ne işin var orda deniyor burada hiç bir beklentim kalmadığı halde bana çıkacak çünkü ben hızlı bir insanım ve gideceğim tur gibi düşüncesiyle kendimi oyalicam sal hayatı su gibi kendi yolunu bulur ısrarcı olmayalım herseyde bir hayır vardır 🍅🥔🥒

  • ⭐⭐

    Beni 3. dünya Savaşı'nın yanı sıra Yellowstone Kalderasının patlaması da çok korkutuyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @annecik DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells acaba engellediğimiz kişilerin iletilerini göremediğimiz gibi onlarda bizi görüp cevap vermese ,imkan varmı? (Diğer üyelerin yazılarından durumun farkına vardım)

    maalesef su an icin boyle bir ozellik yok 🙂 fakat notumu aldim.


  • @crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @annecik DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells acaba engellediğimiz kişilerin iletilerini göremediğimiz gibi onlarda bizi görüp cevap vermese ,imkan varmı? (Diğer üyelerin yazılarından durumun farkına vardım)

    maalesef su an icin boyle bir ozellik yok 🙂 fakat notumu aldim.

    Teşekkürler 🙂

  • Yasaklı

    arkadaşlar görüyorum ki beni şikayet etmişsiniz tamam 105 kg yum ama size bundan daha agır gelecegimi dogrusu ben de hesap etmemiştim sizler bu hassaslıkla savaşta ilk ölüp gideceklersiniz hepinize by. 🙂 umarım kazanır gider ve sinem teyze haklıymış dersiniz nükleeri yediginizde beni de anın selamlar sevgiler. 🙂 forumu terk etmiyorum sadece yazmayacagım izleyecegim bakalım ne olacak. 😃


  • @Sinem Akçam neden insanlarla dalga geçer gibi konuşuyorsunuz? Sürekli ortaya laf atıp neşeli neşeli emojiler falan filan. Siz gelene kadar 2 yıldır hiç görmedim grupta böyle birşey.


  • Bahse giren var mı? 1'e 10 veriyorum, yazacak

  • ⭐⭐

    @sinem Hindistan'dan ABD nin yanında yer alır çin ise çok zor durumda bütün deniz yolları tutulmuş ABD tarafından ve müttefikler çok önemli ABD nin pasifikte japonya Tayvan Filipinler Güney Kore Avusturalya Yeni Zelanda İngiltere Tayland üsleri ve binlerce jeopolitik ada çini kuşatmış durumda donanma olarak çok çok zayıf böyle bir savaşta Çin'in 8 parçaya bölüneceğini düşünüyorum. Savaş olup olmayacağı 2025'te belli olacaktır eğer olacaksa da 2030 da olacaktır. İran'da rejim de bir iki yıla yıkılır Trump 2. Döneme girince veya da bu yaz savaş çıkar orada.


  • @birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @aysegul en basit örnek ile birikimiz hariç arabanız var ve bunu gitme aşamasına yakın nakite çevirebilirsiniz.yılbaşında satmış ve dolar almış olan ile yarın satıp dolar alacak biri yüzde 12 daha az dolar alacak .

    Şükür birikim konusunda çok sıkıntıya düşmeyeceğiz biz ama çok fazla insan çok zorlanacak..
    O hesap zaten çok sinir bozucu, yılbaşında aldığımız tl maaş kaç dolar ediyordu şuanda kaç dolar ediyor gibi gibi.. erimeyi gördükçe, kur arttıkça alım gücümüzü nasıl etkilediğinden hiç bahsetmiyorum bile, velhasıl her türlü hepimizi zorlayan bir durum bu kur mur işleri, elimizden gelen birşey de olmayınca daha sinir bozucu oluyor, Allah herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim..


  • @aysegul Amin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    arkadaslar @Sinem Hanim'i yazmasi icin tahrik etmeyin lutfen 🙂 en azindan bir sure hem kendisi hem de biz dinlenelim, sonra kaldiginiz yerden devam edersiniz 🙂 cunku kendisini etiketledikce yazmamak icin kendini zor tutacak ya da yazmaya devam edecek...


  • @crazycells etiketlemeyin denilen uyarı yazısında etiketlemek de ironik olmuş 🙂


  • @crazycells pardon😀. Bilmiyordum. Açıkçası yazdıklarını da okumadım. Sinir bozucu çünkü. Birkac gönderisini gördüm sadece. Yazmasın bencede daha iyi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @loser evet, kendisine hitaben ya da cevap hakki doguracak bir sey yazmadigim icin sorun etmedim 🙂


  • Arkadaşlar Alibey in kıymetini bilin babanız bile hemen size cevap vermez,Allah razı olsun Ali bey çok iyisiniz


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

79
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum