Turkiye icin secilme orani %1 varsayarsak...Linux Test
-
@gokcell 1 i tuttum 🙈 4. denemede geldi. 4yıl beklemeyeyim ya bu sene o sene😬
-
........
-
Evet Tüm Ümitlerimiz Tek Bir Konu İle Battı :D Şaka Yapıyorum Cidden Çok Güzel Bir Konuya Deyinmişsiniz Şans İşi,Denilebilecek Bir Şey Yok Hiç Yoktan Cebimizden Para Çıkmıyor.
-
@oradaki Coook yillar once Tubitak efsane bir kurum iken cikarttigi (cevirtip bastirdigi) bir kitap vardi. Kabaca nukleer enerjiyi savunsa da bendeki onemi, bana ogrettigi (mih gibi zihnime caktigi) istatistik ve olasiliklar olgusudur. "Cok gec olmadan" Bernard L. Cohen. Hayatta olasiliklara yer acmamiz gerekiyor. Sonra sonuclari beklemeliyiz.
Cok mizahi bir yaklasim ama mukemmel bir matematik izah, "olmaz olmaz demeyin sansinizi deneyin". Sonra denemeye devam. Ama hep dedigim gibi once gitme isini kendinize kabul ettirin. Icinizdeki "acaba" suphesini tartismayi cekiliste cikma durumu sonrasina birakmayin. Gidecek misiniz? Kalacak misiniz? -
@caglaror Kesin olan tek durum var, milli piyango bilet almayana cikmaz! Alinca gerisi istatistik, olasilik...
-
........
-
Üşenmedim erinmedim, 100 kere aklımdaki sayıyı tutturamadım... Neyse kumarda kaybeden aşkta kazanırmış... Ailemle inşallah daha çok mutlu oluruz. 😂👍🤭😘🇹🇷🇺🇲
-
@gokcell
ilk seferde tuttu valla green kartımı kimden alabilirim :)
tuttuğum sayı 86 idi :) -
........
-
@gokcell Tahminimizi de bir kutucuğa yazabilelim. orada sabit kalsın tahmin sürecinde. Kutucuktaki rakamla eşleşirse sonuçlarda tebrikler greencard kazandınız veya kazanamadınız yazısı çıkartında azcık simülasyonda olsa sevinelim. Heyecanlı olur. Bir nevi yalancı emzik gibi olsun bize 😂
-
@rüzgar hadi hayırlı olsun GC niz.... 🤣📢📈👍
-
-
@topraxxx Turkiye icin secilme orani %1 varsayarsak...Linux Test içinde söyledi:
Üşenmedim erinmedim, 100 kere aklımdaki sayıyı tutturamadım... Neyse kumarda kaybeden aşkta kazanırmış... Ailemle inşallah daha çok mutlu oluruz. 😂👍🤭😘🇹🇷🇺🇲
Aynısını yaptım , inat ettim 100 kerede bile çıkmadı tuttuğum sayı, öte yandan 3-5 defa aynı sayıların çıktığınıda gözlemledim 😀
-
@gokcell Turkiye icin secilme orani %1 varsayarsak...Linux Test içinde söyledi:
@rüzgar Turkiye icin secilme orani %1 varsayarsak...Linux Test içinde söyledi:
sayı 86 i
Green Card
🤣🤣🤣
-
Evet tekrar eden sayılar çoktu.
-
- deneme
-
@caglaror Turkiye icin secilme orani %1 varsayarsak...Linux Test içinde söyledi:
@oradaki Coook yillar once Tubitak efsane bir kurum iken cikarttigi (cevirtip bastirdigi) bir kitap vardi. Kabaca nukleer enerjiyi savunsa da bendeki onemi, bana ogrettigi (mih gibi zihnime caktigi) istatistik ve olasiliklar olgusudur. "Cok gec olmadan" Bernard L. Cohen. Hayatta olasiliklara yer acmamiz gerekiyor. Sonra sonuclari beklemeliyiz.
Cok mizahi bir yaklasim ama mukemmel bir matematik izah, "olmaz olmaz demeyin sansinizi deneyin". Sonra denemeye devam. Ama hep dedigim gibi once gitme isini kendinize kabul ettirin. Icinizdeki "acaba" suphesini tartismayi cekiliste cikma durumu sonrasina birakmayin. Gidecek misiniz? Kalacak misiniz?EDIT
Sanırım yazım yarım kalmış :)
Gitmekten yana sıkıntı yok hele bir çıksın da. -
........
-
Ben zışşştım. Deniyorum deniyorum olmuyor, sonra birşey dikkatimi çekti, 2 basamaklı sayı da hiç gelmiyor. Meğer 1 ile 10 arasıymış, eskaza benim sayı da 7. ula o bile çıkmadı ya defaten denememe rağmen :)
Hile yok dimi bunda @gokcell pisi pisi ne psikolojimizi bozma :) -
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum