Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185
  • Yasaklı

    Kazancass .. kazancasss... kazancasss. :D

  • Yasaklı

    o case no da EN FAZLA 1XXX olcek. :)


  • Bu ileti silindi!

  • @newman cümlemize böyle bir mesaj gelmesi dileğiyle :thumbsup:


  • @sinem sağlık ,eğitim, tarım bakanlıkları siyasilerin elinden alınıp ünüversitlerin ilgli bölümlerinin proflarının oy kullanarak seçeceği kişiler yada ekiplere verilmeli.eğitim için 5 yıl az bir zaman ama iktdar yamalı bohcaya çevirdi .derdi imam hatipleri çoğaltmak olursa düzgün bir sistem kuramaz.bu dönemin en büyük sorunu varyaptık demek için birşeyler yapılıyor alt yapı varmı yok mu yararı ne bakılmaksızın sırf secim zamanı yaptık demek için.her şehre unuversite yapmak gibi şimdi de ünüversitelerin öğretmenlik kontejanları azaltılması isteniyor .ünüversite yapmayı 3/5 bina yapmak sanarsan yarın o binalar in cin top oynar.


  • @gizemb o çatıyı baba vanga cılar yakmıştır, kadıncağız haksız çıkmasın diye :)
    Bu baba vanga ana bizim GC çekilişleri için bir şey dememiş mi? :)

  • Yasaklı

    @labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Bi girdim foruma 8 koca sayfa yeni mesajlar.Okumaya başladım millet roman yazmış sjswjsjsjsjs Sonra inceden tartıştığınız konulara baktım güldüm okumayı bıraktım 😂 Bi yandan hafiften siyasete,tarihe,az bişe dine,ülkenin eksiklerine falan girmişsiniz.İyi güzel de,Neyi tartışıyorsunuz onu anlayamadım.Ülkenin hali ortada zaten djssnsjsjdn Donald Trump nasıl geçen göçmenlere 'Bi etrafınıza bakın,Ülke doldu !' dediyse ben de şimdi size 'Bi etrafınıza bakın,Ülke bitti' diyorum.Ee biraz zamanı var yine işte bi süre daha rayda gideriz sonra da Bum ! Raydan çıkıp savrulmuşuz bi kenara...Siz elinizden geleni yapmaya çalışın,olursa olur ha olmazsa da ölmüyoruz sonuçta sürünürüz heralde dnssnsjssjsj

    90 yıldır öyle yaşıyos zaten. :P

  • Yasaklı

    @birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @sinem sağlık ,eğitim, tarım bakanlıkları siyasilerin elinden alınıp ünüversitlerin ilgli bölümlerinin proflarının oy kullanarak seçeceği kişiler yada ekiplere verilmeli.eğitim için 5 yıl az bir zaman ama iktdar yamalı bohcaya çevirdi .derdi imam hatipleri çoğaltmak olursa düzgün bir sistem kuramaz.bu dönemin en büyük sorunu varyaptık demek için birşeyler yapılıyor alt yapı varmı yok mu yararı ne bakılmaksızın sırf secim zamanı yaptık demek için.her şehre unuversite yapmak gibi şimdi de ünüversitelerin öğretmenlik kontejanları azaltılması isteniyor .ünüversite yapmayı 3/5 bina yapmak sanarsan yarın o binalar in cin top oynar.

    ilk fikriniz güzel ama uygulanablir mi tartışılır. Neden olmasın? İkinci fikrinize katılmıyorum bu durum 90 yıldır var mevcut iktidara has bir durum degil 1980 lerden itibaren duruma vakıf oldugum için bunu rahatlıkla söyleyebilirim size... Din egitiminin de standart egitimin de kökten degişmesi şart. Söyledigim bu.


  • Linkedln de kendi mesleğim ile ilgili Amerikada ilan var mı diye bakayım dedim. İlanlara bakmaktan sıkıldım :) Burada ilan bulamıyorum, orada sayfa sayfa.
    Acaba ingilizcemi yeterince geliştirsem orada da kendi mesleğimi yapabilir miyim? Ne güzel olurdu :blush:


  • @sinem 2002 yılından beri iktidarı da olan bir partinin mazareti olamaz becereksizliği olur.

  • Yasaklı

    @birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @sinem 2002 yılından beri iktidarı da olan bir partinin mazareti olamaz becereksizliği olur.

    bn Ülkenin kuruldugundan beri fiyasko oldugunu ve bu fiyaskonun özellikle desteklendigini düşünüyorum

  • Yasaklı

    @dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Linkedln de kendi mesleğim ile ilgili Amerikada ilan var mı diye bakayım dedim. İlanlara bakmaktan sıkıldım :) Burada ilan bulamıyorum, orada sayfa sayfa.
    Acaba ingilizcemi yeterince geliştirsem orada da kendi mesleğimi yapabilir miyim? Ne güzel olurdu :blush:

    meslegin ne @dreams_usa ?


  • @sinem durum anlaşılmıştır .

  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!

  • @dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Linkedln de kendi mesleğim ile ilgili Amerikada ilan var mı diye bakayım dedim. İlanlara bakmaktan sıkıldım :) Burada ilan bulamıyorum, orada sayfa sayfa.
    Acaba ingilizcemi yeterince geliştirsem orada da kendi mesleğimi yapabilir miyim? Ne güzel olurdu :blush:

    Eğitim ile çözülebilir diye düşünüyorum. Çalışılabilir ihtimal düşük olsa da var


  • hani işi siyasete getirmeyin falan diyorsunuz ya..işin siyasetlik bi boyutu falan kalmadı artık..siyaset farklı görüşlerin birbirleriyle düzeyli münazarasına denirdi ama şu an çalmak ve çaldırmamak üzerine kurulu..ve bu da siyaset değil ülkenin çıkarları doğrultusunda hareket edip hak hukuk aramaktır..ülkemizi hiç tanımayan bir insanı getirin 31 mart tan bu yana yaşananları izletin 16 günde bu ülke nasıl bir çukura düşmüş hemen anlayacaktır..ama bizimkiler 17 senedir anlayamadı daha, işte bu yüzdendir ki cumhuriyet in kurulduğu tarihe ve kurucusuna iftira atma gafletinde bulunarak tereyağ gibi üste çıkma peşindeler..

  • Yasaklı

    bn iftira atmıyorum. Bir kişiyi de özellikle hedef almış degilim Mustafa Kemal hemşerimdir zaten. Ama olay çok boyutlu ve kesinlikle onu dahi aşan bir durum bunu ne kadar çabuk idrak edersek bu şerefsizlerin pençesinden o denli çabuk kurtuluruz. Söylemeye çalıştıgım bu. Daha 50 li yaşlarında bir lidern siroz denilip ödürüldügüne de kesinlikle eminim. Kimi engel görüyorlarsa öldürüyorlar


  • @sinem becereksiz siyasilerin yıllardır yaptığı görünmez(iç ve dış) düşmanlar yaratıp sucu onlara atarlar.milliyetcilik dindarlık duygusunu sömürüp ceplerini ve yandaşlarını ihya ederler.

  • Yasaklı

    @birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @sinem becereksiz siyasilerin yıllardır yaptığı görünmez(iç ve dış) düşmanlar yaratıp sucu onlara atarlar.milliyetcilik dindarlık duygusunu sömürüp ceplerini ve yandaşlarını ihya ederler.

    ben olayı siyasiler açısından görmyorum. benim hedefimde onlar var hani şu ortak düşman. Onları hedef alıyorum. Siyasiler idrak edebildi ise öldürülüyor zaten edemeyenler ortada dolanıyor olay bu. Sizlerin de asıl görmeniz gereken bu.


  • @sinem ortak düşman mı diyor tüm ihaleleri 5 şirkete ver.ortak düşman mı diyor en son model arabalar kamuya satın al.ortak düşman mı diyor yandaş mütahitlere devletin arazilerini peşkef çek.daha çok şeyler yazarım da konuyu uzatmayım.Cambaza bak yapıp (düşman yarat) cepleri doldur .olayın özü bu .


Benzer Başlıklar

  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2020 Mahkeme Sonucu

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    597 Bakış
    crazycellsC
    Mahkeme bilgileri ve surecleri su basliklarda paylasildigindan, bu konuda yeni baslik acmamiza gerek yok: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/topic/3519/trump-ın-göçmenlik-ve-çalışma-vizelerini-yıl-sonuna-kadar-durdurma-kararı-haziran-2020 Zaten bu basliklarin su anki tek amaci devam eden DV2020 davasi...
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum