Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

    ortak düşmanı sormak biraz mangal yürek istiyor neyse şimdilik kalsın bakalım. 🙂


  • @sinem yahu yürekle ne alakası var? Ben konu uzamasın diye sormam dedim. Ama siz söylemeye pek meraklısınız anlaşılan. Varın söyleyin bakalım kimmiş?


  • Bu ileti silindi!

  • @dreams_usa bey @Sinem hanım rica ederim bu iş çirkinleşmeden kapansın çirkinleşmesin .. rica az kaldı

  • Yasaklı

    bazılarının pek sevdigi bi oluşum @dreams_usa adı lazım degil. Degişik isimlerle degişik dönemlerde piyasaya çıkan bir oluşum. Miletleri birbirine düşürüp el altından sömüren bir zihniyet. Milletler avrupalı amerikalı asyalı alan farketmiyor. Her milleti zayıf noktalarından yakalayıp sömürme ustası onlar..


  • @sinem eğitim Tüm öğretmenleri tenzi ederim ama öğretmenlerin sınıfa girerim çıkarım maaşımı alırım mantığı değişmediği sürece ne yaparsan yap boş.Birde veliler olarak hepimiz çocuğum illa ünüversite okusun kafasından kurtulmadığımız sureçe eğitim sistemi düzelmez.Siyaset sadece siyasilerin cebini doldurmak için ortaya çıkmış bir sistemtir.vatan millet aşkı için yapan insan sayısı çok azdır .ortalama 4 yılda bir secim olduğu bir ülkede milyonlar harcayıp milletvekili belediye başkanı olan kişiler bu paraları vatanını sevdiği için mi harcıyor ?

  • Yasaklı

    @VolkanU kandıramadıgı için atanamadım zira köşe başlarını çoktan tutmuşlardı.(Yüksek puan almama ragmen atamadılar ve o zaman ak partinin adı bile yoktu)

  • Yasaklı

    @gizemb güzel kardeşim tatlı tatlı muhabbet ediyoruz gerginlik yok sadece atışıyoruz öylesine gerilmeyin. 🙂

  • Yasaklı

    21 gün nasıl geçecek yoksa. 🙂


  • @gizemb siz merak etmeyin, biz dün geceden beri aynı haller içindeyiz ve bir o kadar da keyifli geçti açıkçası (en azından benim için). Hakaret yok, kırma, incitme yok, tatlı tatlı, anlayış çerçevesinde atışıyoruz hepsi bu. Değil mi @Sinem hanım? 😊

  • Yasaklı

    @dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @gizemb siz merak etmeyin, biz dün geceden beri aynı haller içindeyiz ve bir o kadar da keyifli geçti açıkçası (en azından benim için). Hakaret yok, kırma, incitme yok, tatlı tatlı, anlayış çerçevesinde atışıyoruz hepsi bu. Değil mi @Sinem hanım? 😊

    ivit aynen öyle. 😃


  • @gizemb bakın, aynı anda aynı şeyi söylemişiz @Sinem hanımla, sıkıntı yok yani 😉


  • @dreams_usa @Sinem anladım çok tatlı tatlı tartışında ben bunları burada okumak istemiyorsam hani evet burada beklerken her konu açılabilir ama siyaset okumak istemiyorsam yoksa herkesin bir fikri var bu konuda mesela artık çok uzaklaştığım için siyasete hani banada sorsanız benim fikrim yaptıklarını gerçekten gördüğüm tkp li başkanı desteklemem gbi ama yeri değil özeldede tartışabilirsiniz tatlı tatlı 🙂 mesala Got spoileri yemeden 2 3 hafta geçirmeye çalışıyorum biraz biriksin öyle izliyeyim diye daha zor şeylerde var hayattta 🙂 🙂 🙂

  • Yasaklı

    @gizemb DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @dreams_usa @Sinem anladım çok tatlı tatlı tartışında ben bunları burada okumak istemiyorsam hani evet burada beklerken her konu açılabilir ama siyaset okumak istemiyorsam yoksa herkesin bir fikri var bu konuda mesela artık çok uzaklaştığım için siyasete yaptıklarını gerçekten gördüğüm tkp li başkanı desteklemem gbi ama yeri değil özeldede tartışabilirsiniz tatlı tatlı 🙂 mesala Got spoileri yemeden 2 3 hafta geçirmeye çalışıyorum biraz biriksin öyle izliyeyim diye daha zor şeylerde var hayattta 🙂 🙂 🙂

    gizemcim şimdi her kullanıcının yanında göz işareti var o bir ignore seçenegiymiş. İletisini okumak istemedigin kullanıcıyı ignore edince o iletiyi görmüyormuşsun istedigin zaman da ignore ettigin kullanıcının iletisini okumak için aynı göze tıklayıp geri açabiliyormuşsun. 🙂 Güzel bi uygulama tavsiye ederim. 🙂 misal beni okumak istemiyorsan tıkla hiç gocunmam en dogal hakkındır. 🙂 bu hepimiz için geçerli. 🙂 gerçi ben hiç kullanmıyorum çnkü muhalif de olsa bnm için her görüş degerli. Çok edepsizleşilmedikçe de toleranslıyım. Sizler kullanın dilerseniz. Saygılar. 🙂


  • Sinem hanım bilgi için sağolun artık görmüyorum 🙂

    yeni bir konu tartışması açmak istedim beklerken:
    Tahminleri ile dünyaya damga vuran Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga, dün gece gerçekleşen olayla yeniden akıllara geldi. Paris'te yaşanan son dakika olayı herkesi şaşkına çevirdi Notre Dame Katedrali'nin çatısı yandı. Konuyla ilgili akıllara gelen ise Baba Vanga'nın bu konuyla ilgili yaptığı kehanet oldu. İşte İşte Baba Vanga'nın kehanetleri..
    1)Gözleri görmeyen Bulgar kahin, yeni yılda mega tsunami bekliyor. Asyayıda kapsayan.
    2)Baba Vanga, Rusya'ya bir meteor düşeceğini tahmin ediyor.
    3)Rusya lideri Vladimir Putin, bir suikaste hedef olacak.
    4)Baba Vanga'nın bir diğer ürküten tahmini, Avrupa'nın ekonomik çöküşü.
    5)Baba Vanga, ayrıca ABD Başkanı Donald Trump'ın gizemli bir hastalığa yakalanacağını söylüyor ve Hastalık sonunda Trump beyin travması geçirecek ve artık kulakları duymayacak.

    fikirleriniz neler 🙂


  • @gizemb evet, o başkana ben de hayranım. Model alınası bir adam.
    Siz dilediğinizi yazabilirsiniz, beni rahatsız ederde yazdıklarınızı okumak istemezsem engelleme gibi bir alternatifim var 🙂 Yazdıklarınızı görmem olur biter 🙂 🙂
    Lakin diğer yandan da haklısınız tabi, burası siyasetin yeri değil 😊


  • Yasaklı

    @birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @sinem eğitim Tüm öğretmenleri tenzi ederim ama öğretmenlerin sınıfa girerim çıkarım maaşımı alırım mantığı değişmediği sürece ne yaparsan yap boş.Birde veliler olarak hepimiz çocuğum illa ünüversite okusun kafasından kurtulmadığımız sureçe eğitim sistemi düzelmez.Siyaset sadece siyasilerin cebini doldurmak için ortaya çıkmış bir sistemtir.vatan millet aşkı için yapan insan sayısı çok azdır .ortalama 4 yılda bir secim olduğu bir ülkede milyonlar harcayıp milletvekili belediye başkanı olan kişiler bu paraları vatanını sevdiği için mi harcıyor ?

    katılıyorum bu fikirlerinize...artı 5 yıl birşeyler inşa etmek için çok kısa bir süre


  • @newman demek istediğim bu idi aslında teşekkürler ah ya çok az kaldı hadi bakalım kısmet 🙂 katılıyorum tamamen moral verilmesi lazım şu aralar..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum