DV2020 bekleme odası
-
@gizemb DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa @Sinem anladım çok tatlı tatlı tartışında ben bunları burada okumak istemiyorsam hani evet burada beklerken her konu açılabilir ama siyaset okumak istemiyorsam yoksa herkesin bir fikri var bu konuda mesela artık çok uzaklaştığım için siyasete yaptıklarını gerçekten gördüğüm tkp li başkanı desteklemem gbi ama yeri değil özeldede tartışabilirsiniz tatlı tatlı :) mesala Got spoileri yemeden 2 3 hafta geçirmeye çalışıyorum biraz biriksin öyle izliyeyim diye daha zor şeylerde var hayattta :) :) :)
gizemcim şimdi her kullanıcının yanında göz işareti var o bir ignore seçenegiymiş. İletisini okumak istemedigin kullanıcıyı ignore edince o iletiyi görmüyormuşsun istedigin zaman da ignore ettigin kullanıcının iletisini okumak için aynı göze tıklayıp geri açabiliyormuşsun. :) Güzel bi uygulama tavsiye ederim. :) misal beni okumak istemiyorsan tıkla hiç gocunmam en dogal hakkındır. :) bu hepimiz için geçerli. :) gerçi ben hiç kullanmıyorum çnkü muhalif de olsa bnm için her görüş degerli. Çok edepsizleşilmedikçe de toleranslıyım. Sizler kullanın dilerseniz. Saygılar. :)
-
Sinem hanım bilgi için sağolun artık görmüyorum :)
yeni bir konu tartışması açmak istedim beklerken:
Tahminleri ile dünyaya damga vuran Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga, dün gece gerçekleşen olayla yeniden akıllara geldi. Paris'te yaşanan son dakika olayı herkesi şaşkına çevirdi Notre Dame Katedrali'nin çatısı yandı. Konuyla ilgili akıllara gelen ise Baba Vanga'nın bu konuyla ilgili yaptığı kehanet oldu. İşte İşte Baba Vanga'nın kehanetleri..
1)Gözleri görmeyen Bulgar kahin, yeni yılda mega tsunami bekliyor. Asyayıda kapsayan.
2)Baba Vanga, Rusya'ya bir meteor düşeceğini tahmin ediyor.
3)Rusya lideri Vladimir Putin, bir suikaste hedef olacak.
4)Baba Vanga'nın bir diğer ürküten tahmini, Avrupa'nın ekonomik çöküşü.
5)Baba Vanga, ayrıca ABD Başkanı Donald Trump'ın gizemli bir hastalığa yakalanacağını söylüyor ve Hastalık sonunda Trump beyin travması geçirecek ve artık kulakları duymayacak.fikirleriniz neler :)
-
@gizemb evet, o başkana ben de hayranım. Model alınası bir adam.
Siz dilediğinizi yazabilirsiniz, beni rahatsız ederde yazdıklarınızı okumak istemezsem engelleme gibi bir alternatifim var :) Yazdıklarınızı görmem olur biter :) :)
Lakin diğer yandan da haklısınız tabi, burası siyasetin yeri değil :blush: -
-
@birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem eğitim Tüm öğretmenleri tenzi ederim ama öğretmenlerin sınıfa girerim çıkarım maaşımı alırım mantığı değişmediği sürece ne yaparsan yap boş.Birde veliler olarak hepimiz çocuğum illa ünüversite okusun kafasından kurtulmadığımız sureçe eğitim sistemi düzelmez.Siyaset sadece siyasilerin cebini doldurmak için ortaya çıkmış bir sistemtir.vatan millet aşkı için yapan insan sayısı çok azdır .ortalama 4 yılda bir secim olduğu bir ülkede milyonlar harcayıp milletvekili belediye başkanı olan kişiler bu paraları vatanını sevdiği için mi harcıyor ?
katılıyorum bu fikirlerinize...artı 5 yıl birşeyler inşa etmek için çok kısa bir süre
-
@newman demek istediğim bu idi aslında teşekkürler ah ya çok az kaldı hadi bakalım kısmet :) katılıyorum tamamen moral verilmesi lazım şu aralar..
-
Kazancass .. kazancasss... kazancasss. :D
-
o case no da EN FAZLA 1XXX olcek. :)
-
Bu ileti silindi! -
@newman cümlemize böyle bir mesaj gelmesi dileğiyle :thumbsup:
-
@sinem sağlık ,eğitim, tarım bakanlıkları siyasilerin elinden alınıp ünüversitlerin ilgli bölümlerinin proflarının oy kullanarak seçeceği kişiler yada ekiplere verilmeli.eğitim için 5 yıl az bir zaman ama iktdar yamalı bohcaya çevirdi .derdi imam hatipleri çoğaltmak olursa düzgün bir sistem kuramaz.bu dönemin en büyük sorunu varyaptık demek için birşeyler yapılıyor alt yapı varmı yok mu yararı ne bakılmaksızın sırf secim zamanı yaptık demek için.her şehre unuversite yapmak gibi şimdi de ünüversitelerin öğretmenlik kontejanları azaltılması isteniyor .ünüversite yapmayı 3/5 bina yapmak sanarsan yarın o binalar in cin top oynar.
-
@gizemb o çatıyı baba vanga cılar yakmıştır, kadıncağız haksız çıkmasın diye :)
Bu baba vanga ana bizim GC çekilişleri için bir şey dememiş mi? :) -
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bi girdim foruma 8 koca sayfa yeni mesajlar.Okumaya başladım millet roman yazmış sjswjsjsjsjs Sonra inceden tartıştığınız konulara baktım güldüm okumayı bıraktım 😂 Bi yandan hafiften siyasete,tarihe,az bişe dine,ülkenin eksiklerine falan girmişsiniz.İyi güzel de,Neyi tartışıyorsunuz onu anlayamadım.Ülkenin hali ortada zaten djssnsjsjdn Donald Trump nasıl geçen göçmenlere 'Bi etrafınıza bakın,Ülke doldu !' dediyse ben de şimdi size 'Bi etrafınıza bakın,Ülke bitti' diyorum.Ee biraz zamanı var yine işte bi süre daha rayda gideriz sonra da Bum ! Raydan çıkıp savrulmuşuz bi kenara...Siz elinizden geleni yapmaya çalışın,olursa olur ha olmazsa da ölmüyoruz sonuçta sürünürüz heralde dnssnsjssjsj
90 yıldır öyle yaşıyos zaten. :P
-
@sinem sağlık ,eğitim, tarım bakanlıkları siyasilerin elinden alınıp ünüversitlerin ilgli bölümlerinin proflarının oy kullanarak seçeceği kişiler yada ekiplere verilmeli.eğitim için 5 yıl az bir zaman ama iktdar yamalı bohcaya çevirdi .derdi imam hatipleri çoğaltmak olursa düzgün bir sistem kuramaz.bu dönemin en büyük sorunu varyaptık demek için birşeyler yapılıyor alt yapı varmı yok mu yararı ne bakılmaksızın sırf secim zamanı yaptık demek için.her şehre unuversite yapmak gibi şimdi de ünüversitelerin öğretmenlik kontejanları azaltılması isteniyor .ünüversite yapmayı 3/5 bina yapmak sanarsan yarın o binalar in cin top oynar.
ilk fikriniz güzel ama uygulanablir mi tartışılır. Neden olmasın? İkinci fikrinize katılmıyorum bu durum 90 yıldır var mevcut iktidara has bir durum degil 1980 lerden itibaren duruma vakıf oldugum için bunu rahatlıkla söyleyebilirim size... Din egitiminin de standart egitimin de kökten degişmesi şart. Söyledigim bu.
-
Linkedln de kendi mesleğim ile ilgili Amerikada ilan var mı diye bakayım dedim. İlanlara bakmaktan sıkıldım :) Burada ilan bulamıyorum, orada sayfa sayfa.
Acaba ingilizcemi yeterince geliştirsem orada da kendi mesleğimi yapabilir miyim? Ne güzel olurdu :blush: -
@sinem 2002 yılından beri iktidarı da olan bir partinin mazareti olamaz becereksizliği olur.
-
@sinem 2002 yılından beri iktidarı da olan bir partinin mazareti olamaz becereksizliği olur.
bn Ülkenin kuruldugundan beri fiyasko oldugunu ve bu fiyaskonun özellikle desteklendigini düşünüyorum
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Linkedln de kendi mesleğim ile ilgili Amerikada ilan var mı diye bakayım dedim. İlanlara bakmaktan sıkıldım :) Burada ilan bulamıyorum, orada sayfa sayfa.
Acaba ingilizcemi yeterince geliştirsem orada da kendi mesleğimi yapabilir miyim? Ne güzel olurdu :blush:meslegin ne @dreams_usa ?
-
@sinem durum anlaşılmıştır .
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum