Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard lotosu gerçekten şans mı? yoksa bir kritere göre mi seçim yapıyorlar?


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    3 İleti
    446 Bakış
    mertsahinM
    @ayvalik10 Cok tesekkur ederim. Iyi gunler
  • 0 Oy
    58 İleti
    8k Bakış
    RuhunGemisiR
    Küçük bir başlık olmasında rağmen biz askeri personellerin denk geldiği ve işe yarayabilecek bir başlık. Ben de süreç içinde bu başlığı okudum ve bilgi almaya çalıştım. Önümüzdeki dönemlerde bu iletiyi okuyup birileri faydalanır umarım, dolayışıyla süreç içinde kafamda yer eden soruları cevapları ile birlikte alt tarafa kısa ve net şekilde yazacağım. İyi forumlar ! -Askeri personel olmam artı/eksi bir katkı sağlar mı? Hayır askeri personel olmanızın greencart mülakatı esnasında bir artısı veya eksisi yok -Muvazzaf personel olduğum için e-devletten "askerlik durum belgesi" alamıyorum, ne yapmalıyım? Bangkok özelinde ben sadece askeri kimliğimi gösterdim ve yeterli oldu, bunun yanı sıra birliğinizden "görev belgesi" alabilirsiniz. -Hala personelim greencart kazandım ve mesleği disiplin suçu işleyerek bırakmaya çalışıyorum(15 yılı doldurmadım) ve vize sürem içerisinde ihraç edilemeyeceğim. Ne yapmalıyım. -Kişiye göre değişmekle beraber ihraç süresi içinde vizenizin süresi dolmadan Amerika'ya gir çık yapmalısınız, elinizde greencart olmasa bile ilk giriş tarihinden itibaren Amerika'ya tekrar girebilirsiniz. Eğer TSK'dan "yurt dışı izni" almadan çıkacaksanız(ki yıllık izninizi mülakat süresi için harcayacağınızdan büyük ihtimal öyle olacak) Amerika'da kesinlikle polislik vb. olaya karışmamalısınız ki izinsiz çıktığınız anlaşılmasın aksi taktirde yaptırımları çok kötü olabilir.
  • Greencard için ikinci şans

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    406 Bakış
    crazycellsC
    @aslanamca, içinde söyledi: Greencard için ikinci şans Merhabalar değerli forum üyeleri.Netden edindiğim bilgiye göre greencard çıkmayanlar eylül ayı sonunda bir daha kontrol etsinler demişlerdi.Sizce ne kadar doğrudur bu? Oyle demiyor. Numaranizi program bitene kadar yani Eylul'e kadar saklayin diyor. Oldukca sagduyulu bir yonlendirme, eger programda bir sorun cikarsa ve yeniden kontrol etmeniz gereken bir durum olursa (ki daha once de cekilisin iptal edilip, yeniden cekilmesi durumu olmustu) ayni numarayi kullanacaginiz icin boyle bir yonlendirme yapmislar. Bunun altinda baska bir anlam aramaniza gerek yok.
  • Greencard 2019a başvurduğum mail adresim yok. Ne yapmalıyım

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @opal111 Greencard 2019a başvurduğum mail adresim yok. Ne yapmalıyım içinde söyledi: Merhabalar. 2019 talihlilerindenim. Başvuru esnasındaki mail adresime artık ulaşamıyorum. Yazışmaları yeni mail adresimden yapabilir miyim. Kazandığımı yazan sayfada eski mailim görünüyor. Ne yapmalıyım DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari Siz soru sormak icin yapabilirsiniz, ama KCC size yeni email adresinizden bildirim gondermez. Bunu degistirebilmeniz mumkun degil maalesef. Fakat yine de DS260 formuna guncel email adresinizi yazmalisiniz. Zaten email adresiniz sadece mulakat zamani belirlenince siteyi kontrol etmeniz icin gerekecek. Mulakat tarihinizi numaraniz aktif olduktan sonra dvlottery sitesini haftada bir kontrol ederek ogrenebilrisiniz. Dolayisiyla email adresine ulasima gerek kalmaz. Ayrica mulakat sonrasi vize ve pasaportu alana kadar resmi sitelerden sureci takip edebilirsiniz. Dolayisiyla hicbir problem yasamazsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum