Greencard lotosu gerçekten şans mı? yoksa bir kritere göre mi seçim yapıyorlar?
-
@mrfirat valla dediklerine göre rastgele seciliyormus ama profesör olsun doktor gibi biri başvurduğunda lise mezunu da basvursa secmeyipte rastgele mi alıyorlar eşit davranıyorlar bilemedim belkide bir kritere göre seciyolar yada o kişilere az kontenjan ayırıp ilk onları seciyor olabilirler mi ? Bilemem inanın bunun hakkında kimsenin iyi bir bilgisi yok ve şaibeli
-
@cemal öyle kişiler için özel yetenek vizeleri var onlar ordan yararlanabiliyor linki bulunca atayım.
-
@mrfirat Green card gerçekten loto mu şans mı yoksa seçerken bir kriter e göre ayrım yapıyorlar mı? içinde söyledi:
Yani arkadaşlar şöyle diyebilirmiyiz çekilişte ilkokul mezunu ile üniversite mezunu birinin başvurusunda kazanma şansları aynı sadece konsoloslukta gerekli şartları tamamlayanlar vizeyi alıyor
Evet, herkesin sansi esit. Profesor de seciliyor, okula gitmeyen de...
-
-
Arkadaslar cekilisi 2 ay önce tanidim basvuruyu kacirdim bu yil icin insallah basvuru yapmak istiyorum 2 aydir bircok platformda ve bircok alanda arastirma yapiyorum fakat en cok merak ettigim cekilisin gercekten random raslantisal olup olmadigi bireylerin meslegi yasi evlilik durumu cocuk durumu daha önce abd yada baska bir ülkeye gidip gitmemesi bunlar cekilis üzerinde etkisi var mi
Bu konuda yardimci olursanız sevinirim
Kazanan arkadaslar
Daha önce abd de bulundunuz mu
Evli ve cocuklu mu sunuz
Yas ve meslek yada egitim durumu nedirCevap vermek zorunda degilsiniz ama yardimci olanlara da simdiden çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar ABD ye önceden herhangi bir Vize ile girmiş olmanın gc çıkmasına etkisi varmıdır
Grencard kazanan arkadaşlar
Grencard kazanmadan önce herhangi bir Vize ile ABD ye girişiniz olmuşmuydu
ABD de hiç tanıdığı akrabası hiçbir bağı olmadığı halde grencard kazanan var mı
-
@azim kesinlikle yok.
-
@azim vize sahibi olmaniz orda aile bireylerinden biri olmasi banka hesabinizdaki miktar vb. Hicbir durum GC cikmasi icin etken sebep degildir.
-
@azim her egitim seviyesinden, her yas grubundan, her meslekten secilen kisiler oluyor... secim tamamen rastgele yapiliyor...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum