Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185
  • Yasaklı

Günler geçmiyor sanki..

• Dolar da ciktikca cikiyor 10-11 yil once dolar 1 lira civarindaydi simdi ise 7 leri gorduk bu sene de green card cikmazsa artik dolarda 10lari gorucez gibi geliyor cok uzak degil. 11-12 yildir her sene green card cikacak umidiyle yasamak cok zor gercekten umarim bu sene hayallerimize kavusuruz. 😞 2007-2008 yillarda basvurmaya basladigimda 2-3 sene basvurmustum baktim cikacak gibi degil gidemiyoruz baska nasil gideriz dedik ve f1 5 yillik vize alip gitmistim ve abd yasarkende green card a basvurmustum belki abd yasiyoruz cikar dedik ama malesef 😞 1 yil kaldiktan sonra aile ozlemi ve askerlikten kisa donem yapalim aradan ciksin sonra yine gideriz dedik ve ise girince sonra evlenince kaldik simdi de gitmek icin ugrasiyoruz tekrar ogrenci yapayim dedim f1 ama bu sefer yemedi ve 3 kez red aldim. Simdi ise yakin zaman da yine green card aciklandiktan sonra cikmazsa turist yapip gidicem alabilirsek artik bakalim kismet.

• @vermaynen Aşağıda senin dediğini destekleyen veriler var. Ülkede TL'nin ne kadar değer kaybetttiği belli ve durmaya da niyeti yok gibi 😧

image

• @vermaynen @likable valla 11 eylülden en büyük darbeyi ben yediydim 😃 köşede birikmiş biraz dolarım vardı ama gerçekten biraz çocuktuk anneme atari alacam atari alacam diye tutturdum annem hissetmiş olsa gerek oğlum bekle 3 5 gün sonra alırsın filan dedi dinlemedim gün tam olarak 10 eylül gittim 40 doları 20 gibi birşeye bozdurdum atari aldım ertesi gün dolar 1.1 lira 😃

• ⭐⭐

İyi aksamlar iyiden iyiye sitrese girenler vardır debelenenler vardır ben gibi ..az aciyla 20 günü atlatmalarını isterim.2019 da babama cıktı fakat biliyosunuz ki gitmiyor. Beyaz saraya şuraya buraya petition yazsam hiç bir şansım yokmu onunyerine beni alsalar. Kendi bilgisayarımdan ardarda yaptım basvuruyu. Sacmalık gelecek dalga gececeksiniz ama ben bıktım artık aksam 7 de kalkmaktan bimden maydonoz alıp 15 saat yatmaktan hep ayni seyleri tekrarlamaktan. Belki babam gider diyeonun yolluk parasını okuma ayagına yemeyim diye kanadayı da yaktım biliyosunuz.Artik sikildim Bana yol gösterecek birisi yokmu? Yoksa Almancam var diye almanyayı mı zorlayım ona da kesin oturum vermezler. Kendi şefaatimi düşünmüyorum sadece akıl istiyorum. Hakedene çıksın gitmeyene katiyen cıkmasın birsenedir yamulmus bir bicimde yaşiyorum

• @calibraturbo Allah yardımcın olsun inşallah, yanında bizlerin de. Hakkında her şeyin hayırlısını dile.

• @likable yalniz 2014 e kadar nekadar istikratli dolar, ne zaman fed sıkılasmaya doğru gitmiş, ufak ufak ozamanlar başlamış denizin kuruyacagi..

• ⭐⭐

aslında 2010 anayasa degişikligidnen sonra oldu hepsi. 2013 mart nisan gibi bu hale gelecegi kesinlesti. Ozamandan görüpte harekete gecmek fakat fail etmek koyuyor.

• 25 gün
    12 Nisan 2019 - 7 Mayıs 2019
    Günler çok çabuk geçiyor 🙂

• @oradaki Pek geçmiyor gibi kolay mı 25 günün bitmesi. Son 1 haftaya girince adeta duygu tosarması yaşıyoruz 😁

• @likable Pek öyle değil gibi ya daha geçen günlerde şafak 60 diyorduk 🙂

• @oradaki hadi bakalım hevesini kırmayayım😉 Geriye bakarsan 35 yıl geçmiş 🤪

• ⭐⭐

Son 25 gün

• @likable pek bi heves kalmadı ondan çabuk geçiyor benim için belkide 😕

• Bu yıl yarım milyonun üzerinde başvuru yapıldı. Her yılda katlanarak artıyor. Fazla ümitlenmeye gerek yok ümitsizde olmayın. Kısmetimizde varsa gideriz.

• Üçüncü başvuru, umarım o sefer bu sefer...

• ⭐⭐

5.80 dolar...

• Çıkacakmı acaba🤔#25#

• İlginç ama bana çıkacağına dair bir his var içimde. Öncekilerde gitmek istememe rağmen “Aslında henüz hazır değilim. Başka bir yıl çıksa “ diye düşüncem vardı. Artık hazırım. Tam zamanı bence. Planlamaları yaptım. Neden olmasın?

• @rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@vermaynen @likable valla 11 eylülden en büyük darbeyi ben yediydim 😃 köşede birikmiş biraz dolarım vardı ama gerçekten biraz çocuktuk anneme atari alacam atari alacam diye tutturdum annem hissetmiş olsa gerek oğlum bekle 3 5 gün sonra alırsın filan dedi dinlemedim gün tam olarak 10 eylül gittim 40 doları 20 gibi birşeye bozdurdum atari aldım ertesi gün dolar 1.1 lira 😃

Valla aynı tarihte aynı şeyleri yaşamışız. Ben de o zaman lise öğrencisiydim okula giderken bir dükkanda gözüme kestirdiğim walkmani almak için bayramda babamın verdiği 100 doları bozdurdum ertesi gün otobüste okula giderken amcaların doların 1.1 olduğunu konuştuklarını duyunca kendime ne küfürler etmiştim...

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k