Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• WhatsApp Image 2026-06-26 at 23.25.02.jpeg

• @Serhat-Tarhan-0 bu açıklama için ne düşünüyorsunuz ?

• @Serhat-Tarhan-0 İronik ama katılıyorum Amerika Amerikalılarındır, çünkü oraya giden herkes günün sonunda Amerikalı olur. Zamanında Reagan bile 'İsteyen herkes Amerikalı olabilir' demişti. Başa göçmen karşıtı gelince kapı duvar oluyor, yarın göçmen yanlısı gelince yine 'biz göçmen ülkesiyiz' diyecekler. Sistem tamamen o anki hükümetin rüzgarına göre esiyor."

• @Serhat-Tarhan-0 Amerika amerikalılarınsa o zaman onlara topraklarını geri versinler Edward_S._Curtis_Collection_People_013.jpg

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@TufekciEmirhan 30 eylül saat 17.00 kadar vizesini alan aldı. Ondan sonra tamamen hakların bitiyor. Yani yığılma olmayacak ki. 1ekim 2026 - 30 eylül 2027 arasında DV-2027 mülakatları olur. Daha önce ki takvimleri incelemedin mi hiç.

• e6ee6c0b-84f8-4e1a-bdb6-c22c08bf167d-resim.png

bu adamda bu konudaki en eski ve bilgili geçerli bir kişi yapılacağını düşünüyor, ama nasıl şu an içinde bulunduğumuz kondisyonda biraz zor gibi umarız olur boşa bir yıl geçmemiş olur.

• @TufekciEmirhan başka bi yorumda da Dv 2026 İçin önümüzdeki haftalarda iyi haberler alacağımıza inanıyorum yazmış

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@MySea yapılması istenmeyen bir çekiliş için neden böyle bir zamana sıkıştırmaya çalışsınlar. Sürecin başından beri umudumuzu ayakta tutucaz diyerek boşa dayanaksız temellere ümit bağlamaya çalışıyoruz maalesef ve asıl konuyu kaçırıyoruz adamlar bu çekilişi yapmak istemiyor. Hali hazırda ellerinde kazananların olduğu dönemde vizelerini vermeyen bir ortamda yeni kazanan seçmelerini bekliyoruz

En gerçekçi yorum.
    Ben aylardır aynı şeyi söylüyorum, malum şahsa DV çekilişini durdurmak için bir bahane gerekti, bulundu ve durduruldu. Çekilişle ABD vatandaşlığı verilmesine karşı zaten, çok pahalı bir şeyi bedavaya veremeyiz, bu çok saçma diye beyanı var. Kimseye umutsuzluk veriyor gibi olmak istemem ama ben insanların yerinde olsam Türkiye'deki işime/gelişimime/kariyerime odaklanmayı, yurtdışında başka ülkelere giderek kendimi geliştirmeyi, veya maddi durumum elveriyorsa ve iş planım varsa B2 vizesi ile gelip gözlemler yapıp iş kurma yönünde adımlar atmayı denerdim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.3k

| | | |